Vergeet deze dingen niet!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet het, het is bijna vakantie en zo, maar toch wil ik je even kort wijzen op sommige kleine dingen die we maar al te vaak vergeten of op de lange baan schuiven. Terwijl ze eigenlijk zo belangrijk zijn. 

❓Je formulier voor een webdesign aanvraag – weet je zeker dat je je klanten nog steeds alle juiste vragen stelt als ze met je willen werken?

Moeten daar niet wat vragen af of bij omdat je business ook blijft bewegen en groeien? Regelmatig dubbelchecken dus. En zoek je inspiratie? Check dan eens mijn gratis vragenlijst! 

🗓Je Algemene Voorwaarden en Licentieovereenkomst – zorg ervoor dat je deze regelmatig doorleest om te zien of er dingen zijn die je moet updaten.

Of ik moet zeggen: moet LATEN updaten. Want zomaar zelf een zinnetje toevoegen of verwijderen wil nog niet zeggen dat het ook inderdaad rechtsgeldig is. En heb je nog geen officiële juridische documenten laten maken: dan moet je dan NU doen. Niets is zo belangrijk om jezelf en je business te beschermen!

🎙Feedback formulier – Staan hier nog de juiste vragen op?

Welke verbeteringen kan je hieraan maken om betere (of duidelijkere) reviews te krijgen? Want let’s get real: niemand hoeft te lezen dat het “zo fijn met je samenwerken was”. Keiharde resultaten en transformaties. Dat is wat we willen lezen. Vraag daar dus ook naar!

📱Je Insta bio & link – Klopt dit nog wel met wat je nu doet?

Zit er wel genoeg van jezelf in (heeft het een Web Club sausje vraag ik mezelf dan af)? Leg je er kort en bondig in uit wat je doet en voor wie? En die link in je bio moet natuurlijk direct naar een mooie landingspagina op je website gaan. Heb je die (nog) niet? Gebruik dan een service zoals Linktree hiervoor.

👠Dat jaartal in je footer?

Wel leuk als die ook veranderd naar het huidige jaar he 🤓? Dat kan je trouwens automatisch laten doen  (doe je zo) maar kun je ook gewoon 1x per jaar aanpassen!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...