Dit is GELUL

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als ik nog een andere ondernemer hoor ouwehoeren over hun “6-figure-business dan ga ik echt……

Maar even serieus. De druk die er online heerst om 10K maanden te hebben. Is echt GELUL. En wel om deze drie redenen.

Alleen jij weet wat je nodig hebt om het leven te lijden dat jij wilt.

Dat hangt af van waar je woont, de _lifestyle_ die je wilt en dit ziet er voor iedereen anders uit. En dat is prima. Maar over de uitgaven hoor je niemand. Want dat inkomen van 100K per jaar? Daar horen ook minstens 40K kosten bij. Dus ja dan is het gelul als je het hebt over _6 figures_ verdienen toch? Als jij 12 uur per dag werkt om zoveel te verdienen, is dat dan succes? Ook. Geld is belangrijk. geld geeft vrijheid. Maar geld is niet alles. Dus dat gelul over 10K maanden? Is maar een gedeelte van de waarheid.

Stel jezelf in plaats daarvan de vraag; wat betekent succes voor jou?

Wat heb jij nodig om gelukkig en voldaan te zijn? Hoeveel uur wil je dan werken? En misschien wel belangrijker: hoeveel uur wil je vrij zodat je kan genieten van het leven waar je zo hard voor werkt? Als je niet vaststelt wat succes voor jou betekent, blijf je jezelf altijd vergelijken met de verwachtingen van een ander.

Voor mij is vrijheid een groot onderdeel van succes.

Vrijheid om te stoppen met werken als de zon schijnt. Om mijn kinderen van school te halen. Om zoveel mogelijk met vakantie te gaan. Vrijheid om al die dingen te doen die ik leuk vindt.

Dus, voel je niet mislukt als je die financiële doelen van iedereen op insta nog niet haalt. Want ze zijn dus GELUL.

Jaag liever je eigen dromen na.

 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...