Hoe ik sh*t gedaan krijg 💩

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Net als de meeste mensen heb ik vlagen waarin ik productief als een malle ben, en tijden waarin het minder is. In de afgelopen jaren heb ik een paar tips & tricks ontdekt die me helpen om de productiviteit lekker aan de gang te houden – en om sh*t gedaan te krijgen.

Benieuwd welke dat zijn?

Ik hou mijn doelen klein

Als ik een to do lijst heb die te groot is raak ik er altijd een beetje door overwhelmed. Dus probeer ik elke dag een klein & haalbaar to do lijstje te maken (lang leve de Plenda!). Alles wat ik dan ook nog kan doen is een bonus.

Ik doe – soort van – aan time-blocking

Ik ben bepaald niet strikt met time-blocking maar ik probeer wel altijd mijn email maar twee keer per dag te checken en te beantwoorden. Das mijn enige poging om niet constant afgeleid te worden.

Ik werk als ik het meest productief ben

Dat betekent voor mij: ‘s morgens werken en ‘s middags calls doen. Op die manier krijg ik het meeste gedaan en verlies ik niet de meest productieve momenten van mijn dag.

Hoe blijf jij productief? Ben heel benieuwd naar je tips!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...