3 redenen waarom je een pro webdesigner moet inhuren

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als je een juridische kwestie hebt, ga je naar een advocaat, toch? En als je pijn in je lichaam hebt, ga je naar een dokter? Dus als je een nieuwe website nodig hebt, moet je een professionele webdesigner inhuren! Waarom? Ga ik je NU vertellen.

Als je klanten overwegen een professionele webdesigner in te huren, maar nog twijfelen over de beslissing, vraag ze dan wat hun weerstand is en bespreek het. En noem dan zeker de volgende redenen!

Een goede indruk maken

Je klanten moeten een binnen een paar seconden een goede indruk maken en een professioneel innovatief ontwerp zal hen daarbij helpen. Als het om hun merk gaat, kunnen ze maar beter niet teveel risico nemen, want het duurt ongeveer 50 milliseconden (0,05 seconden) voordat bezoekers een mening vormen over hun website (8ways, 2019).

Merkconsistentie

Wanneer je klanten zelf hun merk vormgeven, is de kans groot dat het na verloop van tijd een inconsistente puinhoop wordt. Wanneer ze een professionele ontwerper inhuren, krijgen ze een unieke stijl die specifiek voor hun merk is. Dit helpt hen ervoor te zorgen dat deze altijd consistent is. En benoem dan ook nog even dat merkconsistentie de omzet met gemiddeld 33% verhoogd (Lucidpress, 2019).

Ze zullen meer geld verdienen

Je kan zonder problemen tegen je klanten zeggen dat wanneer ze het vertrouwen in hun merk opbouwen, hun klanten hen zullen belonen – 46% van de consumenten zegt dat ze meer zouden betalen om te kopen van merken die ze kunnen vertrouwen (Salsify, 2022).

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...