Niemand heeft aangeboren webdesign skills

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Heb jij wel eens gedacht dat je net zoveel talent zou willen hebben als die andere designer die je volgt? Dat je net zo creatief zou willen zijn of hun design skills bewondert?

Maar weet je wat het is?

Niemand wordt geboren met design skills. Echt niet.

Je moet eraan werken en je skills continue blijven bijspijkeren.

Ik zou wel een post willen schrijven met “de 3 geheimen om een betere designer te worden” maar zo werkt het gewoon niet. Als je ergens goed in wilt worden moet je oefenen, feedback krijgen en verwerken en verbeteren. En dat dan elke keer opnieuw. Geldt niet alleen voor het ontwikkelen van je design skills trouwens…..

Zou jij wel meer willen leren over hoe je dit oefenen dan kunt aanvliegen? Op welke manier je jezelf kan verbeteren?

Kijk dan eens bij Web Club: het mentorship programma voor webdesigners waarin we dit – en een hele hoop andere dingen – helemaal uitwerken met een groep gelijkgestemden.

Meer info vindt je hier.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...