3 redenen waarom je een pro webdesigner moet inhuren

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als je een juridische kwestie hebt, ga je naar een advocaat, toch? En als je pijn in je lichaam hebt, ga je naar een dokter? Dus als je een nieuwe website nodig hebt, moet je een professionele webdesigner inhuren! Waarom? Ga ik je NU vertellen.

Als je klanten overwegen een professionele webdesigner in te huren, maar nog twijfelen over de beslissing, vraag ze dan wat hun weerstand is en bespreek het. En noem dan zeker de volgende redenen!

Een goede indruk maken

Je klanten moeten een binnen een paar seconden een goede indruk maken en een professioneel innovatief ontwerp zal hen daarbij helpen. Als het om hun merk gaat, kunnen ze maar beter niet teveel risico nemen, want het duurt ongeveer 50 milliseconden (0,05 seconden) voordat bezoekers een mening vormen over hun website (8ways, 2019).

Merkconsistentie

Wanneer je klanten zelf hun merk vormgeven, is de kans groot dat het na verloop van tijd een inconsistente puinhoop wordt. Wanneer ze een professionele ontwerper inhuren, krijgen ze een unieke stijl die specifiek voor hun merk is. Dit helpt hen ervoor te zorgen dat deze altijd consistent is. En benoem dan ook nog even dat merkconsistentie de omzet met gemiddeld 33% verhoogd (Lucidpress, 2019).

Ze zullen meer geld verdienen

Je kan zonder problemen tegen je klanten zeggen dat wanneer ze het vertrouwen in hun merk opbouwen, hun klanten hen zullen belonen – 46% van de consumenten zegt dat ze meer zouden betalen om te kopen van merken die ze kunnen vertrouwen (Salsify, 2022).

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Ontvang de freebie – Brand Clarity Workbook

Als het op je bedrijf aankomt, skip jij dan meestal al het fundamentele gedoe om meteen met de "leuke" dingen aan de slag te gaan? Je weet wel, lekker je kleurtjes uitkiezen voor je logo voordat je precies hebt bedacht wat je nou precies gaat doen? Of als je die...

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Waarom less is more heel belangrijk is als je ontwerpt

Het "less is more" principe in design refereert aan het idee dat eenvoud & minimalisme vaak een meer effectief resultaat hebben ⚡ Dit concept gaat op voor alle aspecten van design; van typografie tot kleuren en beelden die je kiest. Maar: simpel is niet makkelijk....