“Web Club zorgde ervoor dat ik me niet langer een imposter voelde die niet zoveel kan vragen voor een website”

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Of wat dacht je van: “Mijn webdesign & service zijn inmiddels echt next-level.”

Want dat is wat Web Club je kan opleveren. Dat je zelfverzekerder wordt over je werk en process en beter je grenzen leert aangeven. Maar ook als je nou eens goed duidelijk wilt krijgen wie je ideale klanten zijn en aan welke voorwaarden zij voldoen.  

Margriet omschreef haar ervaringen met Web Club als volgt: 

“Als webdesigner krijg je te maken met veel (heel veel) vragen en onzekerheden. Wat is een redelijke prijs voor een website? Hoe ga ik om met moeilijke klanten? En the list goes on.

Met Marre als mijn creatieve mentor kon ik al deze onzekerheden en vragen bespreken. Dit voelde alsof er een grote last van mijn schouders werd getild. Ik wist dat ik steeds bij iemand met ervaring terecht kon – met welk probleem dan ook.

Marre zorgde ervoor dat ik me niet langer een imposter voelde die “niet zoveel kan vragen voor een website”, maar dat ik goed de waarde van mijn werk leerde te begrijpen.”

Overigens zijn deze ervaringen niet alleen voor jou goed om te lezen wat je uit Web Club kan halen, ik pak ze er ook wel eens gewoon bij op een dag dat ik even een opsteker kan gebruiken 🤓. 

Wil jij ook leren hoe je de juiste prijzen kunt vragen voor je designs (en nee een goede website kan je niet maken voor €750)? Dat kan! Meer info & inschrijven vindt je hier.

Nog vragen? Shoot! Even bellen kan ook altijd; je vrijblijvende call boek je hier. 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Gratis voor jou: Website Content Planner

Gratis voor jou: Website Content Planner

Het allerbelangrijkste dat je nodig hebt om te starten met een webdesign is content. En laat dat nou net hetgene zijn waar je vaak het langst op moet wachten… En tja, zonder content kan je niet starten. Geen zorgen, ik heb een simpele maar super handige website...

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je grootste plannen hebt om in 2023 een nieuw bedrijf te starten dan zijn er een aantal dingen waar je aan kan denken om je leven gemakkelijker te maken in het nieuwe jaar. Lees hieronder mijn tips: Bedrijfsnaam & tagline. Als je gaat nadenken over je...

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

Verstop jij je achter je merk? Weet je publiek eigenlijk wel hoe je eruit ziet? Is wel de bedoeling namelijk 😀! Om een persoonlijke connectie met jou te maken is het belangrijk dat mensen je knappie koppie kunnen zien. Hier zijn 3 plekken waar je een foto van jezelf...