GROENE VLAGGEN bij klanten!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het gaat natuurlijk heel vaak over rode vlaggen in ons vak als designers. Maar er zijn ook een paar GROENE VLAGGEN 💚 van klanten die mij super enthousiast maken om met iemand samen te werken. Dit zijn altijd mijn beste projecten!

Ben jij een groen-vlag klant? 💚

Plan dan een afspraak via mijn website. Dan gaan we samen designmagie maken.

De klant heeft een duidelijke visie 💚

Wanneer een klant een duidelijke visie heeft van wat hij/zij wil, wordt het ontwerpproces NOGAL een stuk soepeler en efficiënter. Als ontwerper geeft het zoveel voldoening om de visie van een klant tot leven te brengen. Dat is wat ik het liefste doe.

‌De klant waardeert design & snapt de waarde ervan 💚

Werken met een klant die design waardeert en het belang ervan begrijpt, is zo verdomd prettig. Het stelt mij als ontwerper in staat om mijn creatieve kracht te benutten en iets echt indrukwekkends te creëren.

De klant staat open voor samenwerking 💚

Samenwerking is misschien wel het allerbelangrijkst in elk ontwerpproject. Werken met een klant die openstaat voor samenwerking leidt eigenlijk altijd tot een succesvoller resultaat. Het stelt mij als ontwerper ook in staat om te leren van de expertise en ervaring van mijn klant.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...