3 redenen waarom je een pro webdesigner moet inhuren

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als je een juridische kwestie hebt, ga je naar een advocaat, toch? En als je pijn in je lichaam hebt, ga je naar een dokter? Dus als je een nieuwe website nodig hebt, moet je een professionele webdesigner inhuren! Waarom? Ga ik je NU vertellen.

Als je klanten overwegen een professionele webdesigner in te huren, maar nog twijfelen over de beslissing, vraag ze dan wat hun weerstand is en bespreek het. En noem dan zeker de volgende redenen!

Een goede indruk maken

Je klanten moeten een binnen een paar seconden een goede indruk maken en een professioneel innovatief ontwerp zal hen daarbij helpen. Als het om hun merk gaat, kunnen ze maar beter niet teveel risico nemen, want het duurt ongeveer 50 milliseconden (0,05 seconden) voordat bezoekers een mening vormen over hun website (8ways, 2019).

Merkconsistentie

Wanneer je klanten zelf hun merk vormgeven, is de kans groot dat het na verloop van tijd een inconsistente puinhoop wordt. Wanneer ze een professionele ontwerper inhuren, krijgen ze een unieke stijl die specifiek voor hun merk is. Dit helpt hen ervoor te zorgen dat deze altijd consistent is. En benoem dan ook nog even dat merkconsistentie de omzet met gemiddeld 33% verhoogd (Lucidpress, 2019).

Ze zullen meer geld verdienen

Je kan zonder problemen tegen je klanten zeggen dat wanneer ze het vertrouwen in hun merk opbouwen, hun klanten hen zullen belonen – 46% van de consumenten zegt dat ze meer zouden betalen om te kopen van merken die ze kunnen vertrouwen (Salsify, 2022).

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

4 tips om uit een biz-dip te komen

4 tips om uit een biz-dip te komen

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip. We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch? Hier zijn 4...

Work/Life Balans

Work/Life Balans

⚡ WAARSCHUWING: Beladen vraag op komst ⚡ Hoe ga jij met dat hele work/life balans gedoe?Ik zou mezelf nu ongeveer een 7 geven, dus zeker nog ruimte voor verbetering! En als ik naar sommige maanden kijk, dan zakt dat wel terug naar een 5... 🙃 Anywayyyy, ik denk dat er...

Mijn stap voor stap design proces

Mijn stap voor stap design proces

Sommige mensen zullen denken dat design een snel en makkelijk proces is, maar de kenners onder ons weten dat dat zeker niet zo is 😛. Goed design vereist denkwerk, research, verschillende versies en is gewoon hard werken. Vandaar dat ik dacht; misschien is het wel eens...