Op weg naar een kick-ass sales page!

DANK JE WEL

Wat goed dat je het sales page template hebt aangevraagd! Het template is onderweg naar je inbox.  Maar eh…. wat dacht je van een complete persoonlijke scan van je website van een professionele designer?

Direct concrete tips & tricks ontvangen die je op je website kan toepassen?

Met de website scan krijg je een persoonlijke video van mij toegestuurd waarin ik als advocaat van de duivel naar je website kijk. Hoe komt je site op een webdesign expert over? Wat denk ik dat je verkoopt? Waar zie ik kansen? Hoe scoor je op de goudvis-ratio 🐟 ? Wat is dat uberhaupt 🤪 🤓 ?

Met een website scan heb jij een schat aan waardevolle tips die je zelf kan gaan toepassen om je website (en je bedrijf!) naar het next-level te tillen!

De uitgelezen manier om uit mijn 17 jaar lange ervaring als designer te putten!

Klik hiernaast op het gele vierkantje om direct een website scan te bestellen.

  • Aanbieding!

    Website Scan – met persoonlijke video en tips

    94.00

Nog vragen? Wil je een gratis informatie gesprek aanvragen over mijn online programma?

Stuur me gerust een mailtje! It’s just me on the other side….

6 + 8 =

Marre is echt een expert en weet op een enthousiaste en heldere manier haar kennis over te brengen. Ik vond vooral de module over het schrijven van goede teksten heel waardevol. Op die manier begin je echt bij het begin; voor wie maak ik mijn website en wat wil ik vertellen. De video’s zijn heel duidelijk en ik heb echt met heel veel plezier aan mijn website gewerkt. Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn om een website te maken! De wekelijkse overleguren waren ontzettend handig en leerzaam. En ook tijdens het programma was Marre altijd bereikbaar voor vragen en hulp.

Ik ben echt blij dat ik heb gekozen om deel te nemen aan je programma. Je eigen website maken is niet alleen leuk, maar het is ook heel leerzaam. Ik weet nu precies waar ik op moet letten, hoe ik dingen kan veranderen en begrijp meer van de technische kant.
Marianne Speelman

Fortuna Verde

Marre is een genot om van te leren. Ze legt goed en helder uit en de werkboeken zaten vol aha-momentjes. Met Marre kan je vol vertrouwen je eigen website bouwen.

Willemien van der Veen

Wil+The People

Picture this: 38-jarige digibeet met klein budget en de droom om een eigen praktijk te starten!
Het maken van eigen website blijkt de grote hobbel; Marre kwam met haar Smit Club als de grote redder in nood.

Allereerst heeft ze me geleerd hoe je een website maakt, wat belangrijk is en waar je op moet letten. De video’s zijn idiotproof en begeleiden je werkelijk in ieder detail. Marre heeft de structuur al voor je klaargezet dus je hoeft niet meer na te denken over wat eerst en wat daarna.

Wat ik bovenal heb geleerd is om ondanks mijn onzekerheid en onhandigheid met computers, toch door te zetten. Met behulp van Marre’s video’s lukt het uiteindelijk altijd! Echt!

Dus naast een gave zelfgemaakte website, blijf je over met een supergoed en voldaan gevoel: I watched, i did it and i grew!

Bernadien

Psycholoog

meer informatie over

ONLINE PROGRAMMA

Ik vond het een feest om met SMIT CLUB de website van Moeder in je Hart te maken! Het programma is heel toegankelijk en echt tot in de details uitgewerkt. Marre neemt je op een logische manier mee door alle stappen, zodat het heel natuurlijk voelt. En van de enthousiaste manier waarop Marre alles uitlegt, krijg je echt een gevoel van: “Ik kan dit!”

Ook als je tussendoor vragen hebt of wilt sparren, staat Marre voor je klaar. Ik had zelf een superstrakke deadline en dankzij SMIT CLUB heb ik die gewoon kunnen halen. Een website maken was voor mij altijd een hoofdpijn-dossier. Inmiddels heb ik zin om met de volgende aan de slag te gaan.

Susanne Eskens

Moeder in je hart

Ik had een website van 5 jaar oud die nog met draadjes aan elkaar hing. Met het programma van Marre heb ik een prachtige nieuwe website kunnen bouwen. Blij met het Divi thema dat zo veel mogelijkheden geeft en makkelijk is om mee te werken. Ook mijn webshop werkt weer prima met simpele betaalmogelijkheden via iDeal. Ik heb veel kunnen toepassen van de waardevolle adviezen van Marre over zowel de technische als de ondernemerskanten van mijn website. Zij is echt een expert in haar vak. Bovenal is zij een leuke vrouw met engelengeduld!

Ook als je tussendoor vragen hebt of wilt sparren, staat Marre voor je klaar. Ik had zelf een superstrakke deadline en dankzij SMIT CLUB heb ik die gewoon kunnen halen. Een website maken was voor mij altijd een hoofdpijn-dossier. Inmiddels heb ik zin om met de volgende aan de slag te gaan.

Eline Weijers

Ouderschap vanuit je hart

Mijn nieuwe website. Dat was een klusje die ik telkens weer bovenaan mijn To Do zette omdat dit net zo snel weer onderop datzelfde lijstje stond. Omdat ik me soms kan verliezen in de waan van de dag en agenda en er makkelijkere dingen voorbij kwamen waar ik dan mijn aandacht aan besloot te besteden. Totdat ik met Marre ging werken. Ik had wel het idee van ‘een verhaal’ vertellen op mijn site, maar zag het niet voor me. We gingen gewoon aan de slag. Gewoon beginnen. En nu staat er een website waar ik nog steeds zo trots op ben. Het vertelt mijn verhaal, mijn doel, mijn idee. Dus dat voor me uit schuiven was helemaal niet nodig geweest. Want dan is er Marre; eerlijk, integer, adequaat, professioneel, kundig… Een feestje om mee te werken. Mét mooi resultaat.

Clair Bik

BIK Difference

Ik was meteen enthousiast toen Marre deelde dat ze een online cursus webdesign ging opzetten. Je eigen website; het lijkt zo ingewikkeld en ver van je bed… helemaal als je geen ‘whizz-kid’ denkt te zijn. Door Marre’s cursus blijkt iedereen het te kunnen! Met een heldere en toegankelijke uitleg loodst Marre je overal doorheen. Gewoon luisteren naar Marre’s opgewekte toelichtingen en ja hoor: ook jij kunt dit! Marre heeft een laagdrempelige manier gevonden om het hele traject uit te leggen en je te enthousiasmeren. Ik zou deze cursus iedereen aanraden met online plannen!

Barbara