Checklist voor een gelukkige ondernemer

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet!

Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer?

Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist voor werkgeluk ❤️

Vrijheid en flexibiliteit

Ik bepaal mijn eigen werkdagen en stel mijn eigen doelen

Creativiteit

Magie die ik elke dag mag creëren

Groei

Ik ben altijd aan het leren!

Impact

Ik ben gemotiveerd om andere ondernemers te helpen slagen en hun talent rond te strooien als confetti

Voldoening

Ik ben trots op wat ik heb gecreëerd en bereikt

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...