We hebben best wel wat gemeen, jij en ik.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet dat als je dit leest dat je een webdesigner bent, net als ik. En dat je je bedrijf wilt opschalen en laten groeien. Bij voorkeur met een minimale hoeveelheid stress. 

Waarom ik dat weet? Been there, done that. 

Ik weet hoe lastig het is om een bedrijf te laten groeien omdat ik met dezelfde struggles heb gezeten die groeien zo lastig maken. Ik wilde meer winst maken maar zonder meer stress. En tegelijk me helemaal vol vertrouwen voelen over mijn diensten en oh ja ook alleen maar werken met mijn ideale klanten. Makkelijk zat toch 😜?

En ja, tuurlijk mislukte dat glorieus. 

Want ik wilde het allemaal tegelijk, maar dan ook nog zonder plan en begeleiding. Alles zelf uitzoeken zonder ruggespraak te houden of advies in te winnen bij ondernemers die deze stappen al doorlopen hadden. Ik moest het toch zelf kunnen? Op mijn eigen manier doen? 

En ik denk dat dat me uiteindelijk het meeste tijd heeft gekost. Het allemaal proberen alleen te doen.

Precies de reden dus dat ik met Web Club begonnen ben. Het programma heb gemaakt wat ik zelf zo gemist heb. 

En wat is het een feest om met enthousiaste webdesigners te werken die wel die hulp opzoeken, die wel gaan sparren met hun webdesign collega’s en gigantische stappen zetten in hun groei. Niks allemaal zelf uitzoeken. En wat is het leuk om daar deel van uit te mogen maken!

Einde blij ei verhaal. 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...