VRIJBLIJVEND GESPREK INPLANNEN

 Twijfel je nog of het online programma ook iets voor jou is? Hbe je specifieke vragen die je graag vooraf beantwoord ziet? Kan allemaal.

Plan hier een gratis informatiegesprek in!

ONLINE PROGRAMMA

Meer weten over mijn online programma? Wat je nou precies gaat leren en wat niet? Wanneer we weer beginnen met een nieuwe ronde? En wat het eigenlijk kost? Klik hier

GRATIS SOCIAL MEDIA CAMPAGNE?

Als ik je vraag wat een facebook pixel is, dan weet je misschien wel dat je het nodig hebt om te kunnen adverteren op social media, maar hoe je dat dat moet doen? Dan heb ik iets heel leuks voor je.

Simon, mijn partner in crime als het om adverteren gaat, is bezig met het opzetten van een nieuwe service. En daarom verloot hij een gratis advertentiecampagne! SAY WHAT? Yup, helemaal gratis. En je krijgt er ook nog eens 100€ budget bij. Tof toch?

Meedoen? Klik hier.

AUTOMATISCH BACK-UPS MAKEN

Je weet dat je het moet hebben. Een back-up van je website. Echt zoiets wat dan EINDELOOS op je to do lijstje staat. Maar wat nou als het gewoon automatisch kan? Yep; een keer doen, nooit meer naar om hoeven kijken.

Hoe dan? Dat zie je hier!

GRATIS E-BOOK |10 REGELS GOEDE WEBSITE

Een gratis e-book met daarin 10 regels waaraan een goede website moet voldoen. Tips om een pakkende domeinnaam te vinden, de beste plekken om gratis beeld te downloaden en een giga goeie tip om de kleuren van je website mee te kiezen.

Je download het e-book hier.

KLEURENPALLET KIEZEN DOE JE ZO

Ik vind het altijd een van de leukste dingen van het starten met een nieuwe website. De kleuren uitkiezen.

Maar hoe weet je nou wat mooi bij elkaar staat? Zonder dat je telkens uitgeprinte velletjes naast elkaar houdt bedoel ik dan. Hoe dan? Je leest het hier.

Pin It on Pinterest

Share This