Hoe ik sh*t gedaan krijg 💩

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Net als de meeste mensen heb ik vlagen waarin ik productief als een malle ben, en tijden waarin het minder is. In de afgelopen jaren heb ik een paar tips & tricks ontdekt die me helpen om de productiviteit lekker aan de gang te houden – en om sh*t gedaan te krijgen.

Benieuwd welke dat zijn?

Ik hou mijn doelen klein

Als ik een to do lijst heb die te groot is raak ik er altijd een beetje door overwhelmed. Dus probeer ik elke dag een klein & haalbaar to do lijstje te maken (lang leve de Plenda!). Alles wat ik dan ook nog kan doen is een bonus.

Ik doe – soort van – aan time-blocking

Ik ben bepaald niet strikt met time-blocking maar ik probeer wel altijd mijn email maar twee keer per dag te checken en te beantwoorden. Das mijn enige poging om niet constant afgeleid te worden.

Ik werk als ik het meest productief ben

Dat betekent voor mij: ‘s morgens werken en ‘s middags calls doen. Op die manier krijg ik het meeste gedaan en verlies ik niet de meest productieve momenten van mijn dag.

Hoe blijf jij productief? Ben heel benieuwd naar je tips!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...