In 8 weken je eigen website online

Yes, dat wil ik!

Dit programma is voor jou als…

➳ Je al weken (of misschien wel maanden) eindelijk eens wil beginnen aan die website,
➳ Als je je schaamt voor wat er nu online staat,
➳ Je geen zin hebt om elke avond YouTube video’s door te spitten om te leren hoe het moet,
➳ Je wel weet hoe het er uit moet komen te zien, maar bij de technische kant hulp nodig hebt.

➳ Je gewoon geen idee hebt waar en hoe je moet beginnen,
➳ Je je website goedkoop hebt laten maken door de neef-van-je-achterbuurman en zo geleerd hebt dat “You get what you pay for” toch echt op waarheid berust,
➳ Je al een website hebt, maar geen klanten krijgt,
➳ Je jezelf een technische no-no vindt en daardoor er maar gewoon niet aan begint.

Kortom: wordt je website een hoofdpijndossier?

Geloof me, ik weet hoe je je voelt…

Van de daken schreeuwen dat je een nieuwe website hebt zie je nog niet zo snel gebeuren. Je weet niet eens waar en hoe je moet beginnen, laat staan dat je enthousiast rondvertelt over je nieuwe website. Je twijfelt om een (dure) webdesigner in te huren. Maar avonden lang struggles om die website online te krijgen zie je ook niet zitten. Eigenlijk schaam je je gewoon een beetje dat je nog steeds geen website hebt. Je merkt dat je ook minder enthousiast vertelt over je product of dienst omdat je weet dat er dan gevraagd wordt naar je website. Die je niet hebt.

Aan al die dingen komt nu een eind.

Je hoeft je niet meer te schamen voor je website. Er tegenaan hikken is niet meer nodig. Your days of struggling are over!

Wil jij graag…

➳ Een mooie en goed werkende website?
➳ Die op een ‘classy’, niet agressieve manier jouw dienst verkoopt?
➳ Een website waar je zelf controle over hebt?
➳ Waar je snel foto’s van het event waar je gisteren was kan uploaden?
➳ Dat je WordPress nu echt begrijpt?
➳ Een online cursus met persoonlijke begeleiding waar je gewoon je vragen kunt stellen?

Start dan nu met het online programma van SMIT CLUB!

Over 8 weken heb je dan gewoon je eigen lievelingswebsite. Die website die je al jaren wil, helemaal passend bij jou en jouw diensten. Zelfgemaakt en dus echt authentiek. Jouw website heb je dan in eigen beheer, je kan ‘m zelf aanpassen en onderhouden.

“Ik ben echt blij dat ik heb gekozen om deel te nemen aan je programma. Je eigen website maken is leuk, en het is ook heel leerzaam. Ik weet nu precies waar ik op moet letten, hoe ik dingen kan veranderen en begrijp meer van de technische kant.”
Marianne – Fortuna Verde

Over Mij

Zelluf doen. Dat begon ruim 40 jaar geleden en is nooit meer weggegaan. Al meer dan 20 jaar heb ik als ondernemer al veel verschillende rollen en bedrijven gehad. Sommige heel succesvol, anderen minder. Maar altijd bomvol ideeën en enthousiasme. Ik hou van de vrijheid die bij ondernemen hoort. Vrijheid om je leven zelf in te delen. Vrijheid om na school bij mijn kinderen te zijn. Vrijheid om van de zon te genieten als die zich aandient.

Ondertussen werk ik al weer jaren als webdesigner. Mijn kracht ligt bij het creatieve praktisch maken. Bij het vertalen van een droom of visie van mijn klant in een goed converterende website.

In het designproces heb ik altijd 1 favoriet moment; het moment dat mijn klant zelf aan de slag kan met de website en ervaart hoe makkelijk het eigenlijk is. De vrijheid die mijn klant dan voelt. Dat gevoel gun ik jou ook.

Vanuit die behoefte is Smit Club ontstaan. Een online training met persoonlijke begeleiding, waar je in 8 weken leert om je eigen lievelingswebsite te maken. Op een toegankelijke, simpele manier. Te volgen in je eigen tempo. 

Hoe het werkt

➳ Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot alle modules en alle bonussen.
➳ Elke week kan jij een gratis 1-op-1 gesprek inplannen waarin je je vragen kan stellen.
➳ Je kan 24/7 je vragen stellen via e-mail.
➳ Toegang tot de cursus voor het leven, maar ook tot een groeiende club van ondernemende vrouwen.

