Checklist voor een gelukkige ondernemer

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet!

Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer?

Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist voor werkgeluk ❤️

Vrijheid en flexibiliteit

Ik bepaal mijn eigen werkdagen en stel mijn eigen doelen

Creativiteit

Magie die ik elke dag mag creëren

Groei

Ik ben altijd aan het leren!

Impact

Ik ben gemotiveerd om andere ondernemers te helpen slagen en hun talent rond te strooien als confetti

Voldoening

Ik ben trots op wat ik heb gecreëerd en bereikt

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...

3 x chrome extensions die te gek zijn

3 x chrome extensions die te gek zijn

Wilt je de productiviteit van je biz een boost geven? Check dan even deze 3 geweldige Chrome-extensies! 💻✨ 🔐 Lastpass LastPass is een wachtwoordbeheerder die al je inloggegevens en andere gevoelige informatie veilig op één plek opslaat. Met LastPass kan je sterke...