AMBITIEUS, PRAKTISCH & REALISTISCH

Mentorship & Mastermind voor webdesigners

Wil je nou eens een keer echt geld gaan verdienen met je webdesign business? Dan zit je hier goed. Web Club is een mastermind & mentorship waarin we de basis van je webdesign business stevig neerzetten zodat jij vervolgens kan groeien op een manier die bij je past.

SPECIAAL VOOR WEBDESIGNERS

Simpel & strategisch business advies & tools voor webdesigners die

1

nu is een goed moment

Elke module focussen we op een onderdeel binnen je bedrijf. Je weet wel, een van die dingen die je telkens uitstelt totdat je er wel tijd voor hebt. Maar nu gaan we er samen mee aan de slag. Een stap tegelijk en bouwen aan die biz!

2

want zo wordt je beter

Tuurlijk, jij runt je bedrijf alleen. Maar dat betekent niet dat je ook alles alleen hoeft te doen. We ruimen elke module tijd in om te brainstormen rondom ideeen die je hebt of geven je feedback daar waar je ‘m hebben wilt.

3

elke week weer een beetje

Extra masterclasses, twee-wekelijkse groepscalls en wekelijkse opdrachten. Web Club is geen theekransje. Wel net zo gezellig, maar vol met getalenteerde webdesigners die hun wijsheden delen en samen leren. Zodat ze elke week weer groeien met hun bedrijf.

4 1

omdat ondernemen lastig kan zijn

Het runnen van je eigen bedrijf is gewoon moeilijk. Dus verzamel postieve & enhtousiaste mensen om je heen die je kunnen steunen. En dan bedoelen we niet alleen mentaal maar ook in werk. Want waar de een alles van webshops weet, wil de ander niets liever dan even meekijken naar je logo.

5 1

Inderdaad. Stom Buzzwoord. Maar oh zo belangrijk.

En het dekt wel de lading. Want het is zo belangrijk om te blijven werken aan je eigen mindset. Het is de basis van de prijzen die je vraagt, de klanten die je aantrekt en het werkt dat je aflevert. Want zo alleen achter je laptop kan soms behoorlijk veel van je vragen.

6

Iets met aan en in je bedrijf werken....

We weten allemaal dat het vaak makkelijker is om in je bedrijf te werken dan aan je bedrijf. Maar samen zorgen we ervoor dat jij je doelen één voor één kan gaan halen en afstrepen. En ja, dat betekend ook dat we gaan vragen of je gedaan hebt wat je van plan was. Dan weet je dat vast 😜.

WE FEEL YA

Een webdesign business runnen kan overweldigend zijn

Je vindt je vak fantastisch, laat jou maar lekker bouwen met je koptelefoon op. Je ziet jezelf dit nog jaren doen. Dealen met klanten is echter een heel ander spel. Sterker nog, het is een vak apart.

Je hebt het druk en loopt voor je gevoel steeds vaker achter de feiten aan. Er komen regelmatig dingen bij je werk kijken die je niet leuk vindt en moet je nieuwe plannen steeds voor je uitschuiven. Je hebt meetings die je energie opslokken en raakt gefrustreerd van sommige eisen.

Jezelf promoten, onderhandelen, administratie, niemand heeft je dáár op voorbereid.

Hoe zorg je nou dat je de vrijheid hebt om je werk in te delen zoals jij dat wilt, de prijzen durft te vragen die je waard bent én tegelijkertijd de verwachtingen van opdrachtgevers overstijgt? Hoe ga je om met de onwetendheid die je tegenkomt in discussies met klanten? Hoe bied je alternatief aan onrealistische eisen? Hoe krijg je een briefing die de hele lading dekt? En hoe ga je om met eindeloze feedback rondes?

Ben je klaar met alles alleen doen?

Join the club. Join onze club.

Freebie Image

Gratis Vragenlijst

Ok, die call met een potentiële klant staat gepland. Wat nu? Download hier een gratis vragenlijst met daarin alle vragen die je tijdens een website intake moet stellen.

