ZELF DOEN – MAAR NIET ALLEEN

Bij Smit Club weten we dat je zelf veel meer kunt dan je denkt.

Voor iedereen die eigenwijs is hebben we daarom zakken vol met kennis. Zelf doen betekent niet alleen doen. We kijken samen waar het waar het stoffig is of schuurt. Kijk bij ons af, daar zijn we voor.

Next Level Programma

Voor next level webdesign is meer nodig dan kwaliteit. En dat heb je gemerkt. Je krijgt fijne reviews en merkt dat je echt iets veranderd in het leven van je klanten.

Toch heb je niet de salescijfers waar je van droomt.

We gaan er voor het gemak van uit dat jij al alles geeft wat je vrij hebt voor jouw business. En toch wil je méér en zonder persé meer te moeten geven. Jij wilt next level gaan.

Maak de komende 2 maanden ruimte en ga met Smit Club nog dieper in op het verbeteren van jouw online presence. Klik door je website heen en neem onder de loep via welke routes jouw klanten je website binnenstromen en weer verlaten. Ervaar hoe het is om aan de andere kant te staan en schiet met onze persoonlijke begeleiding de sterren voorbij. Door je méér te verdiepen in je websitebezoeker, verbeteren we je customer journey, advertenties, online marketing en product verkopen.

Website
Roast

Je hebt vast wel eens een roast gezien. Comedy Central is niet de enige.

Jij kunt bij Smitclub je website laten roasten! Bij een website roast wordt jouw hele website onder de loop genomen. We kijken waar het tekortschiet, schuurt en werkt. We maken een analyse op en vertellen je wat er nodig is om jouw website te laten vlammen. Leads en sales halen uit je website kun je namelijk alleen als je doelgroep zich in jou herkent.

Je kunt een fantastisch product hebben maar als jouw verhaal niet duidelijk uit de verf komt kun je niet verbinden. Wij helpen je daarom met verven!

MEER LEREN?

Gratis Webdesign tips

5 chrome extensies die iedere webdesigner nodig heeft

5 chrome extensies die iedere webdesigner nodig heeft

Ik noem mezelf al jaren vol trots een webnerd 🤓. Gewoon omdat ik nogal van technische shit hou. Net als jij waarschijnlijk. Wij zijn tenslotte niet voor niks webdesigners. En als ik dan een nieuw of handig tooltje ontdek dat mijn werkdag net wat productiever of...

Niet perfect is ook goed genoeg

Niet perfect is ook goed genoeg

Je hebt het waarschijnlijk wel eens meer gehoord: niet perfect is ook goed genoeg. Dat geldt ook voor je designs. Misschien ben je nog niet zover om aan iedereen die het wil horen te vertellen dat je webdesigner bent. Of misschien wil je die post die je hebt...

Stop eens met dat rekenspelletje joh

Stop eens met dat rekenspelletje joh

Ik durf te wedden dat jij dat ook wel eens doet. Je hebt gelezen/gehoord/gezien dat je een omzetdoel moet hebben. Eentje die net wat meer is dan je eigenlijk zou willen of durven. En dus ga je aan het rekenen. Bekijken hoeveel websites je dan moet maken. En hoeveel...