Wat zou jij doen in deze situatie?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Wat zou jij doen in deze situatie?

Ik heb een hele hoop verschillende lessen geleerd in mijn jaren als webdesigner en als ik heel eerlijk ben, ik heb heel veel fouten gemaakt. Maar ja, das ook onderdeel van het runnen van een bedrijf, toch? Duidelijkheid krijgen in mijn bedrijf heeft tijd gekost en er zijn fouten geweest die ik gewoon telkens bleef maken.

Maar ik vind het ook fijn om te denken dat al deze fouten niet echt fouten waren maar leermomenten (ik weet het – rotwoord 🤢) zodat ik ze nu met jou kan delen en jij ze niet meer hoeft te maken.

Ik heb klanten gehad die hun project annuleerden en hun geld terugvroegen. Ik heb wel eens een lancering gehad die helemaal mis ging.

Ik heb projecten gehad die meer dan 5 maanden vertraging opleverden en me totaal gestrest en met veel te veel werk tegelijk achterlieten.

Herken jij een van deze fouten?

Ik vind het best spannend om die van mij zo het internet op te slingeren, maar ik denk ook dat het belangrijk is om niet alleen maar successen met elkaar te delen.

Dus: kom maar op; wat zijn jou grootste fouten?

En wat zou je iemand die er ook mee worstelt aanraden?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...