4 dingen die je kan doen om je merk te versterken

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Sterke merken creëren sterke impact!

Lees nu wat je vandaag kunt doen om je merk NU een sterker imago te geven 💪

Spreek je publiek direct aan.

Als je zoveel mogelijk mensen wilt aanspreken dan kan je er zeker van zijn dat je boodschap verwaterd 💦. Zorg ervoor dat je weet wie je lievelingsklant is en spreek hen direct aan. (pro tip: check even de freebies op mijn website – heb iets voor je wat je hierbij kan helpen)

Consistentie is de sleutel.

Consistentie in je visuals en de manier waarop je je teksten schrijft is cruciaal in het creëren van een heldere en herkenbare merkbeleving.

Wees jezelf.

Ik weet het. Authentiek is echt een woord geworden wat we eigenlijk niet meer willen horen. Maar jezelf zijn is wel de beste manier om je te onderscheiden van anderen. Maar als je ervoor zorgt dat je publiek weet wie je bent, kunnen ze je leren kennen, leuk gaan vinden en uiteindelijk vertrouwen om je dienst bij je af te nemen.

Praat over oplossingen.

Je denkt misschien dat je websites maakt, maar eigenlijk ben je bezig met het bieden van oplossingen. Soms onderschatten we daardoor hoe belangrijk het is om te praten over de transformatie die je aanbiedt. Wat een echt goede website hen oplevert.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...