Waar of niet waar?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Je weet dat ik altijd serieus bezig ben om jou de kennis en tools te geven om ervoor te zorgen dat jij een webdesign business kan runnen die aan de lopende band met ideale klanten werkt.

Maar soms is het ook gewoon leuk om een spelletje te doen toch?

Dus…. Waar of niet waar?

🟡 Je blijft design ideeën toevoegen aan je Pinterest bord met “mooie webdesigns” van andere designers voor ‘inspiratie’. 

🔴Elke keer hebben je projecten wat ik een feedback-staart noem. Zo’n paar van die kleine aanpassingen die dan druppelsgewijs nog binnenkomen nadat je eigenlijk al afgerond hebt. 

🟠Je hebt wat research gedaan op andere sites waar je sommige ideeën van hebt “geleend”. En de site die je aan het ontwerpen bent is nu eigenlijk een warboel van verschillende dingen geworden omdat je al die geleende ideeën erin kwijt wilt.

🟢Je hoort andere webdesigners altijd praten over het maken van website die goed converteert. Maar als je heel eerlijk bent heb je geen idee waar je moet beginnen met een website strategie.

🔵Je hoopt met heel je hart dat SEO voor je klanten niet zo heel veel verschil maakt want de manier waarop jij dat doet is vrij minimaal en een heel SEO traject voelt nogal overweldigend.

En? hoeveel uitspraken zijn waar voor jou?

Als een of meer van de bovenstaande statements waar zijn ben ik eigenlijk nogal blij voor je. 

Waarom?

Omdat we weer gaan starten met een nieuwe ronde van Web Club. Het mentorship waarin je leert om jezelf beter te positioneren als webdesign expert. 

Een programma van 10 weken waarin we de basis van je webdesign business stevig neerzetten zodat jij vervolgens kan groeien op een manier die bij je past.

Web Club is een mentorship & mastermind die je helpt om je ontwerp processen te stroomlijnen. Om te leren hoe je jezelf en je merk op de rit krijgt, hoe je met klanten omgaat en wat je moet doen als je overweldigd voelt.

Web Club is je netwerk, je vangnet en je raadgever. Je denkt misschien dat je uniek bent in je struggles maar uniek ben je alleen in je talent. Verder ben je eigenlijk doodnormaal.

Meer weten? Check dan onze website of boek direct een info call.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...