Hoe je je eigen idee van succes kunt achterhalen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het heeft echt wel even geduurd voordat ik al het geweld van de ondernemerswereld kon uitsluiten en heel helder kreeg wat MIJN idee van succes inhoudt.

Gedurende een lange periode heb ik mezelf doelen gesteld op basis van wat ik hoorde dat succesvol zou zijn, in plaats van wat ik zelf als succesvol beschouw.

Maar vandaag de dag verlies ik mijn succes niet uit het oog en voel ik geen drang meer om mijn eigen pad met dat van anderen te vergelijken.

Worstel jij met ontdekken wat je eigen idee van success is? Hier zijn drie grote vragen die je kunnen helpen om wat helderheid te krijgen.

Hoe ziet je droom dag/week eruit?

Je bent je eigen bedrijf begonnen voor de vrijheid & flexibiliteit dus waarom zou je niet werken wanneer je wilt en je droomleven leven?

Hoe voelt “Ik heb het geflikt” voor jou?

Dat kan een specifiek bedrag op je bankrekening zijn, vet veel met vakantie gaan of een nieuwe auto kopen.

Welke valse overtuigingen heb ik over succes?

Deze kan tricky zijn. Maar tegelijkertijd is het een topvraag om jezelf uit te dagen al die doelen te ontdekken die eigenlijk helemaal niet je eigen doelen zijn.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Als het op je bedrijf aankomt, skip jij dan meestal al het fundamentele gedoe om meteen met de "leuke" dingen aan de slag te gaan? Je weet wel, lekker je kleurtjes uitkiezen voor je logo voordat je precies hebt bedacht wat je nou precies gaat doen? Of als je die...

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Het "less is more" principe in design refereert aan het idee dat eenvoud & minimalisme vaak een meer effectief resultaat hebben ⚡ Dit concept gaat op voor alle aspecten van design; van typografie tot kleuren en beelden die je kiest. Maar: simpel is niet makkelijk....