Jij en Web Club zijn een perfecte match als….

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Je dacht misschien dat Web Club voor alle webdesigners was, maar das niet waar. Web Club is niet voor iedereen.

Tuurlijk, het klinkt als muziek in je oren: een mentorship & mastermind met alleen maar gelijkgestemde webdesigners. Mensen die weten hoe je vak in elkaar steekt en tegen dezelfde dingen aanlopen en misschien wel vergelijkbare dromen hebben.

En toch is Web Club niet voor iedereen. Ben jij benieuwd of jij en Web Club een match zijn? Loop dan de onderstaande checklist eens door.

Web Club en jij zijn een perfecte match als…..

☑️ JE EEN WINSTGEVENDE BUSINESS WILT

Als je wilt leren hoe je je business efficiënter kunt runnen. Hoe je meer kunt verdienen zonder meteen meer te hoeven werken of veel meer klanten moet binnenhalen.

☑️ JE GELOOFD DAT ER GENOEG WERK VOOR IEDEREEN IS

Want in Web Club delen we hoeveel je vraagt voor een website. Of klanten waar je zelf geen tijd meer voor hebt. Of je laatste geniale design tip. Want samen is altijd gezelliger.

☑️ JE WEL EEN IDEE HEBT HOE JE WAT EFFICIËNTER KUNT WERKEN, MAAR JE WEET NIET GOED WAAR JE MOET BEGINNEN

En dan natuurlijk zonder dat je dat zelf helemaal moet verzinnen. Ik laat je precies zien welke processen ik al jaren succesvol gebruik en het stikt van de templates om zelf te gebruiken voor je biz.

☑️ JE NACHTS WAKKER LIGT ALS JE OP ZOEK MOET NAAR NIEUWE KLUSSEN

Want die designers die je soms op social media voorbij ziet komen met een wachtlijst? Daar hoor jij (nog) niet tussen. Af en toe heb je wel toffe projecten die mooi op elkaar aansluiten, maar van een echte wachtlijst kan je niet spreken. Zeker niet een wachtlijst vol met lievelings klanten.

Herken je je jezelf nou in minstens 3 van de bovenstaande uitspraken? Dan kan Web Club het opstapje zijn dat je nodig hebt om je business te laten uitgroeien tot een succesvolle en winstgevende webdesign biz.

We starten volgende maand en je kan je nu nog inschrijven via deze link.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...