Work/Life Balans

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡

Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?
Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5… 🙃

Anywayyyy, ik denk dat er 3 dingen zijn die ik heel helder moet houden om een beetje een gezonde work/life balans te hebben en dat zijn:

Prioriteiten stellen.

Niet alles kan tegelijk. En hoewel ik gek ben op mijn werk, staat mijn gezin altijd bovenaan. Want soms is het wel heel makkelijk om in de chaos van werk op te gaan. Maar dan moet ik dus even stoppen en mezelf eraan herinneren wat het ALLER belangrijkste voor mij is.

Als je me al wat langer volgt heb je het vast vaker van me gehoord: Als het geen HELL YES is, dan is het een NO. Past precies bij mijn human design (love human design, jij ook?) maar is voor iedereen een hele goeie. Want onze tijd is kostbaar en ik wil alleen maar met klanten werken waar ik blij van wordt.

En als laatste: altijd goed voor ogen houden wat succes voor mij betekent. En niet wat het voor anderen is. In de begindagen van mijn biz was ik vooral bezig met het streven naar dat wat anderen al bereikt leken te hebben. Maar mijn idee van succes is heel anders dan dat van hen – en eigenlijk van iedereen. Dus: heel belangrijk om voor jezelf vast te stellen wat succes voor jou betekent!

Wat zijn jou beste tips om die felbegeerde work/life balans te krijgen?

Ik ben heel benieuwd! (en kan je hulp goed gebruiken).

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Gratis voor jou: Website Content Planner

Gratis voor jou: Website Content Planner

Het allerbelangrijkste dat je nodig hebt om te starten met een webdesign is content. En laat dat nou net hetgene zijn waar je vaak het langst op moet wachten… En tja, zonder content kan je niet starten. Geen zorgen, ik heb een simpele maar super handige website...

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je grootste plannen hebt om in 2023 een nieuw bedrijf te starten dan zijn er een aantal dingen waar je aan kan denken om je leven gemakkelijker te maken in het nieuwe jaar. Lees hieronder mijn tips: Bedrijfsnaam & tagline. Als je gaat nadenken over je...

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

Verstop jij je achter je merk? Weet je publiek eigenlijk wel hoe je eruit ziet? Is wel de bedoeling namelijk 😀! Om een persoonlijke connectie met jou te maken is het belangrijk dat mensen je knappie koppie kunnen zien. Hier zijn 3 plekken waar je een foto van jezelf...