Hoe je kunt stoppen jezelf te vergelijken met andere ondernemers

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ben je wel eens in die negatieve spiraal beland waarin je je biz gaat vergelijken met anderen? Ik zeker wel. Er zijn een biljoen webdesigners in de wereld en soms voelt dat overweldigend.

Op de dagen dat het meisje in mij zich aan het vergelijken is met anderen probeer ik mezelf te herinneren aan de volgende dingen…

❤️ Mijn eigen idee van succes
❤️ Waarin ik me onderscheid van anderen
❤️ Gewoon mezelf zijn
❤️ Mijn concurrenten zijn niet mijn vijanden

….En dan eet ik vaak wat chocola (liefst Maltesers) 😂

Ik ben heel benieuwd, wat doe jij om het monster van vergelijking in jezelf tegen te gaan?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...