Nooit meer die saaie Lorum Ipsum graag

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet het – deze is echt een beetje voor de grapjes liefhebbers onder ons.

Want als er een ding saai is en je mooie ontwerp verpest op een website dan is het wel Lorum Ipsum tekst toch? BLEH 😞💤

Maar niet getreurd. Het stikt van de leuke alternatieven. Hierbij een paar van mijn persoonlijke favorieten.

🎨 Bob Ross Ipsum

Ik bedoel beter dan dit wordt het niet toch: “Decide where your cloud lives. Maybe he lives right in here. A big strong tree needs big strong roots. Just let go – and fall like a little waterfall.”. LOVE IT.

🏢 Office Ipsum

Deze is ook fijn hoor. Gooit er precies dat soort gepraat uit waarvan we ver zijn weggerend toen we voor onszelf begonnen. Heerlijke vergader praat.

Ze hebben ook nog een optie voor “Klant Ipsum” die NOGAL grappig is maar die ik toch niet zo snel in een ontwerp zou gebruiken dat nog naar een klant gaat 😆. Want wat dacht je van dit:
“I really like the colour but can you change it. I’ll pay you in a week we don’t need to pay upfront i hope you understand could you rotate the picture to show the other side of the room? and that’s great, but can you make it work for ie 2 please. Can you make it faster?”

🏴‍☠️ PirateIpsum

Deze moet je wel aanspreken. En ik spreek duidelijk geen “piraats” maar de website zelf maakt een hoop goed.

En dan is er nog Cheese Ipsum en zelfs een speciale voor Game of Thrones. Nou jij: heb je nog een goede voor ons in de aanbieding?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...