Wat zou jij doen in deze situatie?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Wat zou jij doen in deze situatie?

Ik heb een hele hoop verschillende lessen geleerd in mijn jaren als webdesigner en als ik heel eerlijk ben, ik heb heel veel fouten gemaakt. Maar ja, das ook onderdeel van het runnen van een bedrijf, toch? Duidelijkheid krijgen in mijn bedrijf heeft tijd gekost en er zijn fouten geweest die ik gewoon telkens bleef maken.

Maar ik vind het ook fijn om te denken dat al deze fouten niet echt fouten waren maar leermomenten (ik weet het – rotwoord 🤢) zodat ik ze nu met jou kan delen en jij ze niet meer hoeft te maken.

Ik heb klanten gehad die hun project annuleerden en hun geld terugvroegen. Ik heb wel eens een lancering gehad die helemaal mis ging.

Ik heb projecten gehad die meer dan 5 maanden vertraging opleverden en me totaal gestrest en met veel te veel werk tegelijk achterlieten.

Herken jij een van deze fouten?

Ik vind het best spannend om die van mij zo het internet op te slingeren, maar ik denk ook dat het belangrijk is om niet alleen maar successen met elkaar te delen.

Dus: kom maar op; wat zijn jou grootste fouten?

En wat zou je iemand die er ook mee worstelt aanraden?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Als het op je bedrijf aankomt, skip jij dan meestal al het fundamentele gedoe om meteen met de "leuke" dingen aan de slag te gaan? Je weet wel, lekker je kleurtjes uitkiezen voor je logo voordat je precies hebt bedacht wat je nou precies gaat doen? Of als je die...

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Het "less is more" principe in design refereert aan het idee dat eenvoud & minimalisme vaak een meer effectief resultaat hebben ⚡ Dit concept gaat op voor alle aspecten van design; van typografie tot kleuren en beelden die je kiest. Maar: simpel is niet makkelijk....