Wat SMIT CLUB members zeggen

Werken met Marre is zo fijn, door haar ben ik het bouwen, onderhouden en vernieuwen van mijn website leuk gaan vinden. Waar ik twee jaar geleden helemaal niks kon met WordPress, kan ik nu eigenlijk alles zelf. Snel, praktisch en zonder poespas. Niets is voor haar teveel en ze denkt graag mee om het allemaal nóg mooier en praktischer te maken. En dan is ze ook nog eens een mega gezellige vrouw!

Dafne van Benschop

The Mom Method

Bij het woord ‘website’ raak ik al in de war. Maar al na een paar uurtjes web-wijsheden van Marre (in duidelijke no nonsense taal) groeit mijn zelfvertrouwen! Het world wide web voelt steeds meer als mijn ‘domein’ !

Jorieke Arntz

ZonderMeer

Marre is echt een expert en weet op een enthousiaste en heldere manier haar kennis over te brengen. Ik vond vooral de module over het schrijven van goede teksten heel waardevol. Op die manier begin je echt bij het begin; voor wie maak ik mijn website en wat wil ik vertellen. De video’s zijn heel duidelijk en ik heb echt met heel veel plezier aan mijn website gewerkt. Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn om een website te maken! De wekelijkse overleguren waren ontzettend handig en leerzaam. En ook tijdens het programma was Marre altijd bereikbaar voor vragen en hulp.

Ik ben echt blij dat ik heb gekozen om deel te nemen aan je programma. Je eigen website maken is niet alleen leuk, maar het is ook heel leerzaam. Ik weet nu precies waar ik op moet letten, hoe ik dingen kan veranderen en begrijp meer van de technische kant.
Marianne Speelman

Fortuna Verde

Marre is een genot om van te leren. Ze legt goed en helder uit en de werkboeken zaten vol aha-momentjes. Met Marre kan je vol vertrouwen je eigen website bouwen.

Willemien van der Veen

Wil+The People

Picture this: 38-jarige digibeet met klein budget en de droom om een eigen praktijk te starten!
Het maken van eigen website blijkt de grote hobbel; Marre kwam met haar Smit Club als de grote redder in nood.

Allereerst heeft ze me geleerd hoe je een website maakt, wat belangrijk is en waar je op moet letten. De video’s zijn idiotproof en begeleiden je werkelijk in ieder detail. Marre heeft de structuur al voor je klaargezet dus je hoeft niet meer na te denken over wat eerst en wat daarna.

Wat ik bovenal heb geleerd is om ondanks mijn onzekerheid en onhandigheid met computers, toch door te zetten. Met behulp van Marre’s video’s lukt het uiteindelijk altijd! Echt!

Dus naast een gave zelfgemaakte website, blijf je over met een supergoed en voldaan gevoel: I watched, i did it and i grew!

Bernadien

De Bakkende Psycholoog

Hoe zien de lessen eruit?

Module 1

Les 1 is niet de leukste. Het is even een moetje waar we doorheen moeten. Wel een belangrijk moetje. Maar we gaan het samen doen en ik beloof je; hosting bestellen en Wordpress installeren lijkt enger dan het is.

Module 2

In deze les is er vooral veel aandacht voor het schrijven van goede teksten voor op het web. Vaak een ondergeschoven kindje, maar oh zo belangrijk.

Module 3

Deze week is er uitgebreid aandacht voor Wordpress. Hoe werkt dat nou eigenlijk? Wat kan ik waar aanpassen? Op welke knoppen moet ik echt niet drukken? Op een eenvoudige manier leg ik alles uit.

Module 4

Module 4 draait helemaal om het maken van je eigen logo en het kiezen van de juiste fonts bij het gevoel dat jij wil dat je website uitstraalt.

Module 5

Deze week gaan we de pagina's aanmaken. Ook laat ik je zien hoe je een video kan plaatsen en buttons kan maken die doorlinken naar een andere website.

✨ 🎉 NIEUWE MODULE: WEBSHOP TOEVOEGEN 🎉 ✨

Vanaf NU is er een nieuwe module beschikbaar in de cursus; hoe voeg ik een webshop toe aan mijn website? In deze module laat ik je zien hoe je met WooCommerce een webshop toevoegd en hoe je ervoor kan zorgen dat je klanten met iDeal kunnen betalen.

Module 7

Veiligheid, snelheid en social media staan in deze module centraal. Ook leg ik je uit wat plugins zijn en waarom je ze nodig hebt. Je krijgt de beste betaalde plugins er gratis bij.

