Dit zijn de redenen waarom jij nog niet je droom-webdesign-bedrijf aan het runnen bent 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het is nooit tof om je te realiseren dat het bedrijf van je dromen niet degene is die je op dit moment aan het runnen bent. Misschien ben je wel aan het struggelen om de juiste klanten te vinden of heb je het gevoel dat een stabiel maandelijks inkomen nog een ver van je bed show is.

Ik snap wat je bedoeld. Been there. Wij allemaal wel.

Nou zijn er volgens mij 3 dingen die je direct kan doen om een stap dichter bij je droombedrijf te komen.

1️⃣ Zorg voor een professionele, consistente branding & website

Ik snap het wel, bij de loodgieter lekt de kraan en zo. Maar je eigen branding en website zijn misschien wel de belangrijkste die je maakt. Het moet een voorbeeld zijn van je beste werk en dus is het heel belangrijk om hier genoeg tijd in te steken. Doen dus.

2️⃣ Zorg ervoor dat je pakketprijzen hebt

Dit is heel belangrijk omdat je met pakketten een bepaalde waarde kan meegeven aan je prijzen. Zodat mensen denken: WOW, krijg ik dat allemaal voor die prijs?! Veel beter dan op je website vermelden dat je prijzen beginnen vanaf €X.

3️⃣ Je werkt nog op een old-school manier

Nog steeds heen en weer aan ‘t mailen om een afspraak te maken met klanten? Hallo Calendly! Nog steeds elke aanvraag voor een website individueel aan het terugmailen met je intake vragen en prijslijst? Uhm….. automatiseren die hap.

Meer van zulk soort simpel & strategisch business advies & tools? Schrijf je dan nu in voor Web Club.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...