Waarom kwetsbaarheid essentieel is bij het runnen van je business

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik denk dat kwetsbaarheid misschien wel de meest gedurfde daad van leiderschap is. Als ik denk aan de mensen die ik bewonder, is dat meestal omdat ze dapper genoeg waren om hun verhaal te delen en ik me daardoor verbonden met hen voel.

Maar hoe kan je nou comfortabeler worden met het achterste van je tong te laten zien – en te merken dat je ECHT gezien wordt? Ik heb hiervoor een kleine lijst voor je gemaakt om je te helpen een beetje uit je comfort zone te stappen.

Brené Brown zegt: “Vulnerability is not winning or losing; it’s having the courage to show up and be seen when we have no control over the outcome. Vulnerability is not weakness; it’s our greatest measure of courage.”

Tell me: welk van de onderstaande ideeën ben je bereid om te proberen?

5 ideeën om comfortabeler te zijn met je kwetsbaarheid bij het runnen van je biz.

  • Stel je familie voor
  • Praat over de beste / slechtste tijd van je leven
  • Deel uw voorkeuren en dingen waar je niet tegen kunt
  • Praat over de (zakelijke) lessen die je hebt geleerd
  • Durf je Angsten te benoemen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...