Module 8

In deze module leg ik je uit hoe je automatische mailtjes kan laten versturen vanuit Mailchimp. Ook leer je hoe je met wat simpele handelingen ervoor zorgt dat je website beter gevonden wordt in Google.

Module 9

Hoe maak je eigenlijk een goeie sales page? Welke vragen moet die pagina dan beantwoorden? Daar gaan we in deze laatste module mee aan de slag.

Wat kost het om mee te doen?

Alle prijzen zijn incl 21% BTW. Ik hanteer een niet goed, geld terug garantie. 

* Liever in termijnen betalen? Dat kan alleen in het plus-programma. Neem even contact op via contact@smitclub.nl en dan maken we het in orde. 

Ik hoor je denken…

Dat je zo graag je eigen website zou willen. Maar misschien ben je bang dat het te moeilijk is. Je smartphone is af en toe al lastig in te stellen, laat staan dat je zelf een website zou kunnen maken. Je bent bang om geld te investeren in iets waarvan je twijfelt of je het wel gaat afmaken. Misschien vind je het best aan de prijs zo’n online programma. Stel je voor dat je het niet afmaakt en dan alsnog iemand moet inhuren. Ben je nog veel meer geld kwijt.

Tegelijkertijd weet je ergens wel dat je een talent hebt dat je wil delen met de mensen om je heen. Je wil ze laten zien dat je heerlijke taarten bakt, mooie ansichtkaarten ontwerpt of een goede psycholoog bent. Je wil dat mensen enthousiast worden van jouw dienst of product. Dat je hun dag een stukje leuker en gemakkelijker maakt.

En weet je wat nou het grappige is? Het kan allemaal.

Jij kan die website maken. Dat weet ik omdat ik al tientallen jaren webdesigner ben en al zoveel mensen heb geholpen die allemaal zeggen: “Hé, dit kan ik makkelijk zelf!”. 

Stel je eens een leven voor waarin je zelf jouw website kan maken en bijhouden. Hoeveel geld en kopzorgen gaat dat schelen? Misschien kan jij wel websites voor andere mensen gaan maken. Of heb je een ander business idee dat je eens wil testen? Een website heb je dan zo in de steigers staan.

Let’s be real

Eerlijk is eerlijk, het gaat niet vanzelf. Je zal er inderdaad in moeten investeren. Tijd en geld. En de eerste les is meteen de moeilijkste. Want weet je: dat is waarom zoveel mensen er niet aan beginnen. Domeinnamen, URL’s, hosting bestellen en WordPress… Bij de meesten begint het dan al te duizelen. Maar ik ga je er stap voor stap doorheen helpen. Beloofd.

Want stel je eens voor dat je je zekerder voelt over je eigen business. Dat je met gemak aan andere vertelt over je talent. Dat je met trots jouw website laat zien en doorstuurt. Een website waarbij je niet afhankelijk bent van iemand anders. Over 8 weken kan het al zover zijn.

 

Twijfel je of het programma nou echt iets voor jou is? 

Geloof me, dit is echt geen ‘ver van je bed show’. Dit kan jij.

De cursus zit rammetje vol bonussen. Een greep:

Marjet Wullink

Marjet Wullink

SEO GURU - MINIMALIST MARKETING

“Mijn missie is om kleinere duurzame brands te laten shinen in Google boven de grote bol.com’s.”

Zo heb ik in de afgelopen 10 jaar duizenden ondernemers geholpen om beter vindbaar te worden in Google.

Voor Smit Club heb ik een aantal modules gemaakt waarin de basis van SEO aan bod komt. Wat moet je waar invullen om goed gevonden te worden? Je vindt het in Module 7!

Ilse van hoof

Ilse van hoof

BRANDING SPECIALIST

In de afgelopen 16 jaar (yep, ik word oud) heb ik een enorme berg ervaring opgebouwd op het gebied van grafisch ontwerp, illustratie, branding, conceptontwikkeling en campagnes. 

Mijn beste beslissing ooit- kwam ongeveer 6 jaar geleden; toen ik begon met freelancen. Het is toch veel cooler als je kunt doen waar je van houdt voor meerdere bedrijven en merken?

Voor Smit Club heb ik een speciale module gemaakt met een introductie van wat goeie branding eigenlijk is. 

