4 tips om uit een biz-dip te komen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip.

We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch?

Hier zijn 4 tips om uit een biz-dip te komen.

1. Neem een ​​pauze.

Zorgen voor jezelf is zorgen voor je bedrijf. Het is belangrijk om uit te rusten en een beetje afstand van je werk te nemen zodat je niet volledig burn-out raakt. Boek nu dat lange weekendje weg!

2. Beetje cheesy dees maar werkt wel.

Oefenen met dankbaarheid. Als het moeilijk wordt, vergeten we vaak alle goede dingen die we hebben bereikt. Maak een lijst van je prestaties en realiseer je hoe ver je bent gekomen. Je bent behoorlijk bad-ass.

3. Maak tijd voor leuke dingen.

Die hobby die je zo leuk vindt? Maak er wat tijd voor en laat je gedachten even varen. Niet alles hoeft over ondernemen en geld verdienen te gaan.

4. Even flink klagen.

Soms moeten we hardop klagen om het uit ons systeem te krijgen. Ik wel in ieder geval 🤪. Dus bel je business bestie en start met de zin: “Kan ik even klagen?”

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Gratis voor jou: Website Content Planner

Gratis voor jou: Website Content Planner

Het allerbelangrijkste dat je nodig hebt om te starten met een webdesign is content. En laat dat nou net hetgene zijn waar je vaak het langst op moet wachten… En tja, zonder content kan je niet starten. Geen zorgen, ik heb een simpele maar super handige website...

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

Als je grootste plannen hebt om in 2023 een nieuw bedrijf te starten dan zijn er een aantal dingen waar je aan kan denken om je leven gemakkelijker te maken in het nieuwe jaar. Lees hieronder mijn tips: Bedrijfsnaam & tagline. Als je gaat nadenken over je...

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

Verstop jij je achter je merk? Weet je publiek eigenlijk wel hoe je eruit ziet? Is wel de bedoeling namelijk 😀! Om een persoonlijke connectie met jou te maken is het belangrijk dat mensen je knappie koppie kunnen zien. Hier zijn 3 plekken waar je een foto van jezelf...