Hoe je je eigen idee van succes kunt achterhalen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het heeft echt wel even geduurd voordat ik al het geweld van de ondernemerswereld kon uitsluiten en heel helder kreeg wat MIJN idee van succes inhoudt.

Gedurende een lange periode heb ik mezelf doelen gesteld op basis van wat ik hoorde dat succesvol zou zijn, in plaats van wat ik zelf als succesvol beschouw.

Maar vandaag de dag verlies ik mijn succes niet uit het oog en voel ik geen drang meer om mijn eigen pad met dat van anderen te vergelijken.

Worstel jij met ontdekken wat je eigen idee van success is? Hier zijn drie grote vragen die je kunnen helpen om wat helderheid te krijgen.

Hoe ziet je droom dag/week eruit?

Je bent je eigen bedrijf begonnen voor de vrijheid & flexibiliteit dus waarom zou je niet werken wanneer je wilt en je droomleven leven?

Hoe voelt “Ik heb het geflikt” voor jou?

Dat kan een specifiek bedrag op je bankrekening zijn, vet veel met vakantie gaan of een nieuwe auto kopen.

Welke valse overtuigingen heb ik over succes?

Deze kan tricky zijn. Maar tegelijkertijd is het een topvraag om jezelf uit te dagen al die doelen te ontdekken die eigenlijk helemaal niet je eigen doelen zijn.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...