Marieke van Nispen

Marieke van Nispen

SALES FUNNEL EXPERT

Het klinkt vaak als muziek in je oren: een online marketing funnel die zorgt voor passieve inkomsten. Je hoort er iedereen over, dus dat moet het ei van Columbus zijn. Maar een groot deel van de marketing funnels zijn niet succesvol. Waarom? Omdat copy-pasten niet werkt. Er is geen one-size-fits-all-oplossing.

Voor de Smit Club heb ik een speciale module gemaakt waarin ik mijn kijk op marketing funnels met je deel en wat de belangrijkste stappen in een online marketing funnel zijn, zodat jij zelf aan de slag kunt met het maken van een funnel die bij jou past.

BIRGIT LUIJK

BIRGIT LUIJK

INSTA + FACEBOOK ADVERTENTIES

Birgit helpt vrouwelijke ondernemers met het bereiken van meer online succes voor hun bedrijf.

Dat doet zij vanuit haar ervaring & expertise als online marketeer. Ze heeft meer dan 8 jaar online ervaring en heeft gewerkt aan het succes van zowel grote- als kleine bedrijven.

Wat ze het allerleukst vindt? Samen te werken met ambitieuze ondernemers die willen gaan voor resultaat. In deze bonus voor Smit Club gaat ze dieper in op de basics die je nodig hebt om succesvol te kunnen adverteren op social media. 

MIEKE SCHUURMAN

MIEKE SCHUURMAN

LIFE COACH

Durf jij jezelf écht te laten zien? Of is er nog iets dat je tegenhoudt?

Een website bouwen heeft te maken met zichtbaarheid. Hoe meer jij in je kracht staat, des te krachtiger je website. Wat is je boodschap en wat wil je jouw bezoekers meegeven?

Voor Smit Club heb ik een bijzondere module gemaakt om te ontdekken waar jij van gaat stralen. Als je vanuit daar keuzes maakt wordt jouw website vanzelf ook een parel.
Femke van Voorthuizen

Femke van Voorthuizen

VIZUALIZEUR

Met je eigen website breng je een groot deel van jou en je bedrijf in beeld. Daar hou ik van. Maak alles maar zichtbaar, what you see is what you get. Ben je net zo helder naar jezelf als naar je klanten? Zie je voor je waar je naartoe wilt, waarom je worstelt of wat kansen zijn? Als visualizeur maak ik alles zichtbaar door te tekenen. En ik daag jou uit daar ook mee te starten.

Speciaal als Smit Club member laat ik je kennis maken met het tekenalfabet en het tekenen van zakelijke iconen en metaforen. En je ontvangt het pocketmagazine waarmee je direct een make-over aan je aantekeningen geeft, zodat je sneller verbindingen legt en je ze beter herinnert.

Oliver de Leeuw

Oliver de Leeuw

LINKEDIN TRAINER

Een sterk LinkedIn profiel is de essentiële basis voor een succesvolle aanwezigheid op dit professionele sociale netwerk.

Wil je zakelijk succes behalen met LinkedIn? Dan begint alles met een goed persoonlijk profiel. Een goed profiel op LinkedIn geeft je meer views, meer uitnodigingen en connecties, meer aanbevelingen voor je skills en vaardigheden en… betere business.

In de bonusmodule van Smit Club geef ik je 3 gouden tips die je direct kunt toepassen.

 

Willemien van der Veen

Willemien van der Veen

BUSINESS COACH - WIL+ THE PEOPLE

De vraag die mij altijd heeft gefascineerd is “hoe combineer je creativiteit met commercialiteit”? Na veel experimenteren en ervaring in mijn werk bij Google Nederland vond ik het positieve antwoord op deze vraag.

De eerste stap hierin is het kennen van je ideale klant. Voor Smit Club creëerde ik een oefening waarmee je ideale klant helder krijgt. Zodat jij precies weet wie je wil aanspreken met je website. Je vindt het in Module 1!

Wat SMIT CLUB members zeggen

Ik vond het een feest om met SMIT CLUB de website van Moeder in je Hart te maken! Het programma is heel toegankelijk en echt tot in de details uitgewerkt. Marre neemt je op een logische manier mee door alle stappen, zodat het heel natuurlijk voelt. En van de enthousiaste manier waarop Marre alles uitlegt, krijg je echt een gevoel van: “Ik kan dit!”

Ook als je tussendoor vragen hebt of wilt sparren, staat Marre voor je klaar. Ik had zelf een superstrakke deadline en dankzij SMIT CLUB heb ik die gewoon kunnen halen. Een website maken was voor mij altijd een hoofdpijn-dossier. Inmiddels heb ik zin om met de volgende aan de slag te gaan.

