Vergeet deze dingen niet!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet het, het is bijna vakantie en zo, maar toch wil ik je even kort wijzen op sommige kleine dingen die we maar al te vaak vergeten of op de lange baan schuiven. Terwijl ze eigenlijk zo belangrijk zijn. 

❓Je formulier voor een webdesign aanvraag – weet je zeker dat je je klanten nog steeds alle juiste vragen stelt als ze met je willen werken?

Moeten daar niet wat vragen af of bij omdat je business ook blijft bewegen en groeien? Regelmatig dubbelchecken dus. En zoek je inspiratie? Check dan eens mijn gratis vragenlijst! 

🗓Je Algemene Voorwaarden en Licentieovereenkomst – zorg ervoor dat je deze regelmatig doorleest om te zien of er dingen zijn die je moet updaten.

Of ik moet zeggen: moet LATEN updaten. Want zomaar zelf een zinnetje toevoegen of verwijderen wil nog niet zeggen dat het ook inderdaad rechtsgeldig is. En heb je nog geen officiële juridische documenten laten maken: dan moet je dan NU doen. Niets is zo belangrijk om jezelf en je business te beschermen!

🎙Feedback formulier – Staan hier nog de juiste vragen op?

Welke verbeteringen kan je hieraan maken om betere (of duidelijkere) reviews te krijgen? Want let’s get real: niemand hoeft te lezen dat het “zo fijn met je samenwerken was”. Keiharde resultaten en transformaties. Dat is wat we willen lezen. Vraag daar dus ook naar!

📱Je Insta bio & link – Klopt dit nog wel met wat je nu doet?

Zit er wel genoeg van jezelf in (heeft het een Web Club sausje vraag ik mezelf dan af)? Leg je er kort en bondig in uit wat je doet en voor wie? En die link in je bio moet natuurlijk direct naar een mooie landingspagina op je website gaan. Heb je die (nog) niet? Gebruik dan een service zoals Linktree hiervoor.

👠Dat jaartal in je footer?

Wel leuk als die ook veranderd naar het huidige jaar he 🤓? Dat kan je trouwens automatisch laten doen  (doe je zo) maar kun je ook gewoon 1x per jaar aanpassen!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...