Dit is mijn probleem met de laptop lifestyle 🏝 👩‍💻

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het stikt ervan. Mensen die “eindelijk verhuisd zijn naar Bali” om daar hun “meest fantastische leven” te leiden omdat ze een “digital nomad” zijn.

Maar ik denk dan ook: das toch kut want de hele tijd die ☀️ zon op je scherm dan kan je niks zien… 😎 nog even los van het tijdsverschil waar je mee moet dealen.

En tuurlijk droom ik er ook wel eens van: lekker de hele wereld over reizen en vanuit elke plek werken. Met je voetjes in het zand en cocktail in je hand 🍹. Klanten die je als vanzelf weten te vinden en elke dag zwemmen in zee.

En ik geloof ook zeker dat het kan. Ik zie het @studiommooy dagelijks doen en die levert de meest prachtige websites op.

Maar die laat ook zien dat het niet altijd je “meest fantastische leven” is. Het is ook vaak gewoon veel gedoe met KUTWIFI en zon op je laptop scherm. Of muggen die je komen lastigvallen 🦟 🦟 🦟 🦟…

En daarbij: ook als digital nomad heb je een plan nodig.

Want het kan niet het bedrijf van je dromen opbouwen door doelloos te werken. Je hebt een strategie en een richting nodig. Een mentorship waarin je kan sparren over die strategie (👋Hallo Web Club)

Want een goeie strategie verzin je niet on-the-go. Daarvoor moet je echt even stilstaan. Dat kan natuurlijk ook met je voeten in het zand, maar toch – je begrijpt wat ik bedoel.

Hoe denk jij hierover?

Is het echt mogelijk om een winstgevende succesvolle business op te starten als digital nomad?

Wat zijn de lastige kanten ervan?

Het lijkt wel alsof we alleen maar de succesverhalen zien en ik zou nou ook wel eens willen weten waar de digital nomads onder ons nou echt mee struggelen. Meer het eerlijke verhaal zeg maar. Met cocktail in je hand, maar dus ook met zonlicht op je laptopscherm. Dat werk.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...