Wat gaan we precies doen in Web Club?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Vanaf de start gaan we samen alles behandelen wat je nodig hebt voor een stevige en professionele business. We werken aan je mindset en het vertrouwen in jezelf als designer, maar ook aan hoe je nieuwe klanten binnenhaalt, de kleine lettertjes van je biz en je creatieve proces.

Hoe ziet dat er dan precies uit?

🧠 Module 1 – BUSINESS MINDSET

Ik weet het. Stom uitgekotst woord. Maar wel belangrijk. Want de voornaamste reden waarom we niet bereiken wat we willen zit in ons eigen hoofd. En daarvoor hoef je niet helemaal spiri-wiri te worden of ineens te gaan mediteren, maar we gaan wel op een pragmatische manier kijken naar je blokkades en deze verwijderen.

🤩 Module 2 – IDEALE KLANTEN

Want wie zijn nou eigenlijk de mensen voor wie jij het liefste werkt? Wat hebben ze gemeenschappelijk? En welke kwaliteiten die jij als webdesigner hebt passen daar het beste bij? En misschien wel het belangrijkste: hoe en waar vind je deze mensen?

💼 Module 3 – JE PORTFOLIO

Hoe creëer je een portfolio dat je onderscheid van andere webdesigners? Hoe zorg je ervoor dat jouw specifieke designkwaliteiten goed naar voren komen? Welke projecten moet je wel en niet laten zien en wat kan je doen als je nog een heel portfolio te vullen hebt?

👩‍💼 Module 4 – MARKETING & SALES

Ik weet het – je hebt een hekel aan sales. Het voelt gewoon altijd zo gelikt. Een leuke instagrampost schrijven lukt nog wel, maar zo’n gladde salestijger zal je nooit worden. En dat hoeft ook niet. Maar er zijn wel bepaalde technieken en stappen die je kan zetten zodat je agenda altijd precies zo vol zit als jij dat wilt.

💰 Module 5 – AANBOD & TARIEVEN

Hoe bepaal je in hemelsnaam welke prijs je voor een project moet vragen? Ga je per uur factureren of wil je pakketprijzen maken? En hoe richt je die dan precies in zodat je ideale klanten in de rij staan om met je te werken? En zodat jij je omzetdoelen haalt natuurlijk. Gaan we in deze module allemaal behandelen.

📝 Module 6 – KLEINE LETTERTJES

Tja. Dit staat natuurlijk heel ver af van wat je leuk vindt. Saai, maar zo belangrijk. Want je gaat die algemene voorwaarden pas missen als je ze heel hard nodig blijkt te hebben. Of je komt er achter dat een contract toch wel handig was geweest.  En hoe zorg je er eigenlijk voor dat je website juridisch gezien helemaal in orde is?

🏝 Module 7 – PASSIEF INKOMEN

Oh dat klinkt zalig he? Maar ik kan je wel vast verklappen dat het niet vanzelf gaat. Er komt meer bij kijken dan je misschien denkt. Hoe je dan toch kan zorgen voor een constante stroom aan inkomsten zonder daar telkens voor de boer op te moeten? Gaan we in deze module behandelen.

⚙️ Module 8 – PROCES & SYSTEMEN

Om te voorkomen dat je bij elke nieuwe klant het wiel weer moet gaan uitvinden gaan we aan de slag met het opzetten van een helder proces & systemen waarmee je gaat werken. Niet alleen kan je zo sneller werken, maar ook je klant weet precies waar ze aan toe zijn.

En weet je wat nou extra leuk is? Niet alleen leer je in Web Club hoe je een solide en professionele business neerzet, je krijgt ook nog eens de steun van mij en alle andere designers tijdens het programma. Want je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Aanmelden kan hier.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...