Er zijn twee soorten webdesigners

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Er zijn twee soorten webdesigners. Ben benieuwd in welke jij je het meest in herkent. 

De Doener

De Doener is heel heel erg goed in wat ‘ie doet. Kent de meeste CSS en Javascript trucjes. En anders zijn ze op Google zo gevonden. 

De Doener werkt regelmatig met klanten, maar helemaal soepel loopt het meestal niet. Je klanten vinden het lastig om je creatieve visie te vertrouwen en willen eigenlijk niet de controle over hun website volledig aan je overdragen. 

Soms ben jij ook diegene die voor een ander ontwerpt. Die white-label webdesigns maakt en creatief talent in andermans projecten steekt. 

Eigenlijk is de Doener vooral een uitvoerder en zonder al te veel controle over je creativiteit, je salaris en je projecten. 

De Maker

De Maker is veel minder bezig met uitvoering en veel meer met visie. De Maker werkt eigenlijk alleen maar met zijn lievelings klanten die vertrouwen hebben in je visie. 

Vaak krijgen ze de volledige creatieve vrijheid. En doordat je die creatieve vrijheid hebt, maak je unieke webdesigns. 

De Maker kan heel goed z’n creatieve waarde overbrengen en zorgt ervoor dat klanten die waarde ook inzien. En omdat ze hun waarde kunnen laten zien, rekenen Makers vaak ook veel hogere prijzen. Makers creëren hun eigen unieke werk en inkomen.  

Niet eens zo heel lang geleden was ik zelf nog een Doener en worstelde ik met alle dingen die daarbij horen. 

Totdat ik ging investeren in mijn eigen ontwikkeling en die van mijn bedrijf. En toen is mijn wereld – letterlijk – veranderd. 

Mijn vertrouwen in mezelf als designer nam toe.

Het vertrouwen van mijn klanten in mij als designer nam toe. Ik verhoogde mijn prijzen keer op keer en de klanten bleven komen.

En ook in mijn privéleven werd ik gelukkiger. Ik vond – eindelijk – my kinda people, een heerlijke werkplek en geniet van mijn (soms hectische) leven in de binnenstad van Amsterdam. 

En nu wil ik niets liever dan jou ook helpen bij die transitie.  

En zo is Web Club ontstaan.

Een mentorship & mastermind voor webdesigners die meer willen verdienen en minder willen werken. Die een succesvolle en winstgevende business willen opbouwen. 

Dus dit is je kans. Om ook die volgende stap te zetten in je carrière als webdesigner. Ben je het zat om alles alleen uit te vogelen? Join the club. Join ONZE club.

Join Web Club.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...