De ins en outs van discovery calls

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Je hebt vast wel eens gehoord van discovery calls!

Het is een fantastische kans voor potentiële klanten die mijn website hebben gevonden om een gratis gesprek van 30 minuten met mij in te plannen.

Via Zoom kletsen we en leren we elkaar een beetje kennen. Het is voor mij de uitgelezen kans om in het hoofd van mijn klanten te duiken en hen belangrijke vragen te stellen over hun (website) plannen.

Want met die vragen (en antwoorden!) kijken we of er een match is tussen wat ze zoeken & wat ik kan komen brengen.

Alvast weten welke vragen ik zoal stel?

Download dan mijn gratis vragenlijst voor discovery calls.

Je vindt ‘m bij de freebies op mijn website.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...