We hebben best wel wat gemeen, jij en ik.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet dat als je dit leest dat je een webdesigner bent, net als ik. En dat je je bedrijf wilt opschalen en laten groeien. Bij voorkeur met een minimale hoeveelheid stress. 

Waarom ik dat weet? Been there, done that. 

Ik weet hoe lastig het is om een bedrijf te laten groeien omdat ik met dezelfde struggles heb gezeten die groeien zo lastig maken. Ik wilde meer winst maken maar zonder meer stress. En tegelijk me helemaal vol vertrouwen voelen over mijn diensten en oh ja ook alleen maar werken met mijn ideale klanten. Makkelijk zat toch 😜?

En ja, tuurlijk mislukte dat glorieus. 

Want ik wilde het allemaal tegelijk, maar dan ook nog zonder plan en begeleiding. Alles zelf uitzoeken zonder ruggespraak te houden of advies in te winnen bij ondernemers die deze stappen al doorlopen hadden. Ik moest het toch zelf kunnen? Op mijn eigen manier doen? 

En ik denk dat dat me uiteindelijk het meeste tijd heeft gekost. Het allemaal proberen alleen te doen.

Precies de reden dus dat ik met Web Club begonnen ben. Het programma heb gemaakt wat ik zelf zo gemist heb. 

En wat is het een feest om met enthousiaste webdesigners te werken die wel die hulp opzoeken, die wel gaan sparren met hun webdesign collega’s en gigantische stappen zetten in hun groei. Niks allemaal zelf uitzoeken. En wat is het leuk om daar deel van uit te mogen maken!

Einde blij ei verhaal. 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...