Dit is alleen relevant voor webdesigners die willen groeien met hun bedrijf

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Achter de schermen ben ik al een tijdje met ZO IETS LEUKS bezig.

Een nieuw mentorship & mastermind voor webdesigners die simpel en strategisch advies willen om hun bedrijf te laten groeien.

Voor designers die eigenlijk minder willen werken, maar meer willen verdienen. Designers die manieren willen leren waardoor je niet harder, maar wel veel slimmer kan gaan werken en zo je webdesign business kan laten groeien.

Want een strak design process creëren en jezelf positioneren als een expert? Kan gewoon.

Web Club is een programma van 10 weken waarin we de basis van je webdesign business stevig neerzetten zodat jij vervolgens kan groeien op een manier die bij je past.

Want het runnen van een webdesign business kan overweldigend zijn.

Kijk; je vind je vak fantastisch, laat jou maar lekker bouwen met je koptelefoon op. Je ziet jezelf dit nog jaren doen. Dealen met klanten is echter een heel ander spel. Sterker nog, het is een vak apart.

Je hebt het druk en loopt voor je gevoel steeds vaker achter de feiten aan. Er komen regelmatig dingen bij je werk kijken die je niet leuk vindt en moet je nieuwe plannen steeds voor je uitschuiven. Je hebt meetings die je energie opslokken en raakt gefrustreerd van sommige eisen.

Je bent gaan ondernemen om je vrij en autonoom te voelen, maar is ook je realiteit? Sneeuw je niet helemaal onder?

Jezelf promoten, onderhandelen, administratie, niemand heeft je dáár op voorbereid.. Hoe zorg je nou dat je de vrijheid hebt om je werk in te delen zoals jij dat wilt, de prijzen durft te vragen die je waard bent én tegelijkertijd de verwachtingen van opdrachtgevers overstijgt? Hoe ga je om met de onwetendheid die je tegenkomt in discussies met klanten? Hoe bied je alternatief aan onrealistische eisen? Hoe krijg je een briefing die de hele lading dekt? En hoe ga je om met eindeloze feedback rondes?

Join the club!

Want nog eventjes en dan is Web Club live. Wil jij alvast op de wachtlijst dat je als een avn de eerste hoort wanneer we starten met de intakes? Stuur me een DM!

 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...