Jij en Web Club zijn een perfecte match als….

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Je dacht misschien dat Web Club voor alle webdesigners was, maar das niet waar. Web Club is niet voor iedereen.

Tuurlijk, het klinkt als muziek in je oren: een mentorship & mastermind met alleen maar gelijkgestemde webdesigners. Mensen die weten hoe je vak in elkaar steekt en tegen dezelfde dingen aanlopen en misschien wel vergelijkbare dromen hebben.

En toch is Web Club niet voor iedereen. Ben jij benieuwd of jij en Web Club een match zijn? Loop dan de onderstaande checklist eens door.

Web Club en jij zijn een perfecte match als…..

☑️ JE EEN WINSTGEVENDE BUSINESS WILT

Als je wilt leren hoe je je business efficiënter kunt runnen. Hoe je meer kunt verdienen zonder meteen meer te hoeven werken of veel meer klanten moet binnenhalen.

☑️ JE GELOOFD DAT ER GENOEG WERK VOOR IEDEREEN IS

Want in Web Club delen we hoeveel je vraagt voor een website. Of klanten waar je zelf geen tijd meer voor hebt. Of je laatste geniale design tip. Want samen is altijd gezelliger.

☑️ JE WEL EEN IDEE HEBT HOE JE WAT EFFICIËNTER KUNT WERKEN, MAAR JE WEET NIET GOED WAAR JE MOET BEGINNEN

En dan natuurlijk zonder dat je dat zelf helemaal moet verzinnen. Ik laat je precies zien welke processen ik al jaren succesvol gebruik en het stikt van de templates om zelf te gebruiken voor je biz.

☑️ JE NACHTS WAKKER LIGT ALS JE OP ZOEK MOET NAAR NIEUWE KLUSSEN

Want die designers die je soms op social media voorbij ziet komen met een wachtlijst? Daar hoor jij (nog) niet tussen. Af en toe heb je wel toffe projecten die mooi op elkaar aansluiten, maar van een echte wachtlijst kan je niet spreken. Zeker niet een wachtlijst vol met lievelings klanten.

Herken je je jezelf nou in minstens 3 van de bovenstaande uitspraken? Dan kan Web Club het opstapje zijn dat je nodig hebt om je business te laten uitgroeien tot een succesvolle en winstgevende webdesign biz.

We starten volgende maand en je kan je nu nog inschrijven via deze link.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...