Hoe je kunt stoppen jezelf te vergelijken met andere ondernemers

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ben je wel eens in die negatieve spiraal beland waarin je je biz gaat vergelijken met anderen? Ik zeker wel. Er zijn een biljoen webdesigners in de wereld en soms voelt dat overweldigend.

Op de dagen dat het meisje in mij zich aan het vergelijken is met anderen probeer ik mezelf te herinneren aan de volgende dingen…

❤️ Mijn eigen idee van succes
❤️ Waarin ik me onderscheid van anderen
❤️ Gewoon mezelf zijn
❤️ Mijn concurrenten zijn niet mijn vijanden

….En dan eet ik vaak wat chocola (liefst Maltesers) 😂

Ik ben heel benieuwd, wat doe jij om het monster van vergelijking in jezelf tegen te gaan?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Als het op je bedrijf aankomt, skip jij dan meestal al het fundamentele gedoe om meteen met de "leuke" dingen aan de slag te gaan? Je weet wel, lekker je kleurtjes uitkiezen voor je logo voordat je precies hebt bedacht wat je nou precies gaat doen? Of als je die...

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Het "less is more" principe in design refereert aan het idee dat eenvoud & minimalisme vaak een meer effectief resultaat hebben ⚡ Dit concept gaat op voor alle aspecten van design; van typografie tot kleuren en beelden die je kiest. Maar: simpel is niet makkelijk....