“Web Club zorgde ervoor dat ik me niet langer een imposter voelde die niet zoveel kan vragen voor een website”

I WANT MORE

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?

Of wat dacht je van: “Mijn webdesign & service zijn inmiddels echt next-level.”

Want dat is wat Web Club je kan opleveren. Dat je zelfverzekerder wordt over je werk en process en beter je grenzen leert aangeven. Maar ook als je nou eens goed duidelijk wilt krijgen wie je ideale klanten zijn en aan welke voorwaarden zij voldoen.  

Margriet omschreef haar ervaringen met Web Club als volgt: 

“Als webdesigner krijg je te maken met veel (heel veel) vragen en onzekerheden. Wat is een redelijke prijs voor een website? Hoe ga ik om met moeilijke klanten? En the list goes on.

Met Marre als mijn creatieve mentor kon ik al deze onzekerheden en vragen bespreken. Dit voelde alsof er een grote last van mijn schouders werd getild. Ik wist dat ik steeds bij iemand met ervaring terecht kon – met welk probleem dan ook.

Marre zorgde ervoor dat ik me niet langer een imposter voelde die “niet zoveel kan vragen voor een website”, maar dat ik goed de waarde van mijn werk leerde te begrijpen.”

Overigens zijn deze ervaringen niet alleen voor jou goed om te lezen wat je uit Web Club kan halen, ik pak ze er ook wel eens gewoon bij op een dag dat ik even een opsteker kan gebruiken 🤓. 

Wil jij ook leren hoe je de juiste prijzen kunt vragen voor je designs (en nee een goede website kan je niet maken voor €750)? Dat kan! Meer info & inschrijven vindt je hier.

Nog vragen? Shoot! Even bellen kan ook altijd; je vrijblijvende call boek je hier. 

I WANT MORE

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?

Heb jij eigenlijk een zak op je hoofd?

Heb jij eigenlijk een zak op je hoofd?

Drie webdesigners komen een bar binnen. (En nee, dit is geen grap - of wel? Doorlezen en je komt erachter…) Elk van hen heeft een zak over z’n hoofd (je weet wel zo’n papieren zak waar Amerikanen hun boodschappen in stoppen). Op elke zak staat met een zwarte marker...

Een simpele manier om meer te verdienen en minder te werken

Een simpele manier om meer te verdienen en minder te werken

Wees gewaarschuwd, er is een inkoppertje onderweg ⚽⚽⚽. Maar das niet voor niks. Het is namelijk gewoon heel belangrijk. En dat is: kies een niche. Een echte. Mocht je niet weten wat ik hiermee bedoel: je niche bepalen gaat over het kiezen van een specifiek soort...

3 manieren om klanten te vinden in een rustige periode

3 manieren om klanten te vinden in een rustige periode

Joe lieve collega webdesigner! Als jij eventjes in een rustige periode zit waarin je wat meer moeite moet doen om klanten te krijgen, dan is het als eerste belangrijk om je het volgende te realiseren: ⭐️ Al die webdesigners die je volgt op social media, ongeacht...