Mijn stap voor stap design proces

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛.

Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens leuk om mijn eigen design proces met jullie te delen.

Weet jij hoe het in z’n werk gaat?

1. BAKKIE DOEN

We beginnen met een intake, waarin we ons verplaatsen in je doelgroep en wat zij nodig hebben. We doen niet aan koffiedik kijken, we willen weten wat jij toe te voegen hebt.

2. BRANDING

Om te zorgen dat mensen je leuk vinden, laat je eerst zien wie je bent. Als je al branding hebt kunnen we meteen door naar je website. Zo niet, beginnen we hiermee. Dat is namelijk een vitaal onderdeel van het proces.

3 COPYWRITING

Waar branding ideale klanten visueel aanspreekt is het belangrijk om ze daarna “bij je te houden” met aansprekende testen. Teksten die gevoel opwekken en een verhaal vertellen. Die schrijven wij voor je of neem je zelf mee.

4 MOOIE KIEKJES GRAAG

Een website is natuurlijk grotendeels plaatjes kijken. Dat is wat je bezoekers als eerste gaan doen. Goed beeldmateriaal is dus heel heel heel erg belangrijk.

5 DOMEIN & HOSTING

De administratieve rompslomp van je website is misschien niet het meest spannende onderdeel maar wel erg belangrijk. Ga daarom niet voor de goedkoopste. Goedkoop is in dezen echt duurkoop. Wij kennen ze allemaal en fixen een partij die bij je past.

6 WEBDESIGN

Als we een sterk verhaal hebben neergezet en alles achter de schermen in gang hebben gezet, gaan we bouwen aan je website. Hier komt alles bij elkaar.

7 SHINE BABY SHINE

Nu is het tijd om je talenten de wijde wereld in te strooien en anderen te laten meegenieten van je diensten en producten. Jij wilt groeien, stuiteren en stralen. En laat dat nou net onze specialiteit zijn. I always say: throw your talent around like confetti.

8 PRIVE TRAINING

Na afloop van het webdesign krijg je een prive training over de manier waarop je je website zelf kunt bijhouden en hoe je kleine aanpassingen zelf kan maken. Dit wordt opgenomen zodat je niet alles hoeft te onthouden.

9 GRATIS SUPPORT

Na het bouwen van de website heb je ook nog 30 dagen gratis support voor kleine vragen en vergeten zaken. Liever langer support? Dan hebben we een onderhoudspakket voor je!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Gratis voor jou: Website Content Planner

Gratis voor jou: Website Content Planner

Het allerbelangrijkste dat je nodig hebt om te starten met een webdesign is content. En laat dat nou net hetgene zijn waar je vaak het langst op moet wachten… En tja, zonder content kan je niet starten. Geen zorgen, ik heb een simpele maar super handige website...

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je grootste plannen hebt om in 2023 een nieuw bedrijf te starten dan zijn er een aantal dingen waar je aan kan denken om je leven gemakkelijker te maken in het nieuwe jaar. Lees hieronder mijn tips: Bedrijfsnaam & tagline. Als je gaat nadenken over je...

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

Verstop jij je achter je merk? Weet je publiek eigenlijk wel hoe je eruit ziet? Is wel de bedoeling namelijk 😀! Om een persoonlijke connectie met jou te maken is het belangrijk dat mensen je knappie koppie kunnen zien. Hier zijn 3 plekken waar je een foto van jezelf...