Mijn 3 grote business fouten (& wat jij ervan kan leren)

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Tja. Zit je dan op social media je grootste zakelijke fouten op te schrijven. Vindt mijn ego wel wat van. Maar goed, ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.

💰 Een hele dure fout van vorig jaar is het opstarten van Facebook advertenties voor mijn online programma.

Ondanks het feit dat ik een van de betere online marketing experts had ingehuurd en dat we er bovenop zaten, hebben deze advertenties me vooral heel veel geld gekost. Je hoort altijd de grote verhalen van 4 eur in een advertentie steken en er dan 14 mee verdienen – maar ik heb het niet gemerkt. En aan de copy en het beeld heeft het niet gelegen. Heel eerlijk: ik denk dat de rek er compleet uit is. Niet alleen uit advertenties, maar ook gewoon Facebook zelf. Geen enkele van mijn lievelingsklanten is er nog heel actief, jij nog wel?

🧪 Nieuwe mensen inhuren zonder proefopdracht te doen.

Want ook al klikt het nog zo erg op persoonlijk vlak en zit je qua gedachtegang enorm op dezelfde lijn, dan nog kan blijken dat de manier waarop je prettig werkt ontzettend uit elkaar ligt. Altijd een proefopdracht doen dus. Scheelt jullie beiden veel tijd. En jou ook een hoop geld.

🎓 Ik moet eerlijk bekennen dat het lijstje van cursussen die ik gekocht maar nog niet gedaan heb flink gegroeid is afgelopen jaar.

Want bijleren blijft zo aantrekkelijk. Ik wil altijd meer leren, beter worden in wat ik doe en me blijven ontwikkelen. Maar ik vergeet soms dat ik dan niet alleen de cursus, maar ook de tijd om die te volgen en implementeren nodig heb….

Daar ga je. Mijn drie grootste business fouten van vorig jaar op een rij. Je snapt dat ik nu die van jou ook nodig hebt om me iets beter te voelen.

Dus: wie durft?

 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...