MASTERMIND VOOR WEBDESIGNERS

Hoe jij je leven als webdesigner makkelijker kunt maken.

Web Club is een mentorship & mastermind die je helpt om je ontwerp processen te stroomlijnen en jezelf als een expert te positioneren. Hoe je jezelf en je merk op de rit krijgt, hoe je met klanten omgaat en wat je moet doen als je overweldigd bent.

Web Club is je netwerk, je vangnet en je raadgever. Je denkt misschien dat je uniek bent in je struggles maar uniek ben je alleen in je talent. Verder ben je eigenlijk doodnormaal.

Wij webwonders bewandelen dezelfde paden, misschien wel met een andere pet op maar met dezelfde koers. Bij Web Club zijn we er stellig van overtuigd dat er genoeg werk is voor iedereen. Concurrentie is niet nodig want iedereen heeft z’n eigen stijl en smaak. Leer daarom van je voorgangers en doe het samen.  Alleen is ook maar zo alleen.

Web Club zorgt ervoor dat jij niet meer alleen en overweldigd bent, maar dat je er lekker inzit en structureel shit van je to do lijst af aan het vinken bent. 

WEB CLUB MENTORSHIP: GEEF ME MEER DETAILS

Maar wat gaan we dan precies doen?

Vanaf de start gaan we samen alles behandelen wat je nodig hebt voor een stevige en professionele business. We werken aan je mindset en het vertrouwen in jezelf als designer, maar ook aan hoe je nieuwe klanten binnenhaalt, de kleine lettertjes van je biz en je creatieve proces.

Elke twee weken hebben we een groepscall waarin we een ander onderwerp behandelen en in kleinere groepjes aan taken werken om dit direct te implementeren in je web design business. Ook sluiten we af met twee weken waarin je de losse eindjes kan implementeren in je bedrijf zodat je na 10 weken met een solide basis verder kan groeien.

Module 1

Business Mindset

Want de voornaamste reden waarom we niet bereiken wat we willen zit in ons eigen hoofd. En daarvoor hoef je niet helemaal spiri-wiri te worden of ineens te gaan mediteren, maar we gaan wel op een pragmatische manier kijken naar je blokkades en deze verwijderen.

Module 2

ideale klanten

Want wie zijn nou eigenlijk de mensen voor wie jij het liefste werkt? Wat hebben ze gemeenschappelijk? En welke kwaliteiten die jij als webdesigner hebt passen daar het beste bij? En misschien wel het belangrijkste: hoe en waar vind je deze mensen?

Module 3

je portfolio

Hoe creëer je een portfolio dat je onderscheid van andere webdesigners? Hoe zorg je ervoor dat jouw specifieke designkwaliteiten goed naar voren komen? Welke projecten moet je wel en niet laten zien en wat kan je doen als je nog een heel portfolio te vullen hebt?

Module 4

marketing & Sales

Ik weet het – je hebt een hekel aan sales. Het voelt gewoon altijd zo gelikt. Een leuke instagrampost schrijven lukt nog wel, maar zo’n gladde salestijger zal je nooit worden. En dat hoeft ook niet. Maar er zijn wel bepaalde technieken en stappen die je kan zetten zodat je agenda altijd precies zo vol zit als jij dat wilt.

Module 5

aanbod & tarieven

Hoe bepaal je in hemelsnaam welke prijs je voor een project moet vragen? Ga je per uur factureren of wil je pakketprijzen maken? En hoe richt je die dan precies in zodat je ideale klanten in de rij staan om met je te werken? En zodat jij je omzetdoelen haalt natuurlijk. Gaan we in deze module allemaal behandelen.

Module 6

kleine lettertjes

Tja. Dit staat natuurlijk heel ver af van wat je leuk vindt. Saai, maar zo belangrijk. Want je gaat die algemene voorwaarden pas missen als je ze heel hard nodig blijkt te hebben. Of je komt er achter dat een contract toch wel handig was geweest.  En hoe zorg je er eigenlijk voor dat je website juridisch gezien helemaal in orde is?

