We hebben best wel wat gemeen, jij en ik.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet dat als je dit leest dat je een webdesigner bent, net als ik. En dat je je bedrijf wilt opschalen en laten groeien. Bij voorkeur met een minimale hoeveelheid stress. 

Waarom ik dat weet? Been there, done that. 

Ik weet hoe lastig het is om een bedrijf te laten groeien omdat ik met dezelfde struggles heb gezeten die groeien zo lastig maken. Ik wilde meer winst maken maar zonder meer stress. En tegelijk me helemaal vol vertrouwen voelen over mijn diensten en oh ja ook alleen maar werken met mijn ideale klanten. Makkelijk zat toch 😜?

En ja, tuurlijk mislukte dat glorieus. 

Want ik wilde het allemaal tegelijk, maar dan ook nog zonder plan en begeleiding. Alles zelf uitzoeken zonder ruggespraak te houden of advies in te winnen bij ondernemers die deze stappen al doorlopen hadden. Ik moest het toch zelf kunnen? Op mijn eigen manier doen? 

En ik denk dat dat me uiteindelijk het meeste tijd heeft gekost. Het allemaal proberen alleen te doen.

Precies de reden dus dat ik met Web Club begonnen ben. Het programma heb gemaakt wat ik zelf zo gemist heb. 

En wat is het een feest om met enthousiaste webdesigners te werken die wel die hulp opzoeken, die wel gaan sparren met hun webdesign collega’s en gigantische stappen zetten in hun groei. Niks allemaal zelf uitzoeken. En wat is het leuk om daar deel van uit te mogen maken!

Einde blij ei verhaal. 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Gratis voor jou: Website Content Planner

Gratis voor jou: Website Content Planner

Het allerbelangrijkste dat je nodig hebt om te starten met een webdesign is content. En laat dat nou net hetgene zijn waar je vaak het langst op moet wachten… En tja, zonder content kan je niet starten. Geen zorgen, ik heb een simpele maar super handige website...

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je grootste plannen hebt om in 2023 een nieuw bedrijf te starten dan zijn er een aantal dingen waar je aan kan denken om je leven gemakkelijker te maken in het nieuwe jaar. Lees hieronder mijn tips: Bedrijfsnaam & tagline. Als je gaat nadenken over je...

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

Verstop jij je achter je merk? Weet je publiek eigenlijk wel hoe je eruit ziet? Is wel de bedoeling namelijk 😀! Om een persoonlijke connectie met jou te maken is het belangrijk dat mensen je knappie koppie kunnen zien. Hier zijn 3 plekken waar je een foto van jezelf...