3 snelle & makkelijke manieren om je SEO een boost te geven met je blog

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Want wij webdesigners weten allemaal: hoe beter vindbaar in de zoekresultaten, hoe groter de kans dat mensen op een site klikken en klant worden. Dus ja, dat is HEEL belangrijk. En het goede nieuws is: als je al een blog hebt, kun je eenvoudig je SEO updaten.

Lees meer om te leren hoe je dat doet ➡️

ZOEKWOORDEN

Gebruik tools zoals Google Keyword Planner om relevante zoekwoorden te ontdekken gerelateerd aan het onderwerp van je blog en je doelgroep. Met deze zoekwoorden kan je vervolgens je blogs updaten door ze te gebruiken in de titels, headings en de body tekst van je blog posts.

OPTIMALISEER AFBEELDINGEN

Zorg ervoor dat je omschrijvende namen en alt tags gebruikt voor je afbeeldingen zodat ze gemakkelijker gevonden worden door de zoekmachines. Geen IMG7899.jpg of BRANDSHOOT-SMITCLUB-32.jpg dus!

BACKLINKS

Neem contact op met andere websites en vraag hen te linken naar je blog om op die manier backlinks op te bouwen. Deze zijn onwijs belangrijk voor SEO omdat ze eigenlijk aangeven dat jou blog “vertrouwd” wordt door een andere website. Ze geven als het ware een signaal aan zoekmachines dat anderen instaan voor de kwaliteit van je content.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...