Module 7

Passief inkomen

Oh dat klinkt zalig he? Maar ik kan je wel vast verklappen dat het niet vanzelf gaat. Er komt meer bij kijken dan je misschien denkt. Hoe je dan toch kan zorgen voor een constante stroom aan inkomsten zonder daar telkens voor de boer op te moeten? Gaan we in deze module behandelen.

Module 8

PROCES & SYSTEMEN

Om te voorkomen dat je bij elke nieuwe klant het wiel weer moet gaan uitvinden gaan we aan de slag met het opzetten van een helder proces & systemen waarmee je gaat werken. Niet alleen kan je zo sneller werken, maar ook je klant weet precies waar ze aan toe zijn.

En weet je wat nou extra leuk is? Niet alleen leer je in Web Club hoe je een solide en professionele business neerzet, je krijgt ook nog eens de steun van mij en alle andere designers tijdens het programma. Want je hoeft het niet allemaal alleen te doen. 

Het zelf doen en alles alleen doen zijn écht twee verschillende dingen.

Nu starten

“Ik wilde altijd alles zelf doen”

907A7007

In 2019 heb ik mezelf een liefdevolle schop onder mijn kont gegeven. Om dat nooit meer te vergeten heb ik toen ook een tattoo van een pijltje laten zetten op mijn rechterpols.

Want om naar voren te komen, moet je een pijl namelijk eerst wel flink naar achteren trekken 🏹. En niet zomaar loslaten. Anders schiet hij niet ver vooruit. Dit is een liefdevol aandenken aan mijn eigen transformatie. Het gaat over vooruitgang. Niet de eindeloze reis naar iets beters, maar een reminder dat ik niet teveel blijf hangen in dingen die gebeuren.

Het is goed, ga maar gewoon verder. Het gaat om de reis, niet het doel.

Je kunt nare dingen meemaken en daardoor kun je ook weer vooruit gaan. Vroeger had ik mezelf dan vooruit gesleept, nu is het een liefdevolle schop onder mijn kont.

Ik wil dat jij ook op die manier naar jezelf kunt kijken. Daarom wil ik mijn verhalen en falen met jou te delen. Dan kun jij het net als ik allemaal zelf doen, zonder je alleen te voelen in je werk.

Maar ik wil vooral dat jij heel succesvol wordt. 

907A7007
SC Illo3

Je wilt het zelluf doen maar niet alleen…

SC Illo11

Het resultaat is altijd prachtig maar jouw uitstelgedrag geeft je stress

SC Illo11

Je vreest die klanten die met een 20 pagina's tellende DF als feedback komen aanzetten

SC Illo11

Je moet steeds het wiel opnieuw uitvinden bij elk nieuw project

SC Illo11

Je vindt webdesign fantastisch, maar van sommige klanten krijg je grijze haren

SC Illo11

Je wilt geen discussies over geld

SC Illo11

Je ligt ‘s nachts wakker als je op zoek moet naar nieuwe klussen

SC Illo11

Je zit een uur te backspacen als je een e-mail moet versturen

SC Illo11

Je vindt het heel lastig om je grenzen te herkennen en al helemaal om ze bij klanten aan te geven

SC Illo11

Je hebt wel een idee hoe je wat efficiënter kunt werken, maar je weet niet goed waar je moet beginnen

SC Illo11

Je weet niet of je wel de juiste prijs hanteert

WAT JE MAG VERWACHTEN

Dit krijg je allemaal

SC Illo10

Toegang tot de Web Club gang - hosted op Discord (da's gratis) - en geleid door mij, Marre

SC Illo10

Toegang tot bonus masterclasses op het gebied van o.a. marketing, financien, mindset, design en nog zo veel meer

SC Illo10

Toegang tot de prive membership website met daarin alle lessen en templates die ooit voor Web Club gemaakt zijn

SC Illo10

Een plek waar je 24 uur per dag terecht kunt met je vragen en uitdagingen in je business, waar je even kunt zeuren over die irritante klant, de laatste escapade van Kim Kardashian kan bespreken of een technische vraag kan stellen. Zelfs als je niet weet wat je nou weer moet koken vanavond – we got ya covered.

