Dit is GELUL

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als ik nog een andere ondernemer hoor ouwehoeren over hun “6-figure-business dan ga ik echt……

Maar even serieus. De druk die er online heerst om 10K maanden te hebben. Is echt GELUL. En wel om deze drie redenen.

Alleen jij weet wat je nodig hebt om het leven te lijden dat jij wilt.

Dat hangt af van waar je woont, de _lifestyle_ die je wilt en dit ziet er voor iedereen anders uit. En dat is prima. Maar over de uitgaven hoor je niemand. Want dat inkomen van 100K per jaar? Daar horen ook minstens 40K kosten bij. Dus ja dan is het gelul als je het hebt over _6 figures_ verdienen toch? Als jij 12 uur per dag werkt om zoveel te verdienen, is dat dan succes? Ook. Geld is belangrijk. geld geeft vrijheid. Maar geld is niet alles. Dus dat gelul over 10K maanden? Is maar een gedeelte van de waarheid.

Stel jezelf in plaats daarvan de vraag; wat betekent succes voor jou?

Wat heb jij nodig om gelukkig en voldaan te zijn? Hoeveel uur wil je dan werken? En misschien wel belangrijker: hoeveel uur wil je vrij zodat je kan genieten van het leven waar je zo hard voor werkt? Als je niet vaststelt wat succes voor jou betekent, blijf je jezelf altijd vergelijken met de verwachtingen van een ander.

Voor mij is vrijheid een groot onderdeel van succes.

Vrijheid om te stoppen met werken als de zon schijnt. Om mijn kinderen van school te halen. Om zoveel mogelijk met vakantie te gaan. Vrijheid om al die dingen te doen die ik leuk vindt.

Dus, voel je niet mislukt als je die financiële doelen van iedereen op insta nog niet haalt. Want ze zijn dus GELUL.

Jaag liever je eigen dromen na.

 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...