6 emails die je standaard in je concepten moet hebben

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Volgens mij zijn er 6 mails die je standaard in je concepten moet hebben staan om er zo bij te kunnen pakken. En ja – de freebie met templates voor deze mails komt eraan! Als eerste ontvangen? Stuur me even een DM!

Komt ‘ie…

📩Follow-Up voor een potentiële klant die ineens niks meer van zich laat horen.

Wellicht de kortste mail uit dit rijtje (1 zinnetje kan volstaan) maar wel diegene waar je het meeste reacties op kan krijgen!

📩Je kent ze wel.

Die agencies die altijd volgeboekt zijn, heerlijke prijzen vragen en altijd een wachtlijst hebben? Stuur die gewoon eens een mail waarin je zelf dat ze hun klanten ook naar jou kunnen sturen, eventueel ook white label!

📩 Een mail aan je meest recente lievelings klant.

Met de vraag daarbij of ze je willen aanbevelen bij hun business buddies. Want lievelings klanten daar willen we er altijd meer van. 

📩Aankondiging waarin je je prijzen verhoogt. Deze voelt vaak tricky.

Kan je lang over nadenken over hoe je dit moet verwoorden. Maar niet meer als je de mail gewoon klaar hebt staan. Deze mail helpt je om je klanten te vertellen dat je je prijzen verhoogt om je eigen doelen te behalen en te blijven groeien in je vak. En hen dus uiteindelijk nog beter te helpen. 

📩Samenwerken met andere dienstverleners in je vakgebied.

Maar die wel dezelfde ideale klanten hebben. Dus ga op zoek naar een fotograaf, copywriter ect die dezelfde soort klanten bedienen en zoek samenwerkingen. Want zo kan jij je klanten doorsturen naar een goede copywriter en krijg jij de web klussen weer van hen!

📩Dit gaat ‘m niet worden e-mail.

Deze mail is misschien wel het lastigst is om te sturen. Maar nee zeggen tegen klanten die niet echt goed bij je passen is essentieel om een goedlopende business met een wachtlijst te bouwen. 

En zoals ik al zei, ik werk aan een toffe freebie voor jullie waarin ik concepten van alle bovenstaande emails voor jullie ga maken. Wil je als eerste weten als die beschikbaar komt? Stuur me dan even een DM.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Als het op je bedrijf aankomt, skip jij dan meestal al het fundamentele gedoe om meteen met de "leuke" dingen aan de slag te gaan? Je weet wel, lekker je kleurtjes uitkiezen voor je logo voordat je precies hebt bedacht wat je nou precies gaat doen? Of als je die...

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Het "less is more" principe in design refereert aan het idee dat eenvoud & minimalisme vaak een meer effectief resultaat hebben ⚡ Dit concept gaat op voor alle aspecten van design; van typografie tot kleuren en beelden die je kiest. Maar: simpel is niet makkelijk....