Wat is het perfecte aantal pagina’s voor je website?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Even over je website!

Hoeveel pagina’s moet die eigenlijk hebben❓

Uitgangspunt hierbij is altijd het doel van je website en je lievelingsklanten. Heb je een relatief klein bedrijf, ga dan uit van ongeveer 5-10 pagina’s, inclusief de essentiële zaken zoals homepage, over mij/ons, diensten/producten, contact en blog.

En tegelijkertijd is het zo dat elke biz uniek is en soms meer of minder pagina’s nodig heeft op basis van hun specifieke behoeften. De kracht is om een website te maken die voldoet aan de behoeften van je lievelingsklanten (en dus niet je eigen behoeften 🤪). De hoeveelheid pagina’s is daaraan echt ondergeschikt. Concentreer je liever op een waardevol en boeiende inhoud, dan op het aantal pagina’s.

  • De website van een klein bedrijf heeft ongeveer 5-10 pagina’s, inclusief een homepage, over ons, producten/diensten, contact pagina en eventueel een blog.
  • Het is belangrijker om het doel van je website en de behoefte van je lievelingsklanten helder te hebben, dan te weten hoeveel pagina’s je website moet hebben.
  • Uiteindelijk moet de focus liggen op het creëren van hoogwaardige, waardevolle content die voldoet aan de behoeften van je lievelingsklanten, en dan maakt het minder uit hoeveel pagina’s je daarvoor nodig hebt.

Meer weten over mijn webdesign services? Check dan smitclub.nl!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...