“Web Club zorgde ervoor dat ik me niet langer een imposter voelde die niet zoveel kan vragen voor een website”

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Of wat dacht je van: “Mijn webdesign & service zijn inmiddels echt next-level.”

Want dat is wat Web Club je kan opleveren. Dat je zelfverzekerder wordt over je werk en process en beter je grenzen leert aangeven. Maar ook als je nou eens goed duidelijk wilt krijgen wie je ideale klanten zijn en aan welke voorwaarden zij voldoen.  

Margriet omschreef haar ervaringen met Web Club als volgt: 

“Als webdesigner krijg je te maken met veel (heel veel) vragen en onzekerheden. Wat is een redelijke prijs voor een website? Hoe ga ik om met moeilijke klanten? En the list goes on.

Met Marre als mijn creatieve mentor kon ik al deze onzekerheden en vragen bespreken. Dit voelde alsof er een grote last van mijn schouders werd getild. Ik wist dat ik steeds bij iemand met ervaring terecht kon – met welk probleem dan ook.

Marre zorgde ervoor dat ik me niet langer een imposter voelde die “niet zoveel kan vragen voor een website”, maar dat ik goed de waarde van mijn werk leerde te begrijpen.”

Overigens zijn deze ervaringen niet alleen voor jou goed om te lezen wat je uit Web Club kan halen, ik pak ze er ook wel eens gewoon bij op een dag dat ik even een opsteker kan gebruiken 🤓. 

Wil jij ook leren hoe je de juiste prijzen kunt vragen voor je designs (en nee een goede website kan je niet maken voor €750)? Dat kan! Meer info & inschrijven vindt je hier.

Nog vragen? Shoot! Even bellen kan ook altijd; je vrijblijvende call boek je hier. 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...