Schaam jij je voor je website en lukt het maar niet om er iets moois van te maken?

Meld je hier aan voor de eerstvolgende webinar!

Je bent al eens begonnen aan je website, maar je krijgt het elke keer niet zo mooi als je in gedachten had. Je voelt je zo a-technisch omdat het maar niet wil lukken.

Je hebt al een mooi moodboard gemaakt (of in je hoofd) – maar hoe krijg je nou in hemelsnaam dezelfde sfeer op je website?

In dit webinar krijg jij 6 inside tricks voor een mooie website. Je krijgt hulp bij het maken van goede designkeuzes en ik ga je vertellen wat er misschien nog wel belangrijker is dan een mooie website….

Je kunt je helaas nu niet inschrijven voor dit webinar, maar laat hieronder je gegevens achter en zodra ik ‘m weer geef, ben je de eerste die het hoort!

Hi, ik ben Marre

Webdesign WIZARD

Ik help creative ondernemers aan een mooie website die extra omzet genereert.

Zelluf doen. Dat begon ruim 40 jaar geleden en is nooit meer weggegaan.

Al meer dan 20 jaar heb ik als ondernemer al veel verschillende rollen en bedrijven gehad. Sommige heel succesvol, anderen minder. Maar altijd bomvol ideeën en enthousiasme.

Maar mijn ideeën en enthousiasme heb ik niet altijd zo makkelijk gedeeld met anderen. Ik durfde niet te staan voor mijn talenten en al helemaal niet honderduit aan anderen te vertellen waar ik goed in was. Maar ik leerde mijzelf om op mijn websites heel goed te laten zien wat ik kan en waar mijn kracht ligt. En dat maakte het een stuk makkelijker om dat ook gewoon op het terras of het schoolplein te delen.

En nu werk ik al jarenlang als webdesigner. Ik wordt onwijs blij van het vertalen van een droom of visie van mijn klant in een website die klanten binnenhaalt.

Intussen….

  • heb ik 100+ mooie en goed converterende websites gemaakt,
  • heb ik aan honderden mensen laten zien dat ook zijzelf een website kunnen maken en bijhouden,
  • lanceerde ik mijn online programma en kon een team om me heen verzamelen,
  • schroom ik nooit meer om mensen te laten weten waar ik ze uitstekend bij kan helpen (en waarmee niet trouwens ook 😜)!

Wat andere deelnemers & klanten zeggen