GRATIS WORDPRESS TIPS

In een van de posts gelezen over een uitgebreidere uitleg of gratis tip? Volg dan deze link om die te lezen!

Bijvoorbeeld over hoe je erovor kan zorgen dat je website niet sloooooommm wordt of wat in hemelsnaam een plugin is? Zoek je gouden tips om je kleurpallet te kiezen of automatische back-ups te maken? Je vind het allemaal hier

GRATIS VIDEO'S

Speciaal voor creative aanpakkers zoals jij heb ik drie gratis video’s opgenomen. Wil je ook een moderne professionele website? Zonder stress en technisch gedoe? Dan ga je deze video serie te gek vinden.

Klik hier om je aan te melden.

GRATIS SALES PAGE TEMPLATE

GRATIS Template! Woehoe, cadeautje voor jou! Ik heb een eigen Sales Page Template in mijn webshop en met de code INSTAFAN kun jij ‘m gratis downloaden in mijn shop. Have fun with it!⁠

ONLINE PROGRAMMA

Meer weten over mijn online programma? Wat je nou precies gaat leren en wat niet? Wanneer we weer beginnen met een nieuwe ronde? En wat het eigenlijk kost? Klik hier

WEBSITE SCAN

Wil jij graag je website een upgrade geven maar kan je wel wat advies van een expert gebruiken? Boek dan een website scan. Ik keer dan je website onderste boven en neem een persoonlijke video voor je op met daarin de dingen die mij opvallen en de tips om je website naar een hoger niveau te tillen. Zo krijg jij dus 15 jaar webdesign ervaring precies toegespitst op je eigen website. En dat voor de prijs van een etentje voor twee. Niet gek toch?

KLEURENPALLET KIEZEN DOE JE ZO

Ik vind het altijd een van de leukste dingen van het starten met een nieuwe website. De kleuren uitkiezen.

Maar hoe weet je nou wat mooi bij elkaar staat? Zonder dat je telkens uitgeprinte velletjes naast elkaar houdt bedoel ik dan. Hoe dan? Je leest het hier.

AUTOMATISCH BACK-UPS MAKEN

Je weet dat je het moet hebben. Een back-up van je website. Echt zoiets wat dan EINDELOOS op je to do lijstje staat. Maar wat nou als het gewoon automatisch kan? Yep; een keer doen, nooit meer naar om hoeven kijken.

Hoe dan? Dat zie je hier!

VRIJBLIJVEND GESPREK INPLANNEN

Twijfel je nog of het online programma ook iets voor jou is? Hbe je specifieke vragen die je graag vooraf beantwoord ziet? Kan allemaal.

Plan hier een gratis informatiegesprek in!

BOEKHOUDING KOPPELEN AAN WEBSHOP

Wist je dat je je Woocommerce webshop supermakkelijk kunt koppelen aan factureringssysteem van Gekko? Met een paar minuten kun jij automatisch facturen aanmaken en versturen bij elke online aankoop. Hoe je dat doet, leg ik uit in mijn stories!⁠ ⁠ Wil je nou echt precies weten hoe je die webshop opzet en je admin koppelt? Check dan hier de tutorial die ik speciaal voor Gekko members maakte!

GRATIS E-BOOK |10 REGELS GOEDE WEBSITE

Een gratis e-book met daarin 10 regels waaraan een goede website moet voldoen. Tips om een pakkende domeinnaam te vinden, de beste plekken om gratis beeld te downloaden en een giga goeie tip om de kleuren van je website mee te kiezen.

Je download het e-book hier.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly