We hebben best wel wat gemeen, jij en ik.

I WANT MORE

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet dat als je dit leest dat je een webdesigner bent, net als ik. En dat je je bedrijf wilt opschalen en laten groeien. Bij voorkeur met een minimale hoeveelheid stress. 

Waarom ik dat weet? Been there, done that. 

Ik weet hoe lastig het is om een bedrijf te laten groeien omdat ik met dezelfde struggles heb gezeten die groeien zo lastig maken. Ik wilde meer winst maken maar zonder meer stress. En tegelijk me helemaal vol vertrouwen voelen over mijn diensten en oh ja ook alleen maar werken met mijn ideale klanten. Makkelijk zat toch 😜?

En ja, tuurlijk mislukte dat glorieus. 

Want ik wilde het allemaal tegelijk, maar dan ook nog zonder plan en begeleiding. Alles zelf uitzoeken zonder ruggespraak te houden of advies in te winnen bij ondernemers die deze stappen al doorlopen hadden. Ik moest het toch zelf kunnen? Op mijn eigen manier doen? 

En ik denk dat dat me uiteindelijk het meeste tijd heeft gekost. Het allemaal proberen alleen te doen.

Precies de reden dus dat ik met Web Club begonnen ben. Het programma heb gemaakt wat ik zelf zo gemist heb. 

En wat is het een feest om met enthousiaste webdesigners te werken die wel die hulp opzoeken, die wel gaan sparren met hun webdesign collega’s en gigantische stappen zetten in hun groei. Niks allemaal zelf uitzoeken. En wat is het leuk om daar deel van uit te mogen maken!

Einde blij ei verhaal. 

I WANT MORE

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?

Heb jij eigenlijk een zak op je hoofd?

Heb jij eigenlijk een zak op je hoofd?

Drie webdesigners komen een bar binnen. (En nee, dit is geen grap - of wel? Doorlezen en je komt erachter…) Elk van hen heeft een zak over z’n hoofd (je weet wel zo’n papieren zak waar Amerikanen hun boodschappen in stoppen). Op elke zak staat met een zwarte marker...

Een simpele manier om meer te verdienen en minder te werken

Een simpele manier om meer te verdienen en minder te werken

Wees gewaarschuwd, er is een inkoppertje onderweg ⚽⚽⚽. Maar das niet voor niks. Het is namelijk gewoon heel belangrijk. En dat is: kies een niche. Een echte. Mocht je niet weten wat ik hiermee bedoel: je niche bepalen gaat over het kiezen van een specifiek soort...

3 manieren om klanten te vinden in een rustige periode

3 manieren om klanten te vinden in een rustige periode

Joe lieve collega webdesigner! Als jij eventjes in een rustige periode zit waarin je wat meer moeite moet doen om klanten te krijgen, dan is het als eerste belangrijk om je het volgende te realiseren: ⭐️ Al die webdesigners die je volgt op social media, ongeacht...