Jij en Web Club zijn een perfecte match als….

I WANT MORE

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?

Je dacht misschien dat Web Club voor alle webdesigners was, maar das niet waar. Web Club is niet voor iedereen.

Tuurlijk, het klinkt als muziek in je oren: een mentorship & mastermind met alleen maar gelijkgestemde webdesigners. Mensen die weten hoe je vak in elkaar steekt en tegen dezelfde dingen aanlopen en misschien wel vergelijkbare dromen hebben.

En toch is Web Club niet voor iedereen. Ben jij benieuwd of jij en Web Club een match zijn? Loop dan de onderstaande checklist eens door.

Web Club en jij zijn een perfecte match als…..

☑️ JE EEN WINSTGEVENDE BUSINESS WILT

Als je wilt leren hoe je je business efficiënter kunt runnen. Hoe je meer kunt verdienen zonder meteen meer te hoeven werken of veel meer klanten moet binnenhalen.

☑️ JE GELOOFD DAT ER GENOEG WERK VOOR IEDEREEN IS

Want in Web Club delen we hoeveel je vraagt voor een website. Of klanten waar je zelf geen tijd meer voor hebt. Of je laatste geniale design tip. Want samen is altijd gezelliger.

☑️ JE WEL EEN IDEE HEBT HOE JE WAT EFFICIËNTER KUNT WERKEN, MAAR JE WEET NIET GOED WAAR JE MOET BEGINNEN

En dan natuurlijk zonder dat je dat zelf helemaal moet verzinnen. Ik laat je precies zien welke processen ik al jaren succesvol gebruik en het stikt van de templates om zelf te gebruiken voor je biz.

☑️ JE NACHTS WAKKER LIGT ALS JE OP ZOEK MOET NAAR NIEUWE KLUSSEN

Want die designers die je soms op social media voorbij ziet komen met een wachtlijst? Daar hoor jij (nog) niet tussen. Af en toe heb je wel toffe projecten die mooi op elkaar aansluiten, maar van een echte wachtlijst kan je niet spreken. Zeker niet een wachtlijst vol met lievelings klanten.

Herken je je jezelf nou in minstens 3 van de bovenstaande uitspraken? Dan kan Web Club het opstapje zijn dat je nodig hebt om je business te laten uitgroeien tot een succesvolle en winstgevende webdesign biz.

We starten volgende maand en je kan je nu nog inschrijven via deze link.

I WANT MORE

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?

Website Intake Vragenlijst

Website Intake Vragenlijst

Je discovery call vragenlijst is eigenlijk het begin van elk design traject. Of dat zou het moeten zijn.  Het zijn de vragen die je stelt over de wensen en ideeën van je klant. Maar het gaat ook over de functionaliteiten die hun website moet hebben en de deadline...

Je zit een een webdesign-ontwerp-sleur. Wat nu?

Je zit een een webdesign-ontwerp-sleur. Wat nu?

Want soms begint datgene wat je altijd deed en waar je zo blij van werd, gewoon een beetje als een moetje te voelen. Hebben we allemaal wel eens. Dat je ineens moet struggelen om iets moois te creëren. En dan krijg je het gevoel dat alles wat je ontwerpt er ook...