BEN JE KLAAR MET ALLES ALLEEN DOEN? JOIN THE CLUB.

Join onze club

01

Betalen in termijnen
(betaal in 3 keer)

€259,-

 • Wekelijkse groeps calls (met hot seats)
 • Bonus gast masterclasses
 • Toegang tot de Web Club gang
 • 12 weken toegang
 • Inclusief cursus materialen, worksheets en wekelijkse opdrachten
 • Snelle beslissers krijgen V.I.P plekken die recht geeft op twee 1:1 sessies!

betaal in 1 keer
(en bespaar €80!)

€697,- 

 • Bespaar €80 met eenmalige betaling
 • Wekelijkse groeps calls (met hot seats)
 • Bonus gast masterclasses
 • Toegang tot de Web Club gang
 • 12 weken toegang
 • Inclusief cursus materialen, worksheets en wekelijkse opdrachten
 • Snelle beslissers krijgen V.I.P plekken die recht geeft op een gratis 1:1 sessie!

Wist je dat er verschillende regelingen beschikbaar zijn waarin je je investering in je creatieve onderneming voor wel 2/3 terug kan krijgen? Kijk maar eens hier. Daarnaast bieden we elke ronde van Smit Club een gratis plek aan voor iemand die het heel goed kan gebruiken, maar (nog) niet kan betalen. Wil je daarvoor in aanmerking komen? Meld je dan hier aan.

WEB CLUB MENTORSHIP: GEEF ME MEER DETAILS

Maar wat gaan we dan precies doen?

Vanaf de start gaan we samen alles behandelen wat je nodig hebt voor een stevige en professionele business. We werken aan je mindset en het vertrouwen in jezelf als designer, maar ook aan hoe je nieuwe klanten binnenhaalt, de kleine lettertjes van je biz en je creatieve proces.

Elke twee weken hebben we een groepscall waarin we een ander onderwerp behandelen en in kleinere groepjes aan taken werken om dit direct te implementeren in je web design business. Ook sluiten we af met twee weken waarin je de losse eindjes kan implementeren in je bedrijf zodat je na 10 weken met een solide basis verder kan groeien.

Module 1

Business Mindset

Want de voornaamste reden waarom we niet bereiken wat we willen zit in ons eigen hoofd. En daarvoor hoef je niet helemaal spiri-wiri te worden of ineens te gaan mediteren, maar we gaan wel op een pragmatische manier kijken naar je blokkades en deze verwijderen.

Module 2

ideale klanten

Want wie zijn nou eigenlijk de mensen voor wie jij het liefste werkt? Wat hebben ze gemeenschappelijk? En welke kwaliteiten die jij als webdesigner hebt passen daar het beste bij? En misschien wel het belangrijkste: hoe en waar vind je deze mensen?

Module 3

je portfolio

Hoe creëer je een portfolio dat je onderscheid van andere webdesigners? Hoe zorg je ervoor dat jouw specifieke designkwaliteiten goed naar voren komen? Welke projecten moet je wel en niet laten zien en wat kan je doen als je nog een heel portfolio te vullen hebt?

Module 4

marketing & Sales

Ik weet het – je hebt een hekel aan sales. Het voelt gewoon altijd zo gelikt. Een leuke instagrampost schrijven lukt nog wel, maar zo’n gladde salestijger zal je nooit worden. En dat hoeft ook niet. Maar er zijn wel bepaalde technieken en stappen die je kan zetten zodat je agenda altijd precies zo vol zit als jij dat wilt.

Module 5

aanbod & tarieven

Hoe bepaal je in hemelsnaam welke prijs je voor een project moet vragen? Ga je per uur factureren of wil je pakketprijzen maken? En hoe richt je die dan precies in zodat je ideale klanten in de rij staan om met je te werken? En zodat jij je omzetdoelen haalt natuurlijk. Gaan we in deze module allemaal behandelen.

Module 6

kleine lettertjes

Tja. Dit staat natuurlijk heel ver af van wat je leuk vindt. Saai, maar zo belangrijk. Want je gaat die algemene voorwaarden pas missen als je ze heel hard nodig blijkt te hebben. Of je komt er achter dat een contract toch wel handig was geweest.  En hoe zorg je er eigenlijk voor dat je website juridisch gezien helemaal in orde is?

Module 7

Passief inkomen

Oh dat klinkt zalig he? Maar ik kan je wel vast verklappen dat het niet vanzelf gaat. Er komt meer bij kijken dan je misschien denkt. Hoe je dan toch kan zorgen voor een constante stroom aan inkomsten zonder daar telkens voor de boer op te moeten? Gaan we in deze module behandelen.

Module 8

PROCES & SYSTEMEN

Om te voorkomen dat je bij elke nieuwe klant het wiel weer moet gaan uitvinden gaan we aan de slag met het opzetten van een helder proces & systemen waarmee je gaat werken. Niet alleen kan je zo sneller werken, maar ook je klant weet precies waar ze aan toe zijn.

En weet je wat nou extra leuk is? Niet alleen leer je in Web Club hoe je een solide en professionele business neerzet, je krijgt ook nog eens de steun van mij en alle andere designers tijdens het programma. Want je hoeft het niet allemaal alleen te doen. 

WAT ANDEREN ERVAN VONDEN

"Web Club zorgde ervoor dat ik me niet langer een imposter voelde die niet zoveel kan vragen voor een website"

Untitled

"Blown away van de manier waarop deze training is opgezet"

IMG 9884
IMG 0124

"Ik voel me nu niet langer een imposter wanneer ik hogere prijzen vraag."

