De meest gestelde vragen over Web Club

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Hoe snel zal ik resultaat zien als ik start met Web Club?

Het is een vraag die ik wel vaker hoor. En een hele goeie, want die output is natuurlijk waar het om gaat. Anders kan je er net zo goed niet mee beginnen 🙃.

Het eerlijke antwoord is dat het echt helemaal van jezelf afhangt. Het heerlijke van dit programma is dat als jij het serieus aanpakt, dat je vrij snel resultaten zult zien. Maar je zult het wel moeten doen. Het gaat niet vanzelf 🤓. Maar we zijn er om je te helpen, every step of the way!

En als we toch bezig zijn – hierbij een overzicht van de meest gestelde vragen over Web Club.

⭐️ Wanneer start het programma?

We gaan starten op maandag 9 mei. Het wekelijkse programma ontvang je nadat je je hebt aangemeld. Maar je kan hier alvast een kijkje nemen wat je kunt verwachten. En hier zie je wat de extra’s zijn.

⭐️ Leer ik ook hoe je websites kan bouwen?

Nee. Dit mentorship gaat echt over het opbouwen van je webdesign biz. En tuurlijk, we behandelen ook design en CSS tips (we blijven webdesigner(d)s toch?) maar het echte bouwen kan je in dit mentorship niet leren.

⭐️ Is het erg als ik een keer een masterclass of groepscall mis?

Absoluut niet. Alles staat in de Web Club bieb 📚en kan je altijd terugvinden en terugkijken wanneer het jou uitkomt. Maar….. live aanwezig zijn loont wel, want dan kan je altijd een hotseat krijgen waarin je je eigen situatie kunt toelichten en je persoonlijke vraag kan stellen.

⭐️ Hoeveel tijd per maand ben ik bezig met Web Club?

Tja. Die vind ik lastig. Want hoe meer tijd je erin steekt, hoe meer je eruit kan halen. Maar het minimum aan tijd dat je beschikbaar moet hebben is toch wel een paar uur per maand om de masterclasses te volgen en te implementeren.

⭐️ Kunnen we een keertje bellen om te kijken of Web Club voor mij geschikt is?

Tuurlijk! Ik vind het altijd tof om te horen waar je nu staat en waar je naar op zoekt bent. Plan hier een afspraak in mijn agenda en dan hebben we het er even over. En geloof me, als ik denk dat Web Club niet voor jou is dan zal ik dat je ook zeggen! Iets met een hart op een tong en zo… 😀

⭐️ Zijn de kosten voor de cursus aftrekbaar?

Omdat dit een cursus is voor je eigen bedrijf als webdesigner is het aftrekbaar van de belasting 🙌💰, vaak tot wel 80%. Check wel altijd even de laatste stand van zaken (regels veranderen nog wel eens) en/of bij je accountant hoe dat precies zit in jouw situatie.

En ook nog erg tof: je kan voor Web Club gebruik maken van de Werktuig PPO regeling. Met deze regeling kan je tot wel 2/3 van je investering in je eigen ontwikkeling als ondernemer teruggestort krijgen op je bankrekening. Niet gek toch? Even Werktuig PPO googlen en dan vind je zo alle info. Of stuur me even een email dan stuur ik je de link.

⭐️ Is Web Club alleen voor beginners?

Nee hoor, zeker niet! Hoewel alles in Web Club nieuw zal zijn voor beginners is het ook voor de meer gevestigde designers een heerlijke plek om te vertoeven. Maandelijkse sessies met experts, een community van gelijkgestemden en templates die je werk allemaal makkelijker maken. Voor ieder wat wils!

⭐️ Wat als ik in een andere tijdzone zit?

Good for you! Het digtal nomad leven lijkt me zo te gek! Als je (tijdelijk) in een andere tijdzone zit is dat geen enkel probleem. je kan de masterclasses terugkijken wanneer je wilt en mocht je een specifieke vraag hebben dan kunnen we die ook in de call beantwoorden zodat je dat later terug kunt zien.

⭐️ Waar kan ik me inschrijven?

Kijk. Jij bent in ieder geval niet iemand die zich klein houdt of wacht tot kansen op magische wijze verschijnen. Je pakt ze gewoon 🔥🚀😀. My kinda person! Inschrijven doe je hier. Je hebt tot eind van de maand de tijd.

⭐️ Staat je vraag er niet tussen?

Boek dan gerust even een vrijblijvende call in. Kijken we meteen even of het programma ook echt geschikt voor jou is.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...