Jij en Web Club zijn een perfecte match als….

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Je dacht misschien dat Web Club voor alle webdesigners was, maar das niet waar. Web Club is niet voor iedereen.

Tuurlijk, het klinkt als muziek in je oren: een mentorship & mastermind met alleen maar gelijkgestemde webdesigners. Mensen die weten hoe je vak in elkaar steekt en tegen dezelfde dingen aanlopen en misschien wel vergelijkbare dromen hebben.

En toch is Web Club niet voor iedereen. Ben jij benieuwd of jij en Web Club een match zijn? Loop dan de onderstaande checklist eens door.

Web Club en jij zijn een perfecte match als…..

☑️ JE EEN WINSTGEVENDE BUSINESS WILT

Als je wilt leren hoe je je business efficiënter kunt runnen. Hoe je meer kunt verdienen zonder meteen meer te hoeven werken of veel meer klanten moet binnenhalen.

☑️ JE GELOOFD DAT ER GENOEG WERK VOOR IEDEREEN IS

Want in Web Club delen we hoeveel je vraagt voor een website. Of klanten waar je zelf geen tijd meer voor hebt. Of je laatste geniale design tip. Want samen is altijd gezelliger.

☑️ JE WEL EEN IDEE HEBT HOE JE WAT EFFICIËNTER KUNT WERKEN, MAAR JE WEET NIET GOED WAAR JE MOET BEGINNEN

En dan natuurlijk zonder dat je dat zelf helemaal moet verzinnen. Ik laat je precies zien welke processen ik al jaren succesvol gebruik en het stikt van de templates om zelf te gebruiken voor je biz.

☑️ JE NACHTS WAKKER LIGT ALS JE OP ZOEK MOET NAAR NIEUWE KLUSSEN

Want die designers die je soms op social media voorbij ziet komen met een wachtlijst? Daar hoor jij (nog) niet tussen. Af en toe heb je wel toffe projecten die mooi op elkaar aansluiten, maar van een echte wachtlijst kan je niet spreken. Zeker niet een wachtlijst vol met lievelings klanten.

Herken je je jezelf nou in minstens 3 van de bovenstaande uitspraken? Dan kan Web Club het opstapje zijn dat je nodig hebt om je business te laten uitgroeien tot een succesvolle en winstgevende webdesign biz.

We starten volgende maand en je kan je nu nog inschrijven via deze link.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...