ZELF DOEN – MAAR NIET ALLEEN

Bij Smit Club weten we dat je zelf veel meer kunt dan je denkt.

Voor iedereen die eigenwijs is hebben we daarom zakken vol met kennis. Zelf doen betekent niet alleen doen. We kijken samen waar het waar het stoffig is of schuurt. Kijk bij ons af, daar zijn we voor.

Zelf Bouw

Club

Stel je voor: hele behapbare thuisopdrachten, 1-op-1 zoomcalls voor je vragen en dan één dag met andere ZZP’ers op een leuke plek in Amsterdam, twee toffe professionals die je begeleiden bij iedere stap et voila: jouw nieuwe website is klaar. Online. Eindelijk. Het enige dat je nog hoeft te doen is proosten met je collega’s dat het ei is gelegd. Kun je je voorstellen hoe lekker dat voelt? Het kan, met de zelfbouwclub.

En dat voor 1475 euro all in.

Een website realiseren -een goede website- is een vak. Jup, wat de bouw-het-gratis-zelf-websites ook mogen pretenderen. Er komt technische kennis, redactie, communicatie-expertise en vormgeving bij kijken. Heb jij dat allemaal in huis? Natuurlijk niet. Maar een beetje ZZP’er houdt van zelluf doen, controle, niet te duur maar tóch goed. Niet zo gek dat voor velen de website een hoofdpijndossier is: Omdat je huidige website maar zo-zo is. Omdat je er nu toch écht eentje moet hebben.

Next Level Programma

Voor next level webdesign is meer nodig dan kwaliteit. En dat heb je gemerkt. Je krijgt fijne reviews en merkt dat je echt iets veranderd in het leven van je klanten.

Toch heb je niet de salescijfers waar je van droomt.

We gaan er voor het gemak van uit dat jij al alles geeft wat je vrij hebt voor jouw business. En toch wil je méér en zonder persé meer te moeten geven. Jij wilt next level gaan.

Maak de komende 2 maanden ruimte en ga met Smit Club nog dieper in op het verbeteren van jouw online presence. Klik door je website heen en neem onder de loep via welke routes jouw klanten je website binnenstromen en weer verlaten. Ervaar hoe het is om aan de andere kant te staan en schiet met onze persoonlijke begeleiding de sterren voorbij. Door je méér te verdiepen in je websitebezoeker, verbeteren we je customer journey, advertenties, online marketing en product verkopen.

Website
Roast

Je hebt vast wel eens een roast gezien. Comedy Central is niet de enige.

Jij kunt bij Smitclub je website laten roasten! Bij een website roast wordt jouw hele website onder de loop genomen. We kijken waar het tekortschiet, schuurt en werkt. We maken een analyse op en vertellen je wat er nodig is om jouw website te laten vlammen. Leads en sales halen uit je website kun je namelijk alleen als je doelgroep zich in jou herkent.

Je kunt een fantastisch product hebben maar als jouw verhaal niet duidelijk uit de verf komt kun je niet verbinden. Wij helpen je daarom met verven!

MEER LEREN?

Gratis Webdesign tips

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...