4 dingen die je kan doen om je merk te versterken

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Sterke merken creëren sterke impact!

Lees nu wat je vandaag kunt doen om je merk NU een sterker imago te geven 💪

Spreek je publiek direct aan.

Als je zoveel mogelijk mensen wilt aanspreken dan kan je er zeker van zijn dat je boodschap verwaterd 💦. Zorg ervoor dat je weet wie je lievelingsklant is en spreek hen direct aan. (pro tip: check even de freebies op mijn website – heb iets voor je wat je hierbij kan helpen)

Consistentie is de sleutel.

Consistentie in je visuals en de manier waarop je je teksten schrijft is cruciaal in het creëren van een heldere en herkenbare merkbeleving.

Wees jezelf.

Ik weet het. Authentiek is echt een woord geworden wat we eigenlijk niet meer willen horen. Maar jezelf zijn is wel de beste manier om je te onderscheiden van anderen. Maar als je ervoor zorgt dat je publiek weet wie je bent, kunnen ze je leren kennen, leuk gaan vinden en uiteindelijk vertrouwen om je dienst bij je af te nemen.

Praat over oplossingen.

Je denkt misschien dat je websites maakt, maar eigenlijk ben je bezig met het bieden van oplossingen. Soms onderschatten we daardoor hoe belangrijk het is om te praten over de transformatie die je aanbiedt. Wat een echt goede website hen oplevert.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Als het op je bedrijf aankomt, skip jij dan meestal al het fundamentele gedoe om meteen met de "leuke" dingen aan de slag te gaan? Je weet wel, lekker je kleurtjes uitkiezen voor je logo voordat je precies hebt bedacht wat je nou precies gaat doen? Of als je die...

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Het "less is more" principe in design refereert aan het idee dat eenvoud & minimalisme vaak een meer effectief resultaat hebben ⚡ Dit concept gaat op voor alle aspecten van design; van typografie tot kleuren en beelden die je kiest. Maar: simpel is niet makkelijk....