“Ik wil wel meedoen met Web Club maar ik heb daar nu echt het geld niet voor.”

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik kan me heel goed voorstellen dat je als (beginnende) webdesigner geen zakken geld hebt liggen om te investeren in je eigen groei en die van je bedrijf.

Maar heb je wel eens nagedacht over de manieren waarop een investering als deze je ook geld gaat opleveren?

Want dat is natuurlijk altijd het doel van een investering, dat je er financieel (en mentaal) van groeit.

Te vaak blijven we steken bij “Oh nee dit geld durf ik er niet aan uit te geven”.

En dus blijf je doen wat je altijd al deed. Elke keer als je een nieuw voorstel voor een klant moet schrijven, is de backspace knop een van de favorieten op je toetsenbord.

Je blijft werken met klanten die je grenzen niet respecteren. Doet altijd nog even “dat ene kleine dingetje” gratis voor je klant – want oh wee als ze slecht over je gaan spreken.

Je blijft prijzen vragen voor je designs waarvan je eigenlijk van te voren al weet dat je iets meer buffer erin had moeten plannen voor als er extra vragen of aanpassingen komen.

Maar wat als we het nou eens van de andere kant bekijken. En gaan bekijken wat het je kan opleveren als je er wel voor kiest. Omdat je hogere prijzen durft te vragen voor je werk bijvoorbeeld? Omdat je een strak proces hebt staan waardoor je lopende projecten veel sneller kan afronden?

Want vaken denken we niet aan deze dingen. Vergeten we wat het kan opleveren en zien we alleen maar de cash-out op dit moment. En dat is gewoon zonde. Twijfel je nog? Kijk dan maar eens hier wat anderen zeggen over Web Club. 

Of laten we anders even bellen. Klik hier om een afspraak te plannen.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...