Nooit meer die saaie Lorum Ipsum graag

I WANT MORE

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet het – deze is echt een beetje voor de grapjes liefhebbers onder ons.

Want als er een ding saai is en je mooie ontwerp verpest op een website dan is het wel Lorum Ipsum tekst toch? BLEH 😞💤

Maar niet getreurd. Het stikt van de leuke alternatieven. Hierbij een paar van mijn persoonlijke favorieten.

🎨 Bob Ross Ipsum

Ik bedoel beter dan dit wordt het niet toch: “Decide where your cloud lives. Maybe he lives right in here. A big strong tree needs big strong roots. Just let go – and fall like a little waterfall.”. LOVE IT.

🏢 Office Ipsum

Deze is ook fijn hoor. Gooit er precies dat soort gepraat uit waarvan we ver zijn weggerend toen we voor onszelf begonnen. Heerlijke vergader praat.

Ze hebben ook nog een optie voor “Klant Ipsum” die NOGAL grappig is maar die ik toch niet zo snel in een ontwerp zou gebruiken dat nog naar een klant gaat 😆. Want wat dacht je van dit:
“I really like the colour but can you change it. I’ll pay you in a week we don’t need to pay upfront i hope you understand could you rotate the picture to show the other side of the room? and that’s great, but can you make it work for ie 2 please. Can you make it faster?”

🏴‍☠️ PirateIpsum

Deze moet je wel aanspreken. En ik spreek duidelijk geen “piraats” maar de website zelf maakt een hoop goed.

En dan is er nog Cheese Ipsum en zelfs een speciale voor Game of Thrones. Nou jij: heb je nog een goede voor ons in de aanbieding?

I WANT MORE

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?

Website Intake Vragenlijst

Website Intake Vragenlijst

Je discovery call vragenlijst is eigenlijk het begin van elk design traject. Of dat zou het moeten zijn.  Het zijn de vragen die je stelt over de wensen en ideeën van je klant. Maar het gaat ook over de functionaliteiten die hun website moet hebben en de deadline...

Je zit een een webdesign-ontwerp-sleur. Wat nu?

Je zit een een webdesign-ontwerp-sleur. Wat nu?

Want soms begint datgene wat je altijd deed en waar je zo blij van werd, gewoon een beetje als een moetje te voelen. Hebben we allemaal wel eens. Dat je ineens moet struggelen om iets moois te creëren. En dan krijg je het gevoel dat alles wat je ontwerpt er ook...