4 tips om uit een biz-dip te komen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip.

We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch?

Hier zijn 4 tips om uit een biz-dip te komen.

1. Neem een ​​pauze.

Zorgen voor jezelf is zorgen voor je bedrijf. Het is belangrijk om uit te rusten en een beetje afstand van je werk te nemen zodat je niet volledig burn-out raakt. Boek nu dat lange weekendje weg!

2. Beetje cheesy dees maar werkt wel.

Oefenen met dankbaarheid. Als het moeilijk wordt, vergeten we vaak alle goede dingen die we hebben bereikt. Maak een lijst van je prestaties en realiseer je hoe ver je bent gekomen. Je bent behoorlijk bad-ass.

3. Maak tijd voor leuke dingen.

Die hobby die je zo leuk vindt? Maak er wat tijd voor en laat je gedachten even varen. Niet alles hoeft over ondernemen en geld verdienen te gaan.

4. Even flink klagen.

Soms moeten we hardop klagen om het uit ons systeem te krijgen. Ik wel in ieder geval 🤪. Dus bel je business bestie en start met de zin: “Kan ik even klagen?”

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...