Wat er gebeurd als jij zo door blijft gaan

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Hoeveel dagen ben jij dit jaar al opgestaan en heb je jezelf naar je bureau gesleept?

Hoeveel dagen ben jij al opgestaan met de hoop dat Karen, die irritante klant, niet gemaild heeft met “nog een laatste dingetje”?

En al die dagen heb jij niet aan je bedrijf gewerkt. Al die dagen ben je niet eens een microstapje dichter bij je doelen gekomen.

En je kan natuurlijk gewoon zo doorgaan. Maar je kan het ook anders aanpakken.

Dat je niet meer met half dichtgeknepen ogen je mailbox opent uit angst voor een mail van die lastige klant. Want je werkt alleen nog maar met je ideale klanten. Eigenlijk voelt het niet eens meer echt als werk.

Je klanten vinden alles wat je maakt te gek.

Ze twijfelen niet aan je creatieve keuzes want je schiet elke keer raak. Jij bent de webdesign expert en ze vertrouwen je.

En je bankrekening? Die staat vol met keiharde knaken. Je rekent 8k+ voor je projecten en hebt een wachtlijst. Je werkt nog maar met max 2 klanten per maand.

Je werkt minder en je verdient meer 💰👊.

En dit is geen fantasie. Dit is een club.

Web Club, onze club, is een mentorship & mastermind die je helpt om je ontwerp processen te stroomlijnen en jezelf als een expert te positioneren.

Want webdesigners zijn er in overvloed. Maar er is een ernstig gebrek aan web designers die aan hun bedrijf werken. Werken aan de groei richting een succesvolle business.

Webdesigners die klantenwerk altijd voorrang geven, waardoor hun business nooit groeit. Zij hebben een bedrijf dat stagneert en zijn altijd bezig om bij die ene taak helemaal onderaan hun to-do list te komen.

Web Club zorgt ervoor dat jij niet meer alleen en overweldigd bent, maar dat je regelmatig kleine stapjes gaat zetten om je bedrijf te laten groeien.

Want niemand bereikt hun grote doelen in 1 dag. Het gaat juist om die kleine stapjes.

Elke module behandelen we een van die stapjes. Met een masterclass, groepscoaching calls en hier en daar een opdracht.

Het enige wat jij nodig hebt is een paar uur per maand.

Dan gaan wij samen die succesvolle webdesign business bouwen.

Lid worden doe je hier.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...