Work/Life Balans

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡

Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?
Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5… 🙃

Anywayyyy, ik denk dat er 3 dingen zijn die ik heel helder moet houden om een beetje een gezonde work/life balans te hebben en dat zijn:

Prioriteiten stellen.

Niet alles kan tegelijk. En hoewel ik gek ben op mijn werk, staat mijn gezin altijd bovenaan. Want soms is het wel heel makkelijk om in de chaos van werk op te gaan. Maar dan moet ik dus even stoppen en mezelf eraan herinneren wat het ALLER belangrijkste voor mij is.

Als je me al wat langer volgt heb je het vast vaker van me gehoord: Als het geen HELL YES is, dan is het een NO. Past precies bij mijn human design (love human design, jij ook?) maar is voor iedereen een hele goeie. Want onze tijd is kostbaar en ik wil alleen maar met klanten werken waar ik blij van wordt.

En als laatste: altijd goed voor ogen houden wat succes voor mij betekent. En niet wat het voor anderen is. In de begindagen van mijn biz was ik vooral bezig met het streven naar dat wat anderen al bereikt leken te hebben. Maar mijn idee van succes is heel anders dan dat van hen – en eigenlijk van iedereen. Dus: heel belangrijk om voor jezelf vast te stellen wat succes voor jou betekent!

Wat zijn jou beste tips om die felbegeerde work/life balans te krijgen?

Ik ben heel benieuwd! (en kan je hulp goed gebruiken).

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...