Dit zijn de redenen waarom jij nog niet je droom-webdesign-bedrijf aan het runnen bent 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het is nooit tof om je te realiseren dat het bedrijf van je dromen niet degene is die je op dit moment aan het runnen bent. Misschien ben je wel aan het struggelen om de juiste klanten te vinden of heb je het gevoel dat een stabiel maandelijks inkomen nog een ver van je bed show is.

Ik snap wat je bedoeld. Been there. Wij allemaal wel.

Nou zijn er volgens mij 3 dingen die je direct kan doen om een stap dichter bij je droombedrijf te komen.

1️⃣ Zorg voor een professionele, consistente branding & website

Ik snap het wel, bij de loodgieter lekt de kraan en zo. Maar je eigen branding en website zijn misschien wel de belangrijkste die je maakt. Het moet een voorbeeld zijn van je beste werk en dus is het heel belangrijk om hier genoeg tijd in te steken. Doen dus.

2️⃣ Zorg ervoor dat je pakketprijzen hebt

Dit is heel belangrijk omdat je met pakketten een bepaalde waarde kan meegeven aan je prijzen. Zodat mensen denken: WOW, krijg ik dat allemaal voor die prijs?! Veel beter dan op je website vermelden dat je prijzen beginnen vanaf €X.

3️⃣ Je werkt nog op een old-school manier

Nog steeds heen en weer aan ‘t mailen om een afspraak te maken met klanten? Hallo Calendly! Nog steeds elke aanvraag voor een website individueel aan het terugmailen met je intake vragen en prijslijst? Uhm….. automatiseren die hap.

Meer van zulk soort simpel & strategisch business advies & tools? Schrijf je dan nu in voor Web Club.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...