3 grafische elementen die je op je website moet hebben om te VERKOPEN!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Stel je voor dat er speciale grafische tools waren die je zou kunnen gebruiken om op je website te verkopen. Nou, DAT WEET HET GEWOON.

Ik vind dat er 3 zijn die niet op je website mogen ontbreken.

Lees om te zien welke ik bedoel ➡️

Countdown timers.

Als je iets verkoopt op je website is het altijd een goed idee om een vorm van urgentie daarbij te creëren. Een tijdelijke korting bijvoorbeeld. Countdown timers zijn hier perfect voor.

Verhalen van transformatie.

Het toevoegen van testimonials en case studies die echt ingaan op het resultaat van jullie samenwerkingen en de transformatie die je klanten hebben doorgemaakt, zijn een briljante verkooptool. Eigenlijk onze versie van before en after foto’s zeg maar.

Gratis Freebies.

Als je nog geen call to action hebt voor je klanten om zich aan te melden voor een gratis waardevolle freebie op je website, dan ben je behoorlijk wat potentiële klanten aan het mislopen. Zorg ervoor dat je een aantrekkelijke afbeelding maakt (pro tip: check even m’n freebies op de website) en zorg ervoor dat mensen zich aanmelden voor je freebie (en email lijst) zodat je ze waarde kan blijven geven en uiteindelijk je diensten kan verkopen.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Veelgebruikte Canva shortcuts

Veelgebruikte Canva shortcuts

Wil jij een Canva Koning(in) worden? Kan gewoon. Geheim zit 'm in de snelkoppelingen. Of je nou onderdelen wilt dupliceren, lagen wilt groeperen of in en uit wil zoomen, de snelkoppelingen van canva kunnen je heel wat tijd besparen en zo je werk efficiënter. En je...

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Feiten en fictie van het werken met een professionele webdesigner

Twijfel je om samen te werken met een webdesigner vanwege veelvoorkomende misvattingen? Tijd om even te kijken welke van die misvattingen nou kloppen, en welke gewoon bullshit zijn. Mythe 1: "Een professionele webdesigner is te duur!" Feit: Oké, het is waar dat goed...