GEEN CLUB ZONDER VOORDEEL

Wij delen tips als monstertjes bij de Douglas.

We hebben namelijk kasten vol met testers die je op weg helpen naar jouw oogverblindende zichtbaarheid. Tipje van de sluier? We mogen best wat toffer doen met onze talenten. Het leven is te kort om bescheiden te zijn, zeker als designer en leuk mens. Strooi je waarde rond als confetti, we willen jou vinden dus maak je vindbaar!

Tips voor webdesigners

Je bent gaan ondernemen om je vrij en autonoom te voelen, maar is dat ook je realiteit? Jezelf promoten, onderhandelen, administratie, niemand heeft je dáár op voorbereid. Hoe zorg je nou dat je de vrijheid hebt om je werk in te delen zoals jij dat wilt én de prijzen durft te vragen die je waard bent? Onze gratis blogs voor webdesigners staan bomvol tips.

Discovery Call vragenlijst

Je portfolio staat er strak bij, je mond op mond reclame doet zijn werk en nu staat er een discovery call in je agenda. Zo eentje waarvan je potentiële klant er twee of drie (althans dat hoop ik voor hen) gepland heeft staan. Aan jou de schone taak om ze helemaal omver te blazen nog voordat je ook maar een sectie van de website hebt ontworpen. Daar gaat deze lijst je bij helpen.

Merk Consistentie Checklist

Rome is niet in één dag gebouwd en merkherkenning en vertrouwen ook niet. Om een solide merk te creëren dat vertrouwen geeft en ervoor zorgt dat je gezien wordt, moet je merk consistentie hebben.

Ik heb een gratis checklist voor je gemaakt om je te helpen die consistentie overal door te voeren.

Tips voor je eigen website

Hoe zorg je ervoor dat je geen superslome website krijgt? Wat moet je doen als je website gehacked is? Hoe zorg je nou voor een professionele look & feel? Wat heb je eigenlijk helemaal niet nodig op je website? Welke trucs kan je toepassen om een goed converterende website neer te zetten? Tussen onze tips voor je eigen website vindt je het antwoord op al deze vragen – en meer!