Nooit meer die saaie Lorum Ipsum graag

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet het – deze is echt een beetje voor de grapjes liefhebbers onder ons.

Want als er een ding saai is en je mooie ontwerp verpest op een website dan is het wel Lorum Ipsum tekst toch? BLEH 😞💤

Maar niet getreurd. Het stikt van de leuke alternatieven. Hierbij een paar van mijn persoonlijke favorieten.

🎨 Bob Ross Ipsum

Ik bedoel beter dan dit wordt het niet toch: “Decide where your cloud lives. Maybe he lives right in here. A big strong tree needs big strong roots. Just let go – and fall like a little waterfall.”. LOVE IT.

🏢 Office Ipsum

Deze is ook fijn hoor. Gooit er precies dat soort gepraat uit waarvan we ver zijn weggerend toen we voor onszelf begonnen. Heerlijke vergader praat.

Ze hebben ook nog een optie voor “Klant Ipsum” die NOGAL grappig is maar die ik toch niet zo snel in een ontwerp zou gebruiken dat nog naar een klant gaat 😆. Want wat dacht je van dit:
“I really like the colour but can you change it. I’ll pay you in a week we don’t need to pay upfront i hope you understand could you rotate the picture to show the other side of the room? and that’s great, but can you make it work for ie 2 please. Can you make it faster?”

🏴‍☠️ PirateIpsum

Deze moet je wel aanspreken. En ik spreek duidelijk geen “piraats” maar de website zelf maakt een hoop goed.

En dan is er nog Cheese Ipsum en zelfs een speciale voor Game of Thrones. Nou jij: heb je nog een goede voor ons in de aanbieding?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...