Hoe lang duurt het om een website te ontwerpen?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het is een vraag die ik wel vaker krijg: hoe lang duurt het om een website te ontwerpen?

Afhankelijk van de complexiteit en de grote van het project varieert dat bij mij van een paar weken tot een paar maanden.

Maar voordat ik start met nieuwe klanten geef ik altijd een heldere project planning aan. Zodat ze weten waneer ze iets van me kunnen horen.

Dat proces ziet er – ongeveer – zo uit.

Onderzoeken en plannen (meestal 1-2 weken)

In deze fase doe ol uitgebreid onderzoek naar het bedrijf, de concurrentie en de doelgroep. En maken we een creatieve briefing en project plan.

Concept ontwikkeling (meestal 2-3 weken)

In deze periode zijn we met name aan het brainstormen en verschillende design concepten aan het verzinnen voor de website.

Design development (meestal 1-2 weken)

Nu gaan we met het gekozen concept aan de slag en begint het bouwen van de website.

Implementatie (meestal 1-2 weken)

Nu gaan we alle pagina’s bouwen en alles uit de concept en design ontwikkeling toepassen. Als laatste is er dan aandacht voor de mobiele website en maken we natuurlijk een feestje van de lancering van de site!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...