Wat is de persoonlijkheid van je merk?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Wist je dat je merk een herkenbare eigen persoonlijkheid moet hebben? 😉

Yup! Soms realiseren we ons niet wat de kracht is van een sterke merkpersoonlijkheid. Denk maar eens aan Tony Chocoloney of Coolblue. Je kan direct een aantal dingen benoemen die bij dat merk passen. Kleurrijk, grappig ect.

En wat is de persoonlijkheid van jouw merk? Als je nadenkt over wie jij bent en wie je lievelingsklanten zijn dan kan dat je goed op weg helpen in je keuzes!

En om het nog iets makkelijker voor je te maken heb ik een kleine cheat-sheet gemaakt met woorden die van toepassing kunnen zijn op je merkpersoonlijkheid. Dus: kies je favo 5 woorden en deel ze met me in de comments ✨ En vergeet niet: volg je gevoel bij het kiezen van de woorden. Niet te lang over nadenken 😉.

Educ 5 Wat is de persoonlijkheid van je merk

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...