Waar of niet waar?

I WANT MORE

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?

Je weet dat ik altijd serieus bezig ben om jou de kennis en tools te geven om ervoor te zorgen dat jij een webdesign business kan runnen die aan de lopende band met ideale klanten werkt.

Maar soms is het ook gewoon leuk om een spelletje te doen toch?

Dus…. Waar of niet waar?

🟡 Je blijft design ideeën toevoegen aan je Pinterest bord met “mooie webdesigns” van andere designers voor ‘inspiratie’. 

🔴Elke keer hebben je projecten wat ik een feedback-staart noem. Zo’n paar van die kleine aanpassingen die dan druppelsgewijs nog binnenkomen nadat je eigenlijk al afgerond hebt. 

🟠Je hebt wat research gedaan op andere sites waar je sommige ideeën van hebt “geleend”. En de site die je aan het ontwerpen bent is nu eigenlijk een warboel van verschillende dingen geworden omdat je al die geleende ideeën erin kwijt wilt.

🟢Je hoort andere webdesigners altijd praten over het maken van website die goed converteert. Maar als je heel eerlijk bent heb je geen idee waar je moet beginnen met een website strategie.

🔵Je hoopt met heel je hart dat SEO voor je klanten niet zo heel veel verschil maakt want de manier waarop jij dat doet is vrij minimaal en een heel SEO traject voelt nogal overweldigend.

En? hoeveel uitspraken zijn waar voor jou?

Als een of meer van de bovenstaande statements waar zijn ben ik eigenlijk nogal blij voor je. 

Waarom?

Omdat we weer gaan starten met een nieuwe ronde van Web Club. Het mentorship waarin je leert om jezelf beter te positioneren als webdesign expert. 

Een programma van 10 weken waarin we de basis van je webdesign business stevig neerzetten zodat jij vervolgens kan groeien op een manier die bij je past.

Web Club is een mentorship & mastermind die je helpt om je ontwerp processen te stroomlijnen. Om te leren hoe je jezelf en je merk op de rit krijgt, hoe je met klanten omgaat en wat je moet doen als je overweldigd voelt.

Web Club is je netwerk, je vangnet en je raadgever. Je denkt misschien dat je uniek bent in je struggles maar uniek ben je alleen in je talent. Verder ben je eigenlijk doodnormaal.

Meer weten? Check dan onze website of boek direct een info call.

I WANT MORE

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?

Website Intake Vragenlijst

Website Intake Vragenlijst

Je discovery call vragenlijst is eigenlijk het begin van elk design traject. Of dat zou het moeten zijn.  Het zijn de vragen die je stelt over de wensen en ideeën van je klant. Maar het gaat ook over de functionaliteiten die hun website moet hebben en de deadline...

Je zit een een webdesign-ontwerp-sleur. Wat nu?

Je zit een een webdesign-ontwerp-sleur. Wat nu?

Want soms begint datgene wat je altijd deed en waar je zo blij van werd, gewoon een beetje als een moetje te voelen. Hebben we allemaal wel eens. Dat je ineens moet struggelen om iets moois te creëren. En dan krijg je het gevoel dat alles wat je ontwerpt er ook...