Wat Web Club een speciale club maakt

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Bij Web Club zijn we direct, doen we niet aan moe-tjes en durven we gezien te worden. We zijn niet zweverig maar wel open. Daarom voel je het meteen als we bij je passen. We hechten waarde aan de waarheid en maken zware dingen luchtig door humor. We zijn herkenbaar en vernieuwend. We zijn warm, daadkrachtig en kwetsbaar. We nemen ruimte in en zeggen wat we voelen.

En dat is niet het enige.

Wij weten dat er altijd genoeg is.

Genoeg werk voor alle webdesigners. Concurrentie is niet nodig als iedereen z’n eigen ding doet. We zouden drie levens kunnen vullen met alle ideeën die we hebben. Er zijn daarom altijd genoeg deuren die we samen kunnen opentrappen. Door voorop te lopen in de webdesignwereld weten wij precies wat er in overvloed aan jouw voeten ligt en hoe je daarmee de markt bestormd.

Wij weten wie we zijn en iedereen is daarom welkom.

Je trekt vanzelf de mensen aan die bij je passen als je uitzendt wie je bent. Wat Web Club tekent is dat we onze verschillen als onze kracht inzetten. Het samenstellen van een uiteenlopende groep webwonders zorgt ervoor dat we elkaar aanvullen. Een groepje gelijkgestemden is hartstikke slaapverwekkend. Wij worden liever met onze haren een andere belevingswereld ingesleurd. Zo krijg je altijd meer van de wereld mee dan je alleen zou doen.

Uit de toon vallen

Het is eng om ergens voor te staan, dat weten wij als geen ander. Wij hebben het namelijk al uitgeprobeerd. Durf uit de toon te vallen, er lopen al genoeg mensen in de maat. Pak je ruimte online, slinger je business de markt op en je ziet vanzelf hoe alles met elkaar in verbinding staat.

Zonder blad voor de mond

Bij Web Club hebben we het hart op de tong. Omdat dat hart juist is wat ons drijft. Door open te communiceren en kwetsbaar te durven zijn, kom je verder met elkaar. Ook als je neus even de andere kant op staat. Jezelf zijn is ook het blad heel ver uit de buurt van je mond durven houden.

Grapjes zijn verplicht

Jezelf zijn en een succesvolle business draaiende krijgen en houden is een flinke klus, daarom zijn grapjes bij Web Club verplicht. Wij werken dan ook exclusief met de grappigste webwonders van Nederland.

En terwijl we heel goed weten waar we voor staan – en waarvoor niet – voelt het toch spannend om dit dan zo op internet te gooien. Omdat iedereen er wat van kan vinden. Maar als we een ding hebben geleerd: dan is het wel dat op deze manier de juiste mensen ons nog beter weten te vinden.

Ben jij zo iemand? Schrijf je dan nu in voor Web Club deze link.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...