Niemand heeft aangeboren webdesign skills

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Heb jij wel eens gedacht dat je net zoveel talent zou willen hebben als die andere designer die je volgt? Dat je net zo creatief zou willen zijn of hun design skills bewondert?

Maar weet je wat het is?

Niemand wordt geboren met design skills. Echt niet.

Je moet eraan werken en je skills continue blijven bijspijkeren.

Ik zou wel een post willen schrijven met “de 3 geheimen om een betere designer te worden” maar zo werkt het gewoon niet. Als je ergens goed in wilt worden moet je oefenen, feedback krijgen en verwerken en verbeteren. En dat dan elke keer opnieuw. Geldt niet alleen voor het ontwikkelen van je design skills trouwens…..

Zou jij wel meer willen leren over hoe je dit oefenen dan kunt aanvliegen? Op welke manier je jezelf kan verbeteren?

Kijk dan eens bij Web Club: het mentorship programma voor webdesigners waarin we dit – en een hele hoop andere dingen – helemaal uitwerken met een groep gelijkgestemden.

Meer info vindt je hier.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...