Branding fouten die je wil voorkomen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Goed design creëert vertrouwen 👍

Slecht design doet dat niet 👎
.
Dus… als het op je branding aankomt heb ik hier een aantal fouten voor je die je niet wilt maken. Scroll door deze slides heen om te zien welke dat zijn ⬆️.

De hele tijd je merk veranderen

Merkherkenning is belangrijk en wanneer je je kleuren en fonts de hele tijd verandert omdat je er zelf alweer op uitgekeken bent, schaadt dit je merkgeloofwaardigheid. Niet doen.

Haasten en het fundamentele werk overslaan.

Neem de tijd om het belangrijke basiswerk te doen voordat u aan het merkproces begint. Dat gaat bijvoorbeeld om weten WAAROM je doet wat je doet (en nee dit hoeft geen giga WHY te zijn). Als je dit proces overhaast en in het begin niet super duidelijk wordt over je berichtgeving, dan ga je het einde niet halen.

DIY branding & design.

Huur dan een professional in. Ook als je zelf branding aanbiedt – want niks is zo moeilijk als het voor jezelf moeten verzinnen. Je branding is zo belangrijk voor elk aspect van je biz en het is niet iets dat je kan “raden” of “bij elkaar kan gooien”. Een professioneel vormgegeven merk is een investering in je toekomst en die van je bedrijf.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...