Susanne Eskens

Moeder in je hart

Ik had een website van 5 jaar oud die nog met draadjes aan elkaar hing. Met het programma van Marre heb ik een prachtige nieuwe website kunnen bouwen. Blij met het Divi thema dat zo veel mogelijkheden geeft en makkelijk is om mee te werken. Ook mijn webshop werkt weer prima met simpele betaalmogelijkheden via iDeal. Ik heb veel kunnen toepassen van de waardevolle adviezen van Marre over zowel de technische als de ondernemerskanten van mijn website. Zij is echt een expert in haar vak. Bovenal is zij een leuke vrouw met engelengeduld!

Ook als je tussendoor vragen hebt of wilt sparren, staat Marre voor je klaar. Ik had zelf een superstrakke deadline en dankzij SMIT CLUB heb ik die gewoon kunnen halen. Een website maken was voor mij altijd een hoofdpijn-dossier. Inmiddels heb ik zin om met de volgende aan de slag te gaan.

Eline Weijers

Ouderschap vanuit je hart

Mijn nieuwe website. Dat was een klusje die ik telkens weer bovenaan mijn To Do zette omdat dit net zo snel weer onderop datzelfde lijstje stond. Omdat ik me soms kan verliezen in de waan van de dag en agenda en er makkelijkere dingen voorbij kwamen waar ik dan mijn aandacht aan besloot te besteden. Totdat ik met Marre ging werken. Ik had wel het idee van ‘een verhaal’ vertellen op mijn site, maar zag het niet voor me. We gingen gewoon aan de slag. Gewoon beginnen. En nu staat er een website waar ik nog steeds zo trots op ben. Het vertelt mijn verhaal, mijn doel, mijn idee. Dus dat voor me uit schuiven was helemaal niet nodig geweest. Want dan is er Marre; eerlijk, integer, adequaat, professioneel, kundig… Een feestje om mee te werken. Mét mooi resultaat.

Clair Bik

BIK Difference

Ik had al een website – gemaakt door een webdesigner – waar ik helemaal niet tevreden mee was. Daarom beleefde ik ook geen plezier aan mijn website en had ik helemaal geen zin om ‘m bij te houden. Toch de stap gezet en begonnen aan de cursus van Marre, die mij al binnen 2 modules had overtuigd van hoe leuk het kan zijn. De lessen over het schrijven van teksten in module 2 hebben echt mijn kijk op het maken van een website veranderd. Mijn lidmaatschap van SMIT CLUB is heel waardevol!

Martine Berger

Breaking New Business Ground

Ik was meteen enthousiast toen Marre deelde dat ze een online cursus webdesign ging opzetten. Je eigen website; het lijkt zo ingewikkeld en ver van je bed… helemaal als je geen ‘whizz-kid’ denkt te zijn. Door Marre’s cursus blijkt iedereen het te kunnen! Met een heldere en toegankelijke uitleg loodst Marre je overal doorheen. Gewoon luisteren naar Marre’s opgewekte toelichtingen en ja hoor: ook jij kunt dit! Marre heeft een laagdrempelige manier gevonden om het hele traject uit te leggen en je te enthousiasmeren. Ik zou deze cursus iedereen aanraden met online plannen!

Barbara

Op een begrijpelijke en gezellige manier heb ik geleerd hoe WordPress werkt. Alsof je elke week bij een vriendin langsgaat die je weer een beetje bijspijkert. Ik vond het verrassend leuk en makkelijk om ‘achter de schermen’ bezig te zijn en een website te maken. Los van de technische kant heeft de cursus me ook geholpen na te denken over het werk dat ik als zelfstandige wil doen.

Jolanda

Heb je nog vragen?

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Hoe klinkt 'je hele leven lang'? Eenmaal lid van SMIT CLUB kun je de video's altijd bekijken, dus ook als je jaren later weer eens wat wil aanpassen aan je website of als je nog een website wil opzetten. Zolang ik in business ben, heb jij toegang tot de video's.

Ik heb al een website, kan ik dan toch meedoen?

Natuurlijk! Je kan met dit online programma de dingen die je mooi vindt aan je website behouden en de dingen die je minder leuk vindt veranderen. Als je wil kan je ook je oude website online laten staan tot je helemaal klaar bent met de nieuwe. Neem dan even contact met me op.

Is het handig om al iets van Wordpress te weten?

Nee hoor, dat is niet nodig. Ook als je niet weet wat 'Wordpress' überhaupt betekent kan je meedoen aan dit programma. Ik ga alles vanaf de basis aan je uitleggen. Komt goed.

Hoe lang blijven de video's online staan?
De video's blijven altijd online staan.
Kan ik je tussendoor ook vragen stellen?

Absoluut. Dit is een programma met persoonlijke begeleiding van mij. Gedurende de looptijd van het programma is er regelmatig een live online vragenuurtje en je kan altijd het vragenformulier invullen mocht je nog een andere vraag aan mij hebben. Ik help je graag!

Wat als ik nou niks opschiet met dit programma?

Ik geloof in no cure, no pay. Mocht jij aan het einde van het programma alle lessen hebben doorlopen en toch het gevoel hebben dat je niks opgeschoten bent, krijg je gewoon je geld terug. Doe ik niet moeilijk over.

Hoe werkt het precies?

Bij het inschrijven maak je een persoonlijke login aan waarmee je direct kunt inloggen op het beveiligde gedeelte van de website. Hier vind je direct alle modules. Je kunt elke week een module doen, of je een weekend kwaad maken en er een hel rits achter elkaar doen. Net wat voor jou werkt. De komende 8 weken kan je bovendien wekelijks een 1-op-1 inplannen waarin je al je vragen kan stellen. Of je mailt of appt me tussendoor even, dat kan ook. 

Ik ben ZO NIET technisch. Kan ik dan wel meedoen?

Dit programma is gemaakt voor mensen die totaal niet technisch zijn. Wordpress is gebruiksvriendelijk en werkt op een intuïtieve manier. Je hoeft er totaal niet technisch voor te zijn. 

Tof dit, maar voor dit geld kan ik toch ook mijn website laten bouwen?

Jazeker, dat kan. En als dat is wat bij jou past, dan moet je dat zeker doen. 

Maar dit online programma gaat over veel meer dan alleen je website bouwen. Het gaat om het onderhouden, updaten en altijd kunnen uitbreiden van je eigen site. Bovendien heb je altijd toegang tot de video’s en kan je dus zoveel websites bouwen als je wilt. Voor de prijs van een enkele website. Wil je over 3 jaar iets veranderen aan je website? Kan, ga je gewoon terug naar de video’s. Ook als er een grote update komt - want de video’s blijven recent! En trouwens: hoe leuk is het om ook “aan” in plaats van alleen maar “in” je bedrijf te werken?

En als ik nou halverwege geen zin meer heb?

Je doet mee voor jezelf, niet voor mij. Jij wil graag je eigen website leren maken zodat je snel aanpassingen kan maken en ook 'aan' je bedrijf kan werken in plaats van alleen maar 'in' je bedrijf. Maar mocht je halverwege even willen pauzeren dan kan dat gewoon. Je hebt immers altijd toegang tot de video's. Ga je gewoon weer lekker verder als je zover bent.

Hoe werkt het precies?

Bij het inschrijven maak je een persoonlijke login aan waarmee je direct kunt inloggen op het beveiligde gedeelte van de website. Hier vind je direct alle modules. Je kunt elke week een module doen, of je een weekend kwaad maken en er een hel rits achter elkaar doen. Net wat voor jou werkt. De komende 8 weken kan je bovendien wekelijks een 1-op-1 inplannen waarin je al je vragen kan stellen. Of je mailt of appt me tussendoor even, dat kan ook. 

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt?

Het verschilt per module maar je moet denken aan ongeveer 3 uur per week.

Moet ik ondernemer zijn?

Ik richt me met SMIT CLUB op creatieve aanpakkers. Of je ook ondernemer bent maakt eigenlijk niet zo veel uit.

Ik twijfel.

Dat snap ik. Misschien heb je twijfels of je dit wel kan? Misschien twijfel je of je wel genoeg tijd hebt? Of je het wel leuk gaat vinden? Je bent wel nog steeds op deze pagina en dat is ook niet zonder reden. Maar laten we anders even bellen. Hier kan je een gratis informatiegesprek aanvragen.

Wanneer start het programma?

Maandag 5 oktober start ik weer met een ronde van de PLUS versie van het programma. Daarna gaan de deuren voor onbepaalde tijd weer dicht!

Zodra je je aanmeld kan je direct starten. Je krijg een mail toegestuurd met daarin alle modules, zodat je in je eigen tempo kunt werken. Ook ontvang je dan direct de links om je gratis 1-op-1 gesprekken in te plannen om vragen te stellen (plus only!).

Direct inschrijven ? Tof, gebruik de knop hieronder.