Screenshot 2022 07 06 at 16.01.18
IMG E56A27D7E766 1
IMG 9885

"Mijn webdesign & service  zijn inmiddels echt next-level."

Screenshot 2022 01 28 at 20.06.48

"Het heeft me zelfverzekerder gemaakt & ik kan beter mijn grenzen aangeven."

IMG 9881
Screenshot 2022 07 06 at 16.01.42

FAQ

Vragen en Antwoorden

Wanneer start het programma?

We gaan starten op maandag 19 september. Dan is de eerste introductie sessie. Op vrijdag 23 september starten we met de eerste module. De groepscalls vinden altijd plaatst op vrijdagochtend. Na aanmelding krijg je een lijst met alle exacte data toegestuurd.

HOEVEEL IS DE INVESTERING VOOR WEB CLUB?

De investering is (bij eenmalige betaling) €697,-.

Hiervoor krijg je het volgende:

 • Wekelijkse groeps calls (met hot seats)
 • Bonus gast masterclasses
 • Toegang tot de Web Club gang op Discord
 • 12 weken toegang
 • Inclusief cursus materialen, worksheets en wekelijkse opdrachten
 • Snelle beslissers krijgen V.I.P plekken die recht geeft op een gratis 1:1 sessie!
LEER IK OOK HOE JE WEBSITES KAN BOUWEN?

Nee. Dit mentorship gaat echt over het opbouwen van je webdesign biz. En tuurlijk, we behandelen ook design en CSS tips (we blijven webdesigner(d)s toch?) maar het echte bouwen kan je in dit mentorship niet leren.

IS HET ERG ALS IK EEN KEER EEN MASTERCLASS OF GROEPSCALL MIS?

Absoluut niet. Alles staat in de Web Club bieb 📚en kan je altijd terugvinden en terugkijken wanneer het jou uitkomt. Maar..... live aanwezig zijn loont wel, want dan kan je altijd een hotseat krijgen waarin je je eigen situatie kunt toelichten en je persoonlijke vraag kan stellen.

HOEVEEL TIJD PER MAAND BEN IK BEZIG MET WEB CLUB?

Tja. Die vind ik lastig. Want hoe meer tijd je erin steekt, hoe meer je eruit kan halen. Maar het minimum aan tijd dat je beschikbaar moet hebben is toch wel een paar uur per maand om de masterclasses te volgen en te implementeren.

Kunnen we een keertje bellen om te kijken of webclub voor mij geschikt is?

Tuurlijk! Ik vind het altijd tof om te horen waar je nu staat en waar je naar op zoekt bent. Plan hier een afspraak in mijn agenda en dan hebben we het er even over. En geloof me, als ik denk dat Web Club niet voor jou is dan zal ik dat je ook zeggen! Iets met een hart op een tong en zo... 😀

ZIJN DE KOSTEN VOOR DE CURSUS AFTREKBAAR?

Omdat dit een cursus is voor je eigen bedrijf als webdesigner is het aftrekbaar van de belasting 🙌💰, vaak tot wel 80%. Check wel altijd even hier voor de laatste stand van zaken (regels veranderen nog wel eens) bij je accountant hoe dat precies zit in jouw situatie.

En ook nog erg tof: je kan voor Web Club gebruik maken van de Werktuig PPO regeling. Met deze regeling kan je tot wel 2/3 van je investering in je eigen ontwikkeling als ondernemer teruggestort krijgen op je bankrekening. Niet gek toch? Meer info vind je hier.

ZIJN DE DATA VAN DE WEKELIJKSE CALLS AL BEKEND?

Yes, dat zijn ze zeker. Je ontvangt direct na je aanmelding het schema voor de 10 weken die starten op maandag 19 september.

We starten die maandag met een kickoff. Hierna zullen alle calls op vrijdagochtend zijn. 

HOE SNEL ZAL IK RESULTAAT ZIEN?

Dat hangt echt helemaal van jezelf af. Het heerlijke van dit programma is dat als jij het serieus aanpakt, dat je vrij snel resultaten zult zien. Maar je zult het wel moeten doen. Het gaat niet vanzelf 🤓😀. Maar we zijn er om je te helpen, every step of the way!

IK TWIJFEL

Geen probleem. Laten we even vrijblijvend bellen en dan bekijken we waar je grootste twijfels liggen en of dit inderdaad voor jou het beste moment is om in te stappen. Je kan hier een afspraak plannen.

IS WEB CLUB ALLEEN VOOR BEGINNERS?

Nee hoor, zeker niet! Hoewel alles in Web Club nieuw zal zijn voor beginners is het ook voor de meer gevestigde designers een heerlijke plek om te vertoeven. Maandelijkse sessies met experts, een community van gelijkgestemden en templates die je werk allemaal makkelijker maken. Voor ieder wat wils!

WAT ALS IK IN EEN ANDERE TIJDZONE ZIT?

Good for you! Het digtal nomad leven lijkt me zo te gek! Als je (tijdelijk) in een andere tijdzone zit is dat geen enkel probleem. je kan de masterclasses terugkijken wanneer je wilt en mocht je een specifieke vraag hebben dan kunnen we die ook in de call beantwoorden zodat je dat later terug kunt zien.

WAT IS DE REFUND POLICY?

Omdat het mentorship een digitaal product is bieden we hiervoor geen refunds aan.

Ik kan het (nog) niet betalen.

Dan zou je wel eens geluk kunnen hebben. Want wist je  dat we ook altijd een plekje reserveren voor iemand die deelname aan Web Club heel goed kan gebruiken, maar (nog) niet kan betalen? Meedingen naar die plek? Aanmelden doe je hier