SC Illo10
Naast een netwerk, community, kennis en kunde delen wij ook praktische web wijsheden en tools met je waarmee je het jezelf makkelijker maakt.

En dat is nog niet alles…

907A6874 1

MASTERCLASSES

In deze masterclasses behandelen wij uiteenlopende onderwerpen. Zo komen er vaak gast sprekers op het gebied van marketing, financiën & mindset, maar hebben we het ook over de manier waarop je je eigen niche vindt.

MARRE SMIT 213

toegang tot de webclub discord server

Hier kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week steun van de groep en ons team krijgen. Onze community is enorm gul met haar tijd en ondersteund elkaar waar het ook maar kan.  

907A7228 1

business recourses

Je hebt altijd toegang tot mijn eigen templates & tools zoals de meest complete website-intake-vragenlijst waarmee je potentiele klanten bij een eerste gesprek al wegblaast, maar ook een off boarding checklist en CSS snippets die je altijd kunt gebruiken in je design.

907A7540

gratis stalking included

Ik ga je elke week reminders sturen om je er aan te helpen herinneren dat je niet alleen maar in maar ook aan je bedrijf moet werken. Als je vastloopt help ik je heel graag, zodat jij het meeste uit jezelf en je bedrijf kunt halen.

Marre EmmilyB 28

co working sessies

Op vaststaande tijden plannen we co-working sessies in (live in Amsterdam of online via Zoom #corona). In die sessies houden we elkaar accountable voor wat we willen bereiken en welke stappen we daarvoor moeten ondernemen. 

907A7517 1

business focus

Elke module duiken we diep in een bepaald onderwerp. Een aspect van je business gaan we tot in detail behandelen. Je krijgt hiervoor soms een template, worksheet of checklist die je kunt gebruiken. Deze lessen blijven altijd beschikbaar in de bibliotheek.

WAT ANDEREN ERVAN VONDEN

"Mijn prijzen zijn omhoog, het heeft me zelfverzekerder gemaakt en ik weet nu hoe ik klanten kan aantrekken."

"Ambitieus, praktisch & realistisch: precies wat ik nodig had."

Untitled

"Blown away van de manier waarop deze training is opgezet"

IMG 5006

"Mijn prijzen zijn omhoog, ik heb mijn werkwijze aangepast wat echt super veeeeeeeeel tijd scheelt."

Screenshot 2023 04 13 at 09.33.34
Screenshot 2022 11 16 at 18.06.37
Screenshot 2023 04 13 at 09.32.20

"De kennis die ik in Web Club op doe is goud waard."

Screenshot 2023 01 02 at 15.04.08

"Ik voel me nu niet langer een imposter wanneer ik hogere prijzen vraag."

"Mijn webdesign & service  zijn inmiddels echt next-level."

Screenshot 2022 11 17 at 10.21.22

"Door Web Club heb ik het gevoel dat ik nu eindelijk naar een periode kan waarin mijn onderneming gaat groeien."

Screenshot 2022 01 28 at 20.06.48
Screenshot 2022 07 06 at 16.01.18

"Het heeft me zelfverzekerder gemaakt & ik kan beter mijn grenzen aangeven."

Screenshot 2023 04 13 at 09.33.41

"Praktische, laagdrempelige coaching zonder poespas."

