6 dingen die ik graag had geweten voor ik mijn webdesign business begon.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Tja terugkijken is altijd makkelijker he?

Hier zijn een aantal dingen die ik heel graag had geweten voordat ik mijn webdesign business begon.

Of je nou net gestart of een doorgewinterde ondernemer bent, misschien kunnen deze inzichten je helpen op weg naar jouw succes!

  1. De weg naar succes is geen rechte lijn, maar eerder een hobbelige achtbaanrit. En ik haat achtbanen en ben toch al 18 jaar aan het ondernemen. Kan je nagaan.
  2. Tijd is kostbaar, dus leer hoe je het slim kunt beheren. Geloof me, er zijn nooit genoeg uren in een dag. Maak een strakke planning en vermijd al die tijdverspillende shit, denk niet te lang na en DOE gewoon.
  3. Je kunt niet alles alleen doen, zelfs al ben je een badass ondernemer. Omring jezelf met een topteam en leer de kunst van delegeren. Je bent geen superheld.
  4. Marketing is geen luxe, maar een essentiëel voor een succesvol bedrijf. Laat de wereld weten dat je er bent en waarom ze niet zonder jouw product of dienst kunnen. En blijf dit ook doen, hoe lang je ook al ondernemer bent.
  5. Fouten maken is onvermijdelijk, maar het is de manier waarop je ermee omgaat die echt telt. Cheesy, I know. 🧀 Maar wel waar. Mislukking is gewoon een tussenstop op weg naar succes. Ook al voelt het op dat moment niet zo.
  6. Het is zo NOGAL belangrijk om een heldere visie en plan te hebben voor je bedrijf! Weet waar je naartoe wilt en stel jezelf doelen. Anders blijf je maar als een kip zonder kop rondlopen…

Enne….Vergeet niet om plezier te hebben en te genieten van het avontuur. Ondernemen is hard werken, maar het moet ook leuk blijven en vooral voldoening geven.

Doe waar je van houdt en strooi je talent rond als confetti!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...