Wat is de persoonlijkheid van je merk?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Wist je dat je merk een herkenbare eigen persoonlijkheid moet hebben? 😉

Yup! Soms realiseren we ons niet wat de kracht is van een sterke merkpersoonlijkheid. Denk maar eens aan Tony Chocoloney of Coolblue. Je kan direct een aantal dingen benoemen die bij dat merk passen. Kleurrijk, grappig ect.

En wat is de persoonlijkheid van jouw merk? Als je nadenkt over wie jij bent en wie je lievelingsklanten zijn dan kan dat je goed op weg helpen in je keuzes!

En om het nog iets makkelijker voor je te maken heb ik een kleine cheat-sheet gemaakt met woorden die van toepassing kunnen zijn op je merkpersoonlijkheid. Dus: kies je favo 5 woorden en deel ze met me in de comments ✨ En vergeet niet: volg je gevoel bij het kiezen van de woorden. Niet te lang over nadenken 😉.

Educ 5 Wat is de persoonlijkheid van je merk

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Als het op je bedrijf aankomt, skip jij dan meestal al het fundamentele gedoe om meteen met de "leuke" dingen aan de slag te gaan? Je weet wel, lekker je kleurtjes uitkiezen voor je logo voordat je precies hebt bedacht wat je nou precies gaat doen? Of als je die...

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Het "less is more" principe in design refereert aan het idee dat eenvoud & minimalisme vaak een meer effectief resultaat hebben ⚡ Dit concept gaat op voor alle aspecten van design; van typografie tot kleuren en beelden die je kiest. Maar: simpel is niet makkelijk....