Screenshot 2023 04 10 at 15.49.04
Screenshot 2023 04 11 at 14.44.36

"Marre heeft extreem veel ervaring en creert een inspirerende club met gelijkgestemden"

Screenshot 2023 04 13 at 09.32.37
Screenshot 2022 07 06 at 16.01.42
Screenshot 2023 04 13 at 15.01.31
Screenshot 2023 04 13 at 09.33.29

"De humor in het serieuze programma houdt het ook lekker luchtig"

Screenshot 2023 04 13 at 09.32.49
Screenshot 2023 04 13 at 14.55.28

"Een boost in mijn zelfvertrouwen als webdesigner"

Screenshot 2023 04 11 at 14.44.22
Screenshot 2023 04 13 at 14.41.19

Web Club en jij zijn perfecte partners in crime als…

JE EEN WINSTGEVENDE BUSINESS WILT

Als je wilt leren hoe je je business efficienter kunt runnen. Hoe je meer kunt verdienen zonder meteen meer te hoeven werken of veel meer klanten moet binnenhalen.

JE GELOOFD DAT ER GENOEG WERK VOOR IEDEREEN IS

Want in Web Club delen we hoeveel je vraagt voor een website. Of klanten waar je zelf geen tijd meer voor hebt. Of je laatste geniale designtip. Want samen is altijd gezelliger.

JE HELDERE PROCESSEN WILT OM EFFICIENTER TE WERKEN

En dan natuurlijk zonder dat je dat zelf helemaal moet verzinnen. Ik laat je precies zien welke processen ik al jaren succevol gebruik en het stikt van de templates om zelf te gebruiken voor je biz.

BEN JE KLAAR MET ALLES ALLEEN DOEN? JOIN THE CLUB.

Join onze club

Shit. Te laat. De inschrijvingen zijn gesloten. Maar! Je kunt je nu alvast inschrijven voor de wachtlijst voor de volgende ronde die start op vrijdag 20 oktober 2023. Dan hoor jij als eerste wanneer de deuren weer opengaan. Als je voor die tijd al vragen hebt, je weet me te vinden!

FAQ

Vragen en Antwoorden

Wanneer start het programma?

We gaan weer starten op donderdag 19 oktober 2023. Daarna zijn bijna alle sessies op vrojdagochtend. Wil je nu alvast zeker zijn van een plek? Mail me dan even op contact@smitclub.nl. Dan kan je voor een aanbetaling van 100€ je plek reserveren in de club - en zelfs nog voor de mensen op de wachtlijst jezelf verzekeren van. een plek!

Wanneer zijn de wekelijkse groepscalls?

De groepscalls zijn bijna altijd op vrijdagochtend. De masterclasses tussendoor zijn in afstemming met de sprekers, en dat varieert dus. 

Hoeveel kost deelname aan het Web Club programma?

De investering is (bij eenmalige betaling) €1397,-.

Hiervoor krijg je het volgende:

  • Wekelijkse groeps calls (met de mogelijkheid voor individuele vragen)
  • 3 Bonus gast masterclasses
  • Toegang tot de Web Club gang op Discord - ook na afloop van de sessies
  • Inclusief cursus materialen, worksheets en wekelijkse opdrachten
  • Een gratis 1:1 sessie met Marre
HOEVEEL TIJD PER WEEK BEN IK BEZIG MET WEB CLUB?

Dat is uiteraard aan jou, maar ik zou in de ruim twee maanden van de groepscalls rekenen op twee tot vier uur per week voor kijken en toepassen. Je volgt hier de modules en wat masterclasses. Maar natuurlijk geldt; steek je er serieus tijd in, dan haal je er serieus resultaat uit.

LEER IK OOK HOE JE WEBSITES KAN BOUWEN?

Nee. Dit mentorship gaat echt over het opbouwen van je webdesign biz. En tuurlijk, we behandelen ook design en CSS tips (we blijven webdesigner(d)s toch?) maar het echte bouwen kan je in dit mentorship niet leren.

IS HET ERG ALS IK EEN KEER EEN MASTERCLASS OF GROEPSCALL MIS?

