Branding fouten die je wil voorkomen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Goed design creëert vertrouwen 👍

Slecht design doet dat niet 👎
.
Dus… als het op je branding aankomt heb ik hier een aantal fouten voor je die je niet wilt maken. Scroll door deze slides heen om te zien welke dat zijn ⬆️.

De hele tijd je merk veranderen

Merkherkenning is belangrijk en wanneer je je kleuren en fonts de hele tijd verandert omdat je er zelf alweer op uitgekeken bent, schaadt dit je merkgeloofwaardigheid. Niet doen.

Haasten en het fundamentele werk overslaan.

Neem de tijd om het belangrijke basiswerk te doen voordat u aan het merkproces begint. Dat gaat bijvoorbeeld om weten WAAROM je doet wat je doet (en nee dit hoeft geen giga WHY te zijn). Als je dit proces overhaast en in het begin niet super duidelijk wordt over je berichtgeving, dan ga je het einde niet halen.

DIY branding & design.

Huur dan een professional in. Ook als je zelf branding aanbiedt – want niks is zo moeilijk als het voor jezelf moeten verzinnen. Je branding is zo belangrijk voor elk aspect van je biz en het is niet iets dat je kan “raden” of “bij elkaar kan gooien”. Een professioneel vormgegeven merk is een investering in je toekomst en die van je bedrijf.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...