Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als je grootste plannen hebt om in 2023 een nieuw bedrijf te starten dan zijn er een aantal dingen waar je aan kan denken om je leven gemakkelijker te maken in het nieuwe jaar.

Lees hieronder mijn tips:

Bedrijfsnaam & tagline.

Als je gaat nadenken over je bedrijfsnaam & tagline, zorg en dan voor dat het authentiek is en tegelijkertijd goed verteld wat je doet en met wie je werkt.

De fundamenten van je merk zoals je why & lievelingsklant

Het is HEUL belangrijk om de basis van je merk goed neer te zetten voordat je begint met het kiezen van kleuren & fonts. Zorg ervoor dat he heel helder hebt waarom je gaat starten met je bedrijf en wie je lievelingsklant is.

Visuele merk inpiratie!

Voordat je een professionele designer gaat inhuren (want ja dat moet je doen, ook als je zelf branding doet!) om je te helpen met je branding is het handig om wat onderzoek te doen voor dingen die bij je passen. Pinterest is hier een perfecte plek voor. Pin dingen als kleuren, fonts, patronen & logo’s die je leuk vindt!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...