Absoluut niet. Alles staat in de Web Club bieb 📚en kan je altijd terugvinden en terugkijken wanneer het jou uitkomt. Maar..... live aanwezig zijn loont wel, want dan kan je altijd een hotseat krijgen waarin je je eigen situatie kunt toelichten en je persoonlijke vraag kan stellen.

Ik weet niet zeker of web club wat voor mij is, wat nu?

Laten we bellen, dan spreken we elkaar en kan ik je helpen een goede inschatting te maken. Als je niet matched zeg ik dat ook gewoon eerlijk, dan weet je dat alvast 😉

ZIJN DE KOSTEN VOOR WEB CLUB AFTREKBAAR?

Omdat dit een cursus is voor je eigen bedrijf als webdesigner is het aftrekbaar van de belasting 🙌💰, vaak tot wel 80%. Check wel altijd even hier voor de laatste stand van zaken (regels veranderen nog wel eens) bij je accountant hoe dat precies zit in jouw situatie.

En ook nog erg tof: je kan voor Web Club gebruik maken van de Werktuig PPO regeling. Met deze regeling kan je tot wel 1/3 van je investering in je eigen ontwikkeling als ondernemer teruggestort krijgen op je bankrekening. Niet gek toch? Meer info vind je hier.

Met hoeveel mensen zit ik in een groepje?

Tussen de vijf en tien deelnemers vormen samen een groepje. Er zijn altijd intake calls om het niveau van iedereen goed in te kunnen schatten en zo te zorgen dat iedereen een beetje hetzelfde startpunt heeft.

Ehm, niet om arrogant te doen, maar kom ik bij allemaal beginners?

We zorgen dat iedereen in een groepje komt dat aansluit bij het eigen niveau. Dus newbies bij newbies, doorstarters bij doorstarters. Je voelt je helemaal op je plek.

Ehm, niet dat ik nog niks kan, maar ben ik straks niet het sneue groentje?

Nope. Web Club is gek op groentjes. We zorgen dat je met gelijkgestemden in een groepje komt. Ben jij pas net bezig en heb je nog slapeloze nachten over hoe je je volgende klant kunt binnenhalen? Wees welkom.

Kan ik extra 1-op-1 sessies boeken?

Ja hoor, dat kan. 

HOE SNEL boek IK RESULTAAT?

Dat hangt echt helemaal van jezelf af. Het heerlijke van dit programma is dat als jij het serieus aanpakt, dat je vrij snel resultaten zult zien. Maar je zult het wel moeten doen. Het gaat niet vanzelf 🤓😀. Maar we zijn er om je te helpen, every step of the way!

Ik werk vanuit het buitenland, hoe doe ik dat met tijdszones?

Digitale nomad dat je d’r bent! Meestal valt hier prima omheen te werken - mail voor details - dus kom erbij en maak de groep jaloers met al je foto’s van Bali en de Outback.

WAT IS DE REFUND POLICY?

Omdat het mentorship een digitaal product is bieden we hiervoor geen refunds aan.

Ik zou heel graag meedoen, maar eh… ik kan het nu niet betalen.

Dan zou je wel eens geluk kunnen hebben. Want wist je  dat we ook altijd een plekje reserveren voor iemand die deelname aan Web Club heel goed kan gebruiken, maar (nog) niet kan betalen? Meedingen naar die plek? Aanmelden doe je hier

Liever zeker van een plekje zijn maar niet het volle pond betalen? Als je je aanmeld voor de Werktuig PPO regeling krijg je 1/3 van je investering terug. 

BEN JE KLAAR MET ALLES ALLEEN DOEN? JOIN THE CLUB.

Join onze club

Shit. Te laat. De inschrijvingen zijn gesloten. Maar! Je kunt je nu alvast inschrijven voor de wachtlijst voor de volgende ronde die start op vrijdag 20 oktober 2023. Dan hoor jij als eerste wanneer de deuren weer opengaan. Als je voor die tijd al vragen hebt, je weet me te vinden!