3 dingen die je NU moet weten over je lievelingsklant.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet dat het eng kan zijn om voor een “lievelingsklant” te kiezen en alleen aan hen te verkopen, maar geloof me, als je dat doet, wordt het runnen van een succesvolle biz zooooo veel makkelijker.

Als je een generalist bent, is het gemakkelijk voor mensen om je over het hoofd te zien, maar als je een expert bent op een specifiek gebied, word je een magneet voor die mensen 🧲

En daar komt nog eens bij dat wanneer je gefocust bent op het oplossen van een specifiek probleem voor een specifiek publiek, dat je hogere prijzen kunt vragen, wat altijd een GROTE WINST is natuurlijk.

Hier zijn de top 3 dingen die je moet weten over je lievelingsklant om gemakkelijk contact met ze te maken en aan hen te verkopen 😊

Hun demografische gegevens

Ik weet dat het saai en nutteloos lijkt, maar als je weet welke leeftijd, welk geslacht en hoeveel je ideale klant verdient, kun je erachter komen waar ze online rondhangen, wat super belangrijk is als het om marketing gaat.

Wat hun doelen en ambities zijn.

Als je eenmaal weet wat ze willen in het leven, kun je je content op maat maken om heel specifiek voor hen te zijn – en dat zal je helpen om op een betere manier in contact te komen met je lievelingsklant.

‌Welke problemen ze hebben.

Als je hun specifieke problemen kent, kun je oplossingen voor hen creëren in de vorm van diensten/producten. En als mensen het gevoel hebben dat een dienst speciaal voor hen is gemaakt, willen ze kopen!

Hoe duidelijk ben jij over je lievelingsklant?

Als je het gevoel hebt dat je wat meer duidelijkheid nodig hebt, download dan hier mijn gratis lievelingsklant-werkblad.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Checklist voor een gelukkige ondernemer

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet! Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer? Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist...

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Size matters: de goede afbeeldingsgrootte voor je website bepalen

Het kiezen van de juiste afbeeldingsgrootte voor je website hangt af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het doel van de afbeelding, de lay-out van je website en natuurlijk het apparaat waarop de site wordt bekeken. Ik heb een paar algemene richtlijnen voor je...