Wat is het perfecte aantal pagina’s voor je website?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Even over je website!

Hoeveel pagina’s moet die eigenlijk hebben❓

Uitgangspunt hierbij is altijd het doel van je website en je lievelingsklanten. Heb je een relatief klein bedrijf, ga dan uit van ongeveer 5-10 pagina’s, inclusief de essentiële zaken zoals homepage, over mij/ons, diensten/producten, contact en blog.

En tegelijkertijd is het zo dat elke biz uniek is en soms meer of minder pagina’s nodig heeft op basis van hun specifieke behoeften. De kracht is om een website te maken die voldoet aan de behoeften van je lievelingsklanten (en dus niet je eigen behoeften 🤪). De hoeveelheid pagina’s is daaraan echt ondergeschikt. Concentreer je liever op een waardevol en boeiende inhoud, dan op het aantal pagina’s.

  • De website van een klein bedrijf heeft ongeveer 5-10 pagina’s, inclusief een homepage, over ons, producten/diensten, contact pagina en eventueel een blog.
  • Het is belangrijker om het doel van je website en de behoefte van je lievelingsklanten helder te hebben, dan te weten hoeveel pagina’s je website moet hebben.
  • Uiteindelijk moet de focus liggen op het creëren van hoogwaardige, waardevolle content die voldoet aan de behoeften van je lievelingsklanten, en dan maakt het minder uit hoeveel pagina’s je daarvoor nodig hebt.

Meer weten over mijn webdesign services? Check dan smitclub.nl!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...