Hoe ik sh*t gedaan krijg 💩

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Net als de meeste mensen heb ik vlagen waarin ik productief als een malle ben, en tijden waarin het minder is. In de afgelopen jaren heb ik een paar tips & tricks ontdekt die me helpen om de productiviteit lekker aan de gang te houden – en om sh*t gedaan te krijgen.

Benieuwd welke dat zijn?

Ik hou mijn doelen klein

Als ik een to do lijst heb die te groot is raak ik er altijd een beetje door overwhelmed. Dus probeer ik elke dag een klein & haalbaar to do lijstje te maken (lang leve de Plenda!). Alles wat ik dan ook nog kan doen is een bonus.

Ik doe – soort van – aan time-blocking

Ik ben bepaald niet strikt met time-blocking maar ik probeer wel altijd mijn email maar twee keer per dag te checken en te beantwoorden. Das mijn enige poging om niet constant afgeleid te worden.

Ik werk als ik het meest productief ben

Dat betekent voor mij: ‘s morgens werken en ‘s middags calls doen. Op die manier krijg ik het meeste gedaan en verlies ik niet de meest productieve momenten van mijn dag.

Hoe blijf jij productief? Ben heel benieuwd naar je tips!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Gratis voor jou: Website Content Planner

Gratis voor jou: Website Content Planner

Het allerbelangrijkste dat je nodig hebt om te starten met een webdesign is content. En laat dat nou net hetgene zijn waar je vaak het langst op moet wachten… En tja, zonder content kan je niet starten. Geen zorgen, ik heb een simpele maar super handige website...

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je grootste plannen hebt om in 2023 een nieuw bedrijf te starten dan zijn er een aantal dingen waar je aan kan denken om je leven gemakkelijker te maken in het nieuwe jaar. Lees hieronder mijn tips: Bedrijfsnaam & tagline. Als je gaat nadenken over je...

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

Verstop jij je achter je merk? Weet je publiek eigenlijk wel hoe je eruit ziet? Is wel de bedoeling namelijk 😀! Om een persoonlijke connectie met jou te maken is het belangrijk dat mensen je knappie koppie kunnen zien. Hier zijn 3 plekken waar je een foto van jezelf...