Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als het op je bedrijf aankomt, skip jij dan meestal al het fundamentele gedoe om meteen met de “leuke” dingen aan de slag te gaan?

Je weet wel, lekker je kleurtjes uitkiezen voor je logo voordat je precies hebt bedacht wat je nou precies gaat doen? Of als je die ultieme, perfecte workshop-retreat-summit gaat neerzetten voordat je überhaupt je eerste betalende klant hebt binnengehaald?.

Geen zorgen hoor: been there, done that!

Maar als je je bedrijf zo achterstevoren benaderd bewijs je jezelf echt geen dienst. En dat niet alleen, je maakt het ook ngo moeilijker voor jezelf. Als er een ding is dat ik geleerd heb in mijn bijna 2 decennia als webdesigner en van het mentoren van tientallen klanten, dan is het dit.

Dat is waarom je echt helderheid moet hebben over je merk voordat je aan de slag gaat met de visuele onderdelen van je branding.

Gebruik een kopie van mijn gratis brand clarity werkboek om helderheid te krijgen over –

Je zakelijke why
Je authentieke stem
Je lievelingsklant
Je visuele inspiratie
Je kan ‘m nu gratis downloaden.

 